Put your money where your mouth is, make my crotch a millionaire

image143

Hur svårt är det att uppdatera bloggen? Inte så svårt. Jag är för lat alt. ointresserad alt. omotiverad. Jag tror lat.

Jag är vegetarian. Det har jag varit i typ 6 år, och det är inget jag tänker på överhuvudtaget. Jag blev det väl ungefär samtidigt som många andra i min omgivning, inget grupptryck eller så. Eller en person i min klass, ritade bilder på kycklingar som dog och såg ledsna ut och satte upp på mitt skåp i skolan. Men inte annars, det var mitt egna val, och jag tog det först då jag kände att jag inte pallade att äta kött mer. Det var ingen politisk eller etisk grej alls, mer en tvångstanke. Jag blev äcklad av kött helt enkelt. Så då slutade jag. Jag kunde inte släppa vad det var liksom, senor, brosk, muskler och hinnor. Äckligt. Men det är inget jag tänker på, det känns liksom självklart. Typ som att inte äta sten eller nåt. Och iom att det inte är en etisk grej så dömer jag inte folk som äter kött, jag bryr mig inte. Anyways.

Det jag tänkte på var att jag rättfärdigar min livsstil mycket genom att dra vegetarian-kortet. Ett exempel;
- Jag är vegetarian som dessutom inte kör bil (har inte ens körkort)

Det betyder att jag bidrar mycket mindre till utsläpp och skövling av regnskog och allt sånt dåligt, så därför behöver jag inte känna nån skuld över att jag inte källsorterar tillexempel. Senast idag slängde jag skrattandes en glödlampa bland hushållssoporna hör och häpna! Jag kan dessutom unna mig att flyga inrikesflyget då och då, samt diska under rinnande vatten. Helt enkelt göra mitt liv lite lättare, på grund av att jag kan dra vegetarian-kortet ibland. Jag vet ändå att jag bidrar mindre till världens oundvikliga slut mindre än gemene man. Ha.

Dagens låt:
Ryan Adams - New York, New York

Varför måste vi döda varandra?

image142

Mitt hjärta har under två dagar levt ett eget liv. Det har slagit oregelbundet, snabbt och jag har känt mig som Tony Soprano när han får sina attacker. Jag har helt enkelt mått rätt dåligt, blivit varm, trött, ofokuserad. Men jag har inte fallit ihop i en hög, så jag är nog inte som Tony ändå, tyvärr. Men det har varit lite läskigt, men nu när jag vaknade idag verkar det som om det har skärpt till sig. Jag gav mig själv ett par snabba uppercuts mot revbenen och hoatade med att börja med GHB om det inte skärpte till sig. Så jag tror det kan ha hjälpt.

Jag har spelat ganska mycket X-box på senare tid. GTA 4. Det är väldigt kul och jag funderar på att ta ut min semester nu istället och sträckspela det. Inte umgås med nån, utan bara sitta inne och spela. Det vore nåt det.

Jag sitter och lyssnar på Autisterna, det låter bra. Det låter dock lite som om det är Myggan som sjunger. Jag tror att det kan vara inbillning också.

Jag jobbar inte idag, men jag kommer åka in ändå och köra lite. Vart några sega dagar att jobba igen.

Wu-Tang Clan har ställt in. Tror jag skall börja med GHB ändå. Det är så jävla tråkigt, jag såg verkligen fram emot det. Skitliv.

Sen har jag fyllt år också.En kille på 23 jordsnurr med hjärtfel som gillar dataspel, Wu-Tang och GHB. Söker brevvänner med liknande intressen. Eller med andra intressen. Det är vilket som. Det viktiga är att de är snälla. Och tar GHB.

Det var roligt att fylla år, jag fick tårta av palla, men det var även lite vemodigt. Jag har alltid firat födelsedan med familjen, och denna gång var den första födelsedagen som jag bodde i en annan stad. Så det var lite tråkigt, men det är väl sånt som kommer med att flytta. Det var ändå många som skrev och hörde av sig, så det känns bra att veta att jag har ett posse därute som backar mig. 
http://www.youtube.com/watch?v=pSQieA85arg <--- den här är för er.

Ser ni? fetstil och kursiv. Mer hustle. Mer intressant att läsa. Det är så många som kommer til bloggen och bara kollar på bilderna. Nu skall jag dusha, städa upp lite, åka in till stan och se om det är nåt folk i butiken, annars tar jag en sväng och shoppar loss lite, troligen en pacemaker. Jag tror inte att någon har nämnt GHB så många gånger i ett blogginlägg förut. Den som kan hitta ett blogg-inlägg där det nämns fler gånger vinner en påse kanelsnäckor. Bara för aöka på spännningen lite till så drar jag till med att citera PST/Q, även för att få med lite mer kursiv stil. Vad sägs?

Jag gick på studentbalen, och la GHB i glaset på min bordsdam
Och dumpade henne med betongblock i famnen, naken i hamnen bakom Nordstan

PST/Q - Jag '97

sitting in VIP smoking and drinking and kicking it

image141

Mannen är ett jävla geni.

"Girl Im not about to sit up here and argue with you about who's to blame
I call no names, real talk
see girl, only thing im trying to establish with you is not
who's right or who's wrong, but what's right and what's wrong,
real talk
just because your friend say she saw me at a club with some other bitches
sitting in VIP smoking and drinking and kicking it, tell me girl"

Sen ballar han ut lite, bara lite:

"real talk, and watch your mouth
fuck me? girl fuck you!
I dont give a fuck about what you're talking about
Im sick of this bullshit im coming home and getting my shit and gettin tha fuck up out in a dodge
you aint gotta worry about me no more
and the next time your ass get horny
go fuck one of your funky ass friends
hell yeah, you probably doing that shit anyway
you gonna burn what?
bitch I wish you would burn my motherfucking clothes
with your triflin ass, milton, you bogus girl, milton
start your ....up and get ready to take me home,
this bitch then lost her motherfucking mind"

Det som började som en diskussion slutade med att Kells skriker åt sin kvinna. Men det är förståligt, hon blir ju sur för ingenting. Men de borde verkligen jobba på att kommunicera i sitt förhållande, för kommunikation är grundpelaren i alla förhållanden. Fråga Olle alt. Dr Phil.

Det bär av till Uppsala på lördag, och jag är ledig ända till måndag, så det kan bli fett. Snabba cash snart färdigläst, nya boken skall införskaffas. Borde bra, första bra. Han duktig. Skriver som jag pratar. Denna shunnen ska ingen sätta sig på. Ta en näsa. Må som en gud. Det är typ som om jag skrivit den. R. Kellys ögon sitter jävligt tight ihop. god natt.