Pee in Public

För ett par dagar sen så var det exakt sjutton unika besökare på bloggen, tre dagar på raken. Slump? En komplott? Var det samma sjutton personer? Vi lär aldrig veta.

Fan nu börjar Rock the bells och GZA närma sig, känns jävligt kul.

Jag kokar en kronärtskocka, det är rätt intressant.

Blurgh.

Hela Världens Hunger Samlad i MigNu skall jag se en vampyr-film, Låt den rätte komma in av Tomas Alfredsson. Tomas Alfredsson har gjort Sverige troligen bästa film, 4 nyanser av brunt, så jag har höga förhoppningar. Men alla recensioner på filmen är ju skithöga, så jag har stora förfäntningar vill jag lova. Har hört att den skall vara skitläskig, men jag är inte rädd för nånting, så det är nog rätt lungt ändå. Men jag får väl ta hand om de andra i salongen om de skulle bli rädda. Sånt är livet när man är jävligt orädd.

Har inte hört nåt om lägenheten än, så det är lite spännande. Det är inflyttning första november redan, så det vore så sjukt jävla skönt att få komma dit och flytta in bara. Men vi vet ju inte än, så det är bara att fortsätta vänta, troligen så får vi svar i morgon. Är det så här det känns att vänta på ett graviditets-test om man jättegärna vill ha barn? Jag vill tro det. I helgen blir det nog lugnt, är bjuden på lite fester som krockar, så det blir att åka fram och tillbaks. Men inte "all in", jag skall upp och jobba dan innan, så jag "foldar" nog rätt tidigt.

Nu måste jag hinna med bussen.

Well I WonderVart en riktig bajsmackedag idag, trodde jag skulle nolla. Men det gjorde jag inte. Dock en riktigt pruttig dag ändå. Men sånt brukar få igång en att göra underverk, så det är bara att köra. Never surrender, never give in.

Igår kollade jag som sagt på lägenheten. Den var verkligen fet, en riktig ungkarlslya, tankarna för mig osökt till Project Hollywood. Får väl reda till helgen om vi får den, Men det kändes positivt. Golv-värme, diskmaskin, touch-häll, jacuzzi och bastu vore ju inget fel alls faktiskt.

Nu var det lite folk och kollade på min nuvarande lägenhet. De verkade trevliga. Hoppas de trivs i min lägenhet.

Ledig imorgon med, så då blir det att göra stan, kanske shoppa upp min kommande lön. Stay tuned biatches.

Licence Plate Says "Angel"

Jag såg något roligt i dag, det var en muslims kvinna, (Jag frågade henne inte om sin tro, men man kunde anta att hon var muslim då hon hade lång klänning och slöja, mr pc!), som pratade i mobil. Det var inte det roliga, det har jag sett förrut, men det roliga var att hon använde sin slöja som  headset, dvs, hon lät telefonen sitta fast under slöjan så att hon kunde plocka varor samtidigt som hon pratade. Verkade sjukt praktiskt, jag ser en företagsidé stiga fram. Patent pending, så tänk inte ens på det.

Jag utfärdar även en belöning på 100 spänn till den som stjäl flöjten av kvinnan som spelar i brunnsparken. Ok, alltså hon kan två toner på den, och spelar hela dagarna. Det låter som en ambulans på ultrarapid, så jävla störande ljud. Hade hon spelat som en kung och roliga melodier, fine, men nu är det ju två toner. Man kanske skulle kunna ge henne ett annat instrument istället, eller en walkman, så kan hon lyssna på den själv istället.

Imorgon skall jag kolla på lägenheten, så håll tummarna!


Dance like Michael Jackson

Jag satt och lyssnade på nya  the streets-skivan, everything is borrowed, igår på tåget till stockholm samtidigt som jag halvsov. Jag lyssnade igenom den säkert 3-4 gånger, är inte hlet säker. Men jag lyssnade verkligen på den, och jag gillade den jävligt mycket. Väldigt bra. Samtidigt som många andra säger att han bara gjort en bra skiva, original pirate material. Tycker nog att den är hans mest osamanhängande och spretiga skiva, trots det är den jävligt bra.

Everything is borrowed är väldigt melankolisk och vacker, jag kommer nog lyssna sönder den.

Jag håller att jobba på en bok med ordvitsar. Den kommer nog komma ut under hösten 2009, så håll ögonen öppna! Här kommer några smakprov:

-Äter fransmännen mycket bröd?
-Näe, bara om de är jättefranska!

-Arbetar skugshuggare på månadslön?
-Näe, de jobbar på timmer-sättning!

-Vet du vilken som är den vanligaste arbetsskadan hos bagare?
-bakvärk!

Den sista vet jag inte om jag är ensam med att komma på, det kanske är en klassiker. Får efterforska det lite. De andra två har jag kommit på och har copyright och skit på dem, så använder du dem utan mitt tillstånd så stämmer jag yo white,chicken shit ass fo' sho'!!!!


Dagens komiker är, som så många gånger förut, Peter Dalle

Vilken grej, vilken tjej

Under ett halvår har jag lyckats dubbla antalet besökare på bloggen. Det är fortfarande inte många, men iallafall. Jag ska ta över hela skiten! BUCK BUCK!


Detta är typ mitt favoritklipp någonsin. Jag brukar komma på mig själv att helt plötsligt utbrista: "LUUDER!!!" när saker inte går min väg. Så bra uttryck, vem använder det fortfarande? Det låter som taget ur Arn eller nåt. Typ som sköka. Men sjukt roligt. Jonas Björkman är hardcore.

En kul grej är att jag skall få kolla på en lägenhet, en som jag sökt med palla. En trea, med bastu och bubbelpool. Fatta vad coolt om vi får den, det är ju sjukt. Jag skulle dricka champagne varje dag och bada bubbelpool, samtidigt som jag slänger pengar omkring mig och skrattar ett elakt rosslande skratt. Skulle bli Scarface. Leva så nära Entourage-livet som jag kan komma i dagsläget, innan miljonerna börjar rulla in. Jag ber till Gud, Allah, Ganesha, Satan, Buddah, Jebus och alla de andra att jag skall få den. Jag förtjänar det, det är dags att världen börjar le åt mig. Insha'Allah. السلام عليكم

Jag håller i skrivande stund på med nåt som jag tagit upp otaliga gånger förut, tjyv-tvättningen. Ska inte gå in närmare på det, för det är så jävla tråkigt, men en rolig grej var att Marian har en klasskompis som bor ovanför min tvättstuga tydligen, som inte kan sova pga folk som tvättar på kvällen. HAHAHAHAHA! Jag åker snart ut ändå, jag kan göra vad jag vill. skall nog skita i att göra rent luddfiltret på tumlaren. Damn it feels good to be a gangsta.

Hörde förresten om en trostjuv i huset, som har stulit typ 20 par trosor i tvättstugan. Fan vad drygt, att bli av med alla sina underkläder. Det finns mycket störda människor. Jag antydde till Marian att det var jag, men hon uppskattade inte skämtet. "Oj då, men de har ingen misstänkt va?? Ingen som sett nåt? Ja, det var ju synd, attans bananer också!"

Imorgon drar jag till Stockholm i jobbet, kl 6 åker tåget, så jävla jobbigt att gå upp så tidigt, men man får ju sova på tåget. Jag har en ny vinterjacka med fetaste luvan som man kan gömma sig i. Och sen är jag ju ledig fredag till söndag, så jag skall inte klaga,det blir en fet helg. Kanske tom lite fler videoinlägg med helgens eskapader. Det vore nåt det.

Nu skall jag kika till tvätten, förlåt mig granne och klasskamrat till Marian. Detta kan ta sin tid, jag måste torka också. Men jag hade bara mina oskönaste kalsonger kvar. Och jag kan inte planera längre än en halvtimme i förväg till någonting. Förlåt.

Jag hittar en hundralappJoodå, skoja inte, ett videoblogg-inlägg! Lite trevande, det är ju det första jag gjort, men ändå. Jag hittar en hundralapp och pratar om den, sen ljuger jag och säger att jag hittat en 20-pundsedel en gång, och det stämmer inte. Kommer nog bli mer sånt här, detta är bra början. Var på psykolog-fest igår, det var coolt. Fuskade in Adrian och Gudrun och deras polare, och dansade sönder stället. Billiga groggar och röj.

VIVA LA MAQUINARIA!!


       En liten bild på Woody "Woodsy" Allen som jag har gjort.

Maskinen var jävligt kul igår, Ett jväla drag. Som vanligt en massa folk som man stör sig på, mycket "get that dirt of your shoulder" om man säger så. fula keps-killar och sånt. Och på en bänk på sidan stod den fulaste kille jag sett i hela mitt liv. Nyss fyllda 18, misslyckad kotlett på huvudet, skjortan uppknäppt. Och han stod och körde veven hela spelningen. Stod med nån töntig drink och lekte jet set. SÅ JÄVLA störande. Han var liksom som en parodi av en parodi. Tårta på tårta. Vårta på vårta.

Nu är jag ledig, och har desutom hustlat mig till långhelg nästa veckan när min gode vän och gästkrönikör Erik kommer på besök. Då skall vi gå och se Charlie Myrphy uppträda, och det lär bli fett. Fett, fan vad jag överkomsumerar ordet "fett". Det blir fett, allt är fett, fett fett fett. Men det är ett bra ord, det är lite neo-retro, ett uttryck jag plockade upp i nöjesguiden. Det är inte tillräckligt gammalt för att vara retro, men man behöver en stor dos självdistans för att komma undan med att säga det. Hur som helst så blir denna helgen trevlig, och nästa med, sweet sweet.

FAN jag är sugen på en ny lägenhet nu. Jag söker hur många som helst. Skall börja ringa runt till lite fastighetsbolag. Varför vill ingen ha mig? Jag betalar bra och i tid, jag är lugn och skötsam och röker inte. Jag går och lägger mig tidigt och jag vattnar mina blommor. Jag har kristna grundvärderingar jag har synfel. Vad är problemet? Jag är en dröm att hyra ut till! Wee!

Stay true.

La Naranja MecanicaJag kom att tänka på saker som jag har en irrationell avsky för. Några exempel:


Jag HATAR att gå ut med soporna. Det är så jväla tråkigt. Jag gjorde det förut, och då hade jag pressat ner sopor i kanske två veckor och jag blev riktigt förbannad när jag insåg att jag inte kunde få ner mer.

Jag HATAR att diska. Detta har jag redan tagit upp ett antal gånger, men det är värt att nämna igen. Men jag blir arg när jag har disk. Man blir varm och skrynklig om händerna. När jag blir vuxen skall jag ha en diskmaskin och någon som plockar i och ur den. Eller så ska jag slänga all smutsig disk och köpa ny hela tiden. Jag har inte bestämt än.

På torsag kommer maskinen och spelar på pustervik. Kihlén har ju tydligen hoppat av, men det blir nog fett ändå.