Det verkar som det blivit nyår igen:

144173-31

"En ung Churchill med fru vid tolvslaget"

 Jorå saate, då var det 2007. Kan rabbla de senaste dagarna lite snabbt:

I förrgår, dagen innan julafton, vad jag på bio med Marian (se: bild). Vi såg Prestige med Christian Bale och Hugh Jackman i huvudrollerna. Väldigt intressant story, två rivaliserande illusionister på slutet av 1800-talet blir dödsfiender när Angiers (Jackman) fru dör i en drunkningsolycka på scen. Borden (Bale) är också med på scenen, och enligt Angier är det hans fel att frun dör. Detta eskalerar från att de förstör och stjäl varandras uppträdanden till att mordgåta uppnystas där Borden står anklagad för mordet på Angier.

15 minuter innan det nervkittlande (Ja, jag skrev nervkittlande) slutet går brandlarmet på hela bion, och vi måste lämna salongen. Det funkar tydligen inte så att man kan trycka på paus i filmen, så vi blir utan upplösningen. Detta lämnar mig mycket otillfredsställd. Som tur är gör inte biografvärden en "Smala Sussie" och berättar slutet på filmen, utan vi får fribiljetter till nästa föreställning. Ganska intressant faktiskt, man hann klura mycket innan vi fick se hela filmen, som vi gjorde igår. Jag kan verkligen rekomendera den, många plotturns, och man får grubbla en del. Väl sevärd.

På nyårsafton var jag uppe hos en arbetskompis, Henke, han som drack kaffe. Det var Maya-hii på stereon, men trevligt ändå. Så fort jag styrde upp bra musik så kom den sluga räven och bytte till Mr. Cool igen. Fy fan. Bilden är alltså inte Churchill, utan det är jag och Marian på tolvslaget.

På vägen hem så gick vi förbi ett krigsfält där ungdomar sprang runt med raketer och skjöt på förbipasserande. Det var lite festligt, men ganska farligt också.

Vi kan ta det här med nytt jobb också. Jag kommer sluta stå i butik och istället börja åka runt och köra event-sälj. Det är något positivt, det går väldigt segt just nu i butiken, så jag ser verkligen fram emot att få åka runt. Det är klart att man är orolig också, det är ingen annan som gjort det tidigare, så vår uppgift är ju att få det att funkar så bra som möjligt. Jag har chans att starta något nytt, och att göra det riktigt bra. Jag ska göra allt jag kan, jag trivs bra som säljare, och jag vill göra det här. Nu kör vi, let's fuckin go.

Kommentarer
Postat av: Adrian

Gott nytt år gubben, verkade va ett trevligt firande!

För övrigt är du så enormt mycket salesman i karriären att det är lite, ehm, ja duvet.

Postat av: Adrian

Gott nytt år gubben, verkade va ett trevligt firande!

För övrigt är du så enormt mycket salesman i karriären att det är lite, ehm, ja duvet.

2007-01-02 @ 16:40:43
URL: http://krigsstig.blogspot.com
Postat av: Adrian

Jag röstar för alla tre.

2007-01-02 @ 17:49:03
URL: http://krigsstig.blogspot.com
Postat av: der Anders

aaah! vad gör jag på den här bloggen! aaaah.... sluta dra mig hit! sluta, det är fan inte roligt!

2007-01-05 @ 15:32:16
URL: http://deranders.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback