You Need A Thug in ya Life
Jag satt just på nespressos hemsida och beställde 100 koppar kaffe, för jag är numera medlem i dem hemliga Nespresso-klubben. Det verkar vara en väldigt exklusiv klubb, man fick en lite pärm med bajsnödiga beskrivningar av alla kaffesorter, samt bilder på bruna läderfotöljer, vyer över storstäder och skötselråd för sin maskin. Detta är nog det bästa köpet jag gjort, det känns som om jag är medlem i världens ballaste klubb. Typ att det är jag, Bruce Wayne och Carl Jan Granqvist. Årets inköp. Jag är en Lungo-kille förresten.

Idag hände något tråkigt i butiken, en kund började riva ner massa grejer och betedde sig hotfullt. Vakterna kom och var tvungen att leda honom ut. Vill inte skriva mer än, då jag inte vet vad som kommer hända med hela grejen, jävligt störande iallafall när man bara försöker sköta sitt jobb. Vuxna människor som skriker beter sig som barn. Herregud.


Helt ledig i helgen, skall bli sjukt skönt faktiskt. Det skall bli fint väder, så jag skall försöka vara ute så mycket som möjligt, kanske jobba på min vampyrhudfärg lite grann.

Sen var det ju Tomas Norström, domaren i Pirate bay-rättegången. Det är ju helt sjukt, lukta otroligt unket hela historien, han är alltså medlem i Svenska Föreningen för Upphovsrätt, samt sitter i styrelsen för Svenska Föreningen för Industriellt rättsskydd. Jag såg hans kommentar på det hela på tv, och han såg ut som ett barn som blivit påkommen med handen i kakburken. "Jag har inte bedömt att jag är jävig på grund av de där engagemangen". Bra där. Jag har bestämt mig för att inte lägga ut min rösträtt på tradera, utan kommer rösta på piratpartiet framöver. Så jävla skönt att se deras framgångar. Det handlar inte om en förvirrad lite datanördsklubb, detta är min generation, oavsätt var de står politiskt i övriga frågor. Vi tänker inte bli brottslingar.

Sjukt kul att det skall till något sånt här för att få folk att engagera sig, jag älskar det. Nu skall jag sova och drömma om kaffe. holla.

Ingen skatt till regeringen, säljer tjack på parkeringen!

Det kommer mycket intressant svensk hiphop just nu, här är några hyffsat färska exempel på vad som komma skall.  Organismen, Promoe, Maskinen och Far och Son skall ju alla släppa album nu i år, så håll ögonen öppna. Lysande video som någon gjort till Far och Son-låter för övrigt. De borde ta den och göra den till officiell video. Organismen kommer släppa sitt album på piratebay, och redan nu finns den vita kaninen att tanka därifrån, både som video och mp3:a. Känns som en jävligt fräsh fläkt både musikaliskt och som statement. På hans blogg kan ni även tanka hans tidigare album och mixtapes, tanka nya Bill och Bull-tapet med honom och Öris och känn på det. Mixat av Dj Rooftop från RMH, Adam tenstas DJ. Jag gillar det, men det kräver några lyssningar alltså.TIPS FRÅN HC-COACHEN:

Nu är våren här på riktigt. Perfekt för öl utomhus och kanske lite gammal hc. Jag har ju snickrat ihop min bräda, så det är väl bara att lära sig åka lite på den. jag vill kunna göra ollie rullande och pop-shuvit innan sommaren är slut. De tär mitt mål.

Om man vill begrava sig i lite gammal hc så tänkte jag tipsa lite. Det finns mycket göttigt att hämta. Fyll gärna på om ni tycker jag missat något. Enjoy!7 seconds - Walk Together, Rock Together


Descendents - Milo Goes To Collage

Minor Threat - Out Of Step


Dead Kennedys - Fresh Fruit For Rotting Vegetables


Gorilla Biscuits - Start Today


Misfits - Static Age


Bad Brains - s/t


Black Flag - Damaged


Där har ni en början, bara att tanka. Dessa band skit nog i Ipred.

JÖRGEN JÖNSSON:Jörgen "Järnröret" Jönnson. Matchens hjälte. Är det dåligt att bara bry sig om hockey sista matchen? Skit samma, SMGULD! Nånstans i mitt värmländska bröst klappar ett lila-gult hjärta, trots att de har bytt färg på kläderna.

Var ju i stockholm några dagar, hade väldigt kul. Det var härjigt och mysigt, en bra balanserad vistelse. Kul att träffa lite gamla vänner som man inte sett på länge.

Ska skriva mer snart igen, fick ju 7 kommentarer på förra inlägget! känner mig som blondinbella! Jag ba "comments plz!!" och ni ba "COMMENTS! YES"