William Wallace trapped in the matrix with the guy in lethal weaponIdag kom min nya hood från drella, en jättetuff maskinen-tröja. Ni vet den som de har i segertåget-videon, wu-tang-logga uppochner. Cool cool. Också så kom lite koffeintabletter, 750 koppar kaffe i en burk! Helt otroligt. Jag skall bli så pigg.

Idag när jag kom hem satt det en lapp på min ytterdörr, det var en "klagomåls-lapp" från en granne. Det var den trevligaste lappen jag någonsin fått, han bad om ursäkt för att han hade störts av min bas ett par kvällar. Han skrev att han tyckte det var synd och klaga eftersom jag spelade så bra musik, men att han hade svårt att sova pga av dålig ljudisolering i huset. Så jag ringde till honom, han hade lämnat sitt nr, och han var hur trevlig som helst och kände sig lite besvärad över att vara "gnällig" som han uttryckte det. Men jag har skruvat ner basen ett par varv nu, så det kommer nog vara lugnt i fortsättningen. Men han är var väldigt cool, så det kändes bra. Jag gillar folk som är rakt på sak, istället för att hålla på och grina över saker i hemlighet och bygga upp otrevlig stämning. Så big up till grannen!


Nu kom precis min gode vän Anders (den långe) hem till mig med 8 kilo plommon. Så nu skall vi se lite på matrix och äta plommon tills vi kräks. YEAH!


Call the cops when you see 2pacFirst off, fuck your bitch and the click you claim
WESTSIDE when we ride come equipped with game
You claim to be a player but I fucked your wife
We bust on Bad Boy niggaz fucked for life
Plus Puffy tryin ta see me weak hearts I rip
Biggie Smallz and Junior M.A.F.I.A. some mark ass bitches
We keep on comin' while we runnin for ya jewels
steady gunnin, keep on bustin at the fools, you know the rules
Little Ceaser, go ask ya homie how I leave ya
cut your young ass up, leave you in pieces, now be deceased
Lil Kim, don't fuck around with real G's
Quick to snatch yo' ugly ass off tha street, so fuck peace
I let them niggas know it's on for life
So let the West side ride tonight (haha)
Bad Boy murdered on wax, and killed
Fuck wit' me and get ya caps peeled, you know, see...

Grab ya glocks, when you see Tupac
Call the cops, when you see Tupac, uhh
Who shot me, but ya punks didn't finish
Now ya bout to feel the wrath of a menace
nigga, I hit em' up...


Ni två, hör på, se upp, så att ni inte också blir såna jävla svin

Varje morgon vaknar jag upp och ser de sista fem minterna på Rachel Ray, och då får jag reda på var som är for dinner tonight. Vanligtvis är det pasta med massa ost. Hon gillar pasta och ost. men hon är ju från italien också, så det är kanske inte är så konstigt. Man vet ju hur italienare är. Sen äter jag två smörgåsar i sängen och kollar på top model. Jag har verklgien kommit in i det nu, och i dagens avsnitt så var RZA och ODB med, så det är ju inte årets säsong direkt. De var lite rädda för ODB för de förstod inte vad han sa. Men spännande var det, jag hejar på April, hon är bäst. Go April.

Appropå Wu tang så kommer ju faktiskt GZA till Sverige, och inte till vilken stad som helst, utan till Karlstad för att uppträda på 13-årsdagen av när han släppte den legendariska hiphopskivan Liquid Swords. Erik skrev till mig och jag trodde att det var ett sjukt skämt. Jag bad honom ironiskt skaffa biljetter då jag var på Way out West och inte kunde skaffa några. Så han skickade ett ironiskt biljett-nummer till mig så jag passade på att kolla upp det, och visst fan stämde det. DET ÄR STÖRT, en av världens mest legendariska  hiphop-artister skall komma och spela på Arena i karlstad. För er som inte vet så är Arena stället man hänger på tfrån sin artonårsdag tills man är tillräckligt nära 20 för att få komma in på ankan eller nöjesfabriken. Stämningen är smaklöst mellanstadie-disco, med ytor som lätt går att svabba av. Sunkigt som fan, men duger det åt GZA, duger det åt mig. Wee! I got ya back!

Jag är så sjukt trött på OS, jag störde mig på der redan för ett halvår sen då debatten om idrottarna skulle bojkotta OS började. Troligt att Kina slutar slänga in munkar i fängelse för att Stefan Holm eller hon utan ögonbryn struntar i att komma till OS. Så typiskt svenskt broder-jävla-duktig-mentalitet och tro att resten av världen bryr sig om vad vi gör/inte gör. Fast visst vore det skönt om Kina vore en lite mer brutal diktatur. Jag menar, censur och lite fängslande av oliktänkande är ju typ grundstenar i en diktatur, jag tänkte mig lite etnisk rensning och kultur-revolution ala Mao. Hade det varit på tapeten så kanske det hade varit lättare för våra duktiga idrottsmän och -kvinnor att stannat hemma och suttit i På spåret-tåget och hoppat höjd på aftonbladet-galor så vi sluppit OS. IallIallafall, som om det inte räckte med den debatten konstant på nyhetsmorgon i 6 månader så skall vi stå ut med själva OS 2 till. Och de tävlar verkligen i ALLA sporter som ingen bryr sig om. Det är den dummaste jävla idé som nån någonsin fått; "Låt oss tävla i allt på en gång, låt det ta upp alla medial verksamhet under vad som känns som 18 veckor!" Man skulle ju komma undan med minister-mord under spelen, ingen skulle bry sig, för det skulle vara mer media på nån banan som fått silver i rodd. Någon som ingen vet vem det är och som ingen bryr sig om efter en vecka. Vet ni förresten hur på hur många sätt man kan tävla i rodd? 2-3 tänker ni säkert, men ick said nick, de har nämligen 14 grenar i rodd. 14. Jag blir arg bara av att tänka på det. Hade jag betalat tv-avgit hade jag gått i taket. Nu är det mer som att jag fått en metro som någon snutit sig. Fortfarande störande liksom. Sitter och lyssnar på Laakso. Nu skall jag läsa och sen sova. god natt.

Dagens satanist är:

Sammy Davis Jr.                                     Definitionen av en stekare.

I Still Don't Give a FuckHej hej hej. Jag sitter och lyssnar på eminem och pysslar lite på datorn. Håller på  med ett form-projekt som jag koanske kommer ge lite sneek-a-peeks på senare. Kom plötsligt att tänka på ett spel jag hade på mitt nes, The Goonies II. Det bygger på en film som aldrig gjordes, uppföljaren till goonies. Det är jävligt skumt. Jag kommer fortfarande ihåg melodin och allt. här är det: http://www.youtube.com/watch?v=GVdZBfqZmp0&feature=related
Sjuk nostalgi. Jag kom aldrig så långt i spelet, det var väldigt svårt.

På torsdag blir det Way out West, ska bli riktigt kul. Har hört att det skall regna hela festivalen, men vad fan, man får ju sova hemma iaf, så det känns rätt lungt ändå. Och mycket kul på klubbarna runt om i stan med.

Kul att vara tillbaka på jobbet efter semester faktiskt, känns inte jobbigt. Det är väl mest dygnsrytmen som fuckats upp lite, men den kommer väl tillbaka antar jag.

BLÖÖÖÖRRUURUUUUURRGGGHHAAAAAHHH vilket tråkigt inlägg, jag ville skriva något roligt och revolutionerande, men har ingen ork.

Jo en rolig grej; Jag drömde en SJUK dröm om att Michael och Dwight (två karaktärer i amerikanska The Office) var mördare och våldtäktsmän. Michael erkände för mig och skröt om det, jag låtsades som att jag var oberörd, men väntade bara på rätt tillfälle att överbemanna honom. Så jag överföll honom och tog värsta polisgreppet på honom bakom ryggen tils polisen kom. Det blev en fight, och jag försökte skada honom rejält innan polisen kom.  Så fort Michael åkte fast så erkände Dwight att han mördat/våldtagit en massa med, så han blev bortförd av polsen med. Jag åkte också in, men jag skulle bara var där ett kort tag för att jag använt för mycket våld när jag överföll Michael. Jag tyckte det var fånigt. Så vi åkte iväg i en buss, en sån med galler och grejer, och chauffören var en finlandssvensk kvinna. Jag började nynna på någon låt, och hon följde efter skrattandes och snart satt alla och sjöng en sång tillsammans. Det var någon lättsam barnvisa som chauffören nu ledde på utpräglad finlandssvensk dialekt. Jag minns att det slog mig hur bisarrt det var att jag satt och sjöng med en massa grova brottslingar. Chauffören körde ut på en brygga för att vänta på en båt som skulle ta oss till fängelseön, men hon körde för långt och bussen for rakt ner i vattnet. Men hon var asstark så hon band en kedja runt bussen och lyfte upp den med sina bara händer.

Sen vaknade jag.

Drömmar is the shit!

Håller på att läsa "Spelet" av Neil Strauss nu, har precis läst "How to make love like a pornstar". Han skriver verkligen så att man vill läsa allt på en gång. Ok, jag ska tänka ut något riktigt roligt till nästa gång jag skriver. Något jag är arg på, det brukar bli bra.