Bestens nummer:

144173-38

Det är coolt. Säg inget annat. Min Myspace är haunted.

Jag kom igår hem från min resa till Sthlm. Det är svårt att sammanfatta resan, men jag ska försöka. Vi åkte till Sthlm, bodde på ett sunkigt hotell och sålde telefoner på dagarna. På kvällarna såg vi på tv. Detta kan kanske låta tråkigt, men det var trevligt. Man träffade onekligen många "intressanta" människor. Det finns många nutcases out there, I'll tell ya.

En rolig grej som hände var att jag lurade i några småtjejer att min kollega henke var den som spelade Emil i Lönneberga. Han kommer från Småland och pratar lite som emil, enda skillanden egentligen är att Henke är stor som ett hus av muskler. Men de trodde mej och frågade om det var han som gjorde alla täljgubbar själv. De fotade honom, och troligen cirkulerar i detta nu bilder på Mastodont-Emil från Lönneberga. Kewl.

Det var dock lite frustrerande att det var dåliga tider för att sälja, månaden efter jul och veckan innan löning. Inga direkta guldtider, folk är sparsamma och eftertänksamma.

Du kanske nu påstår att det skulle vara vettigt, men icke sa nicke. Folk  som väntar till de får lön med att göra sådana här beslut är de som jag anser inte håller koll på sin ekonomi. Jag har aldirg fattat lönehypen, jag brukar inte köpa upp alla mina pengar första veckan av varje månad, jag tycker det verkar hyffsat dumt. Men det är bara jag.

Vid närmare eftertanke så var det inte alls svårt att sammanfatta resan, jag vet inte varför jag skrev det. Det var ju rätt enkelt.


Idag har jag försökt få i ordning mitt liv. Med mitt liv menar jag att städa upp i min lägenhet. Det låter ju väldigt konstigt. Jag borde kansek tänka innan jag skriver, men vatt ävver. Det jag menade var iaf att jag mår dåligt om min omgivning är smutsig och i oordning. Så jag damsög, diskade, torkade, donade och fejade. Jag passade även i mitt inferno av sjuklig renlighet att sortera mina bilder i på datorn i olika mappar (fest, vänner, portfolio osv. osv), något som jag stört mig på under en längre tid.

Sen kunde jag sätta mig ner och njuta av att allt såg bra ut, och först då kunde jag koppla av. Så är det, det är jobbigt men sant. Jag skulle gärna kunna leva som en slusk, eller nej det skulle jag inte, men jag skulle gärna slippa gå upp mitt i natten för att fixa till en matta som ligger snett. Jag har en del tvångstankar, ja, och de skulle jag gärna skippa. De är i vägen ibland.

Anyways, till middag lagade jag sushi, det gick sådär. Utan Marians hjälp blev de lite fula. Men de var goda, och jag åt mig mätt på veg sushi. Jag har dessutom till lunch imorgon. Very nice, yes.

Sen kom Karolina förbi på film, Thank you for smoking. Väldigt underhållande, jag önskar att jag besatt retorikens gåva så fullt ut. Jag älskar retorik. Jag vill vara som han.

"Munsår, åh nej." Har vi inte alla tänkt så vid något tillfälle. Helt naturligt.

GOD NATT FÖR SJUTTON GUBBAR!


Kommentarer
Postat av: din Mamma

haha, hjag ska komma förbi o ställa allt i oordning!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback