To The Lions

image131

Nässpraysdjävulen håller ett hårt greppom mig. Jag har inte tagit sen igår mitt på dagen. Bu. Jag har dragit in salt och vatten i näsan, det fungerar hyffsat, men inte alls samma känsla. Jag läste nån artikel för ett par veckor sen i GP, där det stod om näspray och beroende. Det är helt galet, finns folk som använt nässpray varje dag i 7 års tid. Sen kommer jag att tänka på att jag inte är långt därifrån. Jag har använt nässpray till och från väldigt länge, dock inte "varje dag". Hursomhelst. Jag skall försöka sluta.

Make it rain on them hoes!

image130
Ying Yang Twins. Hiphopens svar på Stefan och Krister.

Har Selma Spa i Sunne haft några gäster som inte har vunnit vistelsen i Jeopordy? Jag tror inte det. Idag köpte jag tredje säsongen av Sopranos. Jag har ju fått bra tips på nya serier, men jag får ta en i taget. Annars händer inte mycket, imorgon blir det spelning på gamleport, och ikväll blir det bara sopranos och mat. Wunderbar.

Aske

image129

Här är vad jag har spenderat mina surt förvärvade pengar på den senaste veckan. Lite fräsiga dojor till våren samt två säsonger av Sopranos. Jag tog äntligen tag i mitt löfte att se klart en massa bra serier som jag inte pallade att följa när de gick på TV. Jag ska börja med Sopranos, sen ska jag sänka hela Six Feet Under och Oz. Har jag fortfarande kvar jobb, familj och vänner efter det så ska jag även pressa Entourage. Fyll gärna på listan över serier jag borde se. Inte OC.

Jag skriver allt för sällan. Jag känner mig lite tom. Vill att denna blogg skall vara den bästa. Vill inte fylla ut den med en massa nonsen. Så jag försöker satsa på kvalité och inte kvantitet.

Som jag skrev sist så hade jag lite vänner över i förra helgen. Det var jävligt kul, ett skönt avbrott i vardagen. Vi härjade lite, gick på bio (cloverfield, spännande och snygg ända tills alla pixelmonster dök upp, samt Sweeney Todd, den sämsta jävla film som Tim Burton någonsin dragit ut ur sitt goth-ass. Jag somnade. På allvar, har aldrig somnat tidigare på en film. Men fy fan. Jag kände mig lurad. Bestulen.) och vi hade allmänt trevligt i glada vänners lag. Sen stack de hem, och det var back to work, och nu är jag ledig igen, fredag-lördag. Sweet.

Kvällen har jag inte riktigt planerat än, jag ve tinte om jag bara ska chilla hemma med säsong två av Sopranos, eller gå ut och ta en brewsky. Vi få se helt enkelt.

Jo, en till sak; jag drömde den äckligaste drömmen någonin. Jag drömde att jag var i Stockholm, och fick plötsligt en hostattack. Jag kände hur jag hostade upp något, och spottade snabbt ut det. Det såg först ut som en en jordig klump, men plötsligt började den kräla, och jag insåg att det var en mask. Typ en blandning mellan en liten daggmask och en likmask. Hur jävla äckligt som helst. Sen fortsatter jag och hosta, och hostade upp fler och fler maskar. Jag var så kluven också, hur jag än gjorde blev det fel, jag ville ju inte hosta upp mask, men jag ville inte heller ha dem inuti mig. Så jag försökte febrilt ta mig till ett sjukhus där de kunde operera mig eller något. Sen vaknade jag och vågade inte hosta på hela dagen.

Jag tror det var något jag tänkte skriva här, osm jag gått och tänkt på länge. Men jag glöm bort det. Troligtvis var det inte så viktigt. Holla.

HELT GAAAAAAAAAAAALNA RINGSIGNALER!!!!

SÅ TRÅKIGT att jag inte orkar uppdatera oftare. Som om nån läste ändå. Jo jag tackar. I Söndags var jag med jobbet i Stockholm, vi hade typ "kick off", på Hotell Anglais. Jävligt flott, och riktigt trevligt. Mycket dans och härj. Vi kom upp kvällen innan, då sov vi i en övernattningslägenhet som en snubbes farsa hade. En mycket trevlig trip överlag, men man var sjukt sliten när man kom till jobbet dagen efter.

Jobba jobba jobba, sen på lördag kommer vänner från karlstad hit. Det ska bli riktigt kul! En annan glad nyhet är att Converge kommer  till Metaltown i sommar och uppträder typ 2 hållplatser bort från där jag bor. Det blir fett fett. Och Dilliger Escape Plan kommer hit om bara ett par veckor. Så det är lite att se fram emot ren musikaliskt.

image128

Kolla på hans armar. Han är pumpad. Bloggens tråkigaste inlägg? Mycket möjligt.

I'm cooler than that guy

image127
Rickard håller på att förvandlas til en Varulv.

I helgen var jag i stockholm. Jag hade planerat en tur till uppsala med, men det blev inget med det då det inte skulle vara något röj Uppsala så stannade jag och Rickard kvar i hufvudstaden. Tanken var att jag på fredagen skulle ta en club-night med Kristoffer då Rickard och Marit, rickards gurl skulle gå och se Justice, men Marit var fyllde 20 en vecka senare och de var tydligen jävligt hårda på leg.

Nå och väl, vi fortsatte kvällen tappert med att gå spana efter söderkisar och såg kanske ett 20-tal. Efter spanet gick vi till en klubb som hette marie laveau där en tuff DJ spelade peppmusik av högsta kvalle. Det blev drinkar, härj och dans. Vi sov hemma hos en vän till Rickard, Kasper, vars föräldrar var hjältar som lät oss stanna över två nätter. Sånt gillar man.

Dagen efter vaknade jag klockan 9 efter kanske 4-5 timmars sömn så hungrig att jag trodde att jag skulle  gå av på mitten. Jag kom på att jag inte ätit nåt vettigt på hela dagen innan, typ lite torrostade jordnötter och en festis, så min mage skrek bokstavligt talat. Jag skickade ett nödsms till Rickard där jag bad om hjälp och föreslog ett fik med en massa mat på. Jag fick ingen svar och skrev desperat ett till 4 minuter senare. Jag var tvungen att ta till drastiska metoder och väcka Rickard, och han var inte alls sugen på att fika vid 10-tiden med mig. Jag störde honom lite tills han lovade att vakna och gå och käka med mig om han fick sova en timme till. Jag la mig i soffan och läste 60 sidor i "Snabba cash" och blev mer hungrig.

Kl. 14.00 så pallrade vi oss iväg till en pizzeria som låg aslångt borta. Jag hade vid detta lag inte längre misstankar utan en obehaglig vetskap om att Kasper, Rickard och Marit gemensamt hade kommit överens innan jag vaknde att de skulle svälta mig tills jag svimmade. Antagligen låg det en hel del pengar i denna "betting". Hur länge klarar han sig? Efter vad som kändes som ett par timmar kom vi till pizzerian. Det va rinte ens den godaste pizza jag ätit, medelmåttig men stor som ett flygande tefat. Jag tänkte muta nån av pizzagubbarna att göra ljudeffekter och låtsas flyga in pizzan i munnen på mig. Det hade vart fett. Lycklig som jag var efter pizzan letade vi sneakers och kollade in lite jeans. Hittade förvånansvärt inget av intresse. Något som är ovanligt. Vi gick hem till Kasper igen och tog en tupplur i en timme då alla var trötta som as.

Lördagskvällen hade vi redan planerad;

1. Hänga på ett söderhak och dricka öl
2. Gå till Debaser Medis och se The Cool Kids
3. Dansa

Och planerna gick som smort, vi hann med allt. Söderhaket blev söderkällaren och där spelade de dålig reggae, men hade goda lakrisshots. Cool kids var underbart, Men för lite folk som förstod hur bra det var. Det var verkligen hur coot som helst, och jag och Rickard fick rappa till NWA's Fuck the Police i micken, så bara det gjorde ju kvällen, natten, livet roligt. Sen dansades det till en riktigt dålig DJ. Han gjorde inte mycket rätt den kvällen.

Hur som helst, en trevlig och tärande helg. Back to work, back to basics.