IN MY PLAYLIST:

image126

Den som sätter alla artister vinner en bulle!

R. Kelly feat. Usher - Same Girl

Låten nämnd ovan handlar om att R. Kelly (Kells) ringer till Usher (Ush) och berättar om denna nya donna han har träffat. Han berättar att hon kör en svart Durango med "Angel" som registreringsskylt. Han säger att han verkligen gillar henne. Men sen börjar Ush fråga om hon gick på Georgia Tech och har ett födelsemärke på sin vänstra kind och Kells börjar bli väldigt förvånad över att hans bästis vet så mycket om denna kvinna. Men det visar sig att kvinnan har ett förhållande både med Usher och R. Kelly samtidigt. Spänningen stiger och de smider ränker om hur de ska sätta dit henne på bästa sätt.

I videon så röker de cigarr och spelar basket och bondar almännt tillsammans. om man inte har sett videon så har man verkligen missat knorren på hela låten, för där avslöjas det att de har träffat två tvillingar på olika håll! Tvillingar som kör likadana bilar med samma registreringsskylt, som har exakt likadana födelsemärken och som bor på samma gata. Det är ett under att Kells och Ush inte stött på varandra när de umgåtts separat med detta tvillingpar.
Historien skall även vara baserad på en sann historia.

image125

Det har faktiskt efterfrågast om mer mode i bloggen. (på allvar!) Så här kommer en liten jävlel med min nya hood från Wood Wood. 50% rea på weekday. YEAH!

Jag har ju inte skrivit ett tag, men jag tänkte köra lite mer kändisskvaller. Tito "Bältros" Beltran frias troligen från anklagelserna om våldtäkt, men hans ögonbryn riskerar 5-8 års fängelse. De har beskrivits som "oberäkneliga" och "mystiska". Nu skalla jag jobba 8 dagar p åraken ,sen är jag ledig fyra. Skall bli sjukt skönt.

What's going on?

image124

"Twenty-five years and my life is still
Trying to get up that great big hill of hope
For a destination"

En vacker låt är det. Justice missar ja gi stockholm, men funderar på att se dem här i Göteborg dagen innan istället. Jag ska sticka till Stockholm iaf, ska sen vidare till Uppsala den helgen.

Imorgon är jag ledig, då ska jag göra allt vettigt som jag inte orkar idag. Typ diska och sånt. Jag diskar högst en gång i veckan. Är det lite äckligt?

Wiggers with attitude

Igår var jag och Märiän ute och käkade på ett nytt ställe som hette Mediterraneo. Det var så konstig stavning att jag var tvungen att spara namnet i mitt utkast i mobilen för att komma ihåg den. Det var trevligt, men det märktes att de var nyöppnade. Kyparen var jättetrevlig men väldigt virrig, han pratade med flera bord samtidigt och verkade ha väldigt lite koll på situationen. Men så kan det vara, det var deras första kväll, så det var mest charmigt. God mat, italiensk stuk, helt ok pris och fräsha lokaler. Rekomenderas till alla som bor i tjötet. Just det, jag gör recenserar restauranger nu också. What will he do next??

Efter middagen så gick på American Gangster, och jag visste att jag skulle älska den redan innan den börjat. Detta var innan jag visste att RZA var med, så när jag upptäckte det blev jag som ett barn på julafton. Han flashade t.o.m sin Wu-tang-tattoo i en scen, om än bara för ett par sekunder. Coolt.

RZA var inte den enda rapparen i filmen, Common och T.I var även de med men med något mindre roller.

Hursomhelst var filmen underbar, EN OSCAR TILL DENZEL!!! Och en till RZA. Han skulle bli så glad.


Ikväll blir det nog utgång av något slag, jag sitter och lyssnar på Lupe Fiascos nya skiva the cool och dricker budl. Det är bra skit.

Annars hypas:

Adam Tensta (som om han behövde nån mer hype, men fuck it han ÄR värd det)
Devin the dude
Papoose


GE MIG ALLLT!!!!!!!!!!!!

image123

Hur kan man toppa Tillbaka till framtiden? Jo, med Tillbaka till framtiden II.
Den går på tv just nu, och den är sjukt bra. Snygga kläder, coola dataeffekter och häftiga fordon. Den för mig tillbaka till den tiden då man käkade banana skids och läste Sune-böcker. Jag älskar det.

Quiet Riot - Cum On Feel The Noize

Jag längtar till sommaren. Det skall bli den bästa sommaren. Kjell Bergqvist-style up in this MOFO!

Radion var på

3 anledningar till att inte betala tv-licens:

1. Mumintrollet på filmkrönikan
2. Svt visar buskis
3. På spåret

Lös dessa tre och vi kan diskutera det iaf.

Nyåret var trevligt. I goda vänners sällskap firades det natten lång. 12-slaget spenderades vid en busskur hos mig tillsammans med Rickard och två äldre damer. Dessa damer gillade inte Rickard så mycket, men svärmorsdrömmen Adam gick hem som pruttskämt i en buskis. Detta kan bero på att Adam inte står och fördömmer staden han befinner sig i och kallar den "sveriges rövhål", utan gläds istället av situationen trots det antiklimax som uppstår när man firar tolvslaget i en busskur.

Med det nya året kommer nya löften och mål. New Direction kommer täcka alla stora evenemang i Sverige, allt ifrån bio-premiärer till Schlager-festivalen. Du kommer kunna läsa det senaste kändis-skvallret och se på de mest avslöjande papparazzi-bilderna.

Första kändis-skvallret: Detta kommer kanske som en chock, men nyhetsuppläsaren på SVT, hon som är mulatt med VÄLDIGT fast blick, (jag inte vet vad hon heter), har tidigare varit en man!! Detta kändis-skvaller kommer från en trovärdig källa, min far, och han hörde det från en ännu mer trovärdig källa nämligen "en kille på hans jobb".

Just nu i skrivande stund tjyvtvättar jag lite. Det gör man genom att smyga ner till tvättstugan på natten när ingen annan har tvätttid och tvätta sina kläder. Man känner sig som en skurk och inbillar sig att de som bor bredvid tvättstugan störs otroligt mycket av denna handling. Men jag vet inte. Kläderna är rena med fläckarna på samvetet går inte bort med Ariel.

Här kommer dagens finska palindrom:

Emma imi avaimiamme. (Emma sög på våra nycklar.)

God natt.