SÄLJ UT SKITENNej, idag skall jag tydligen inte få dricka öl, för det tycker inte storebror. Det är sån tur att han vet vad som är bäst för mig, mitt liv hade nog raserats om jag hade fått köpa ett gäng öl idag. Istället för att gå ut och härja så skall jag nog sitta hemma och betala skatt och så sakta somna in till att storebror sjunger mig till sömns.

Jag tycker även att staten borde kontrollera när vi ska få konsumera socker och fett och snabba kolhydrater, som jag lovar har ihjäl fler människor än alkohol. Cirka en halv miljon svenskar dras med så stor övervikt att det påverkar deras hälsa, och mellan 5000 och 10 000 dör i förtid varje år till följd av sin övervikt, och cirka 6000 människor i "nära samband till alkohol". Jag vill på intet sätt föringa de problem som alkoholen skapar, men jag vill som vuxen människa kunna köpa alkohol vart jag vill, när jag vill på mina villkor.

The KKK Took My Camera Away


Canon EOS 450D

Sådär ja, nu var den inköpt! Det blev en 450D, och den duger gott och väl till mina behov. Fick den för ca 7400, med 4gb minneskort, linsskydds-grejen och en väska. Hade säkert kunna få den några nån hundralapp billigare på nätet, men nu fick jag allt på en gång, vilket är skönt. Sen är det gött att ha en butik man kan gå till. Köptes på Japanfoto i Nordstan. Trevlig personal, rekomenderas.

Jag ville ju ha den främst för att jag skall kunna fota när jag drar till N.Y, så nu hinner jag ju öva lite innan.

Har nästan klämt första säsongen av 30Rock, och jag gillar det. Sen är 6:e säsongen av The Office i full gång, och det håller fortfarande lika hög standard, vilket är riktigt bra.

Hundar med IBS

Var ju i Karlstad i veckan, och det var trevligt. Man hinner ju aldrig umgås med alla man vill, men jag knep de flesta, så jag är nöjd! Även pannkakor hos mormor och morfar, alltid nice.

Men jag tänkte lägga mer krut på resan hem, för den var actionfylld. Först och främst på att två riktigt fulla ryssar hoppade på och pratade james bond-skurk-engelska, samt muckade gräl med en annan alkis som fick hoppa av. Dessa ryssa såg ut som gruvfyllot, men de var inte lika smutiga. Jag satt och lyssnade på podradio med Martin Kellermans sommarprat, väldigt bra.

Helt plötsligt så slogs jag av en stank så fruktansvärd att jag ska lägga typ 5-6 rader på att beskriva den. Det var den värsta lukten jag känt i hela mitt liv. Det var nämligen en hundjävel typ 6 säten bort hade gjort något fruktansvärt mitt i gången. Det satt 3 hundar med tillhörande mattar som öppenbarligen varit på riktsmötet för hundar med IBS. Och det låter som jag överdriver, men mattarna stod febrilt och torkade upp skiten, med tågfönstret helt öppet, och ändå luktade det KAOS, KRIG och HELVETE. JAg mår dålgit i efterhand bara av att tänka på lukten, som om den etsat sig fast i näsgången på mig. Fruktansvärt.

Tack Soran för att du pekar på bajskorven!


Give Mr Carter Back His Starter Cap!


Daft Bodies

Ja men då blev det en liten tripp till Karlstad helt spontant, ledig Torsdag-Fredag. Kanske bygger på armen med lite utfyllnad på tatueringsfronten, nice!

Jimmie Åkesson, ditt dumma får. Läste just hans brandtal där han var rädd för Islam, man kan dra några obehagliga liknelser till 30-talet då en liten man med en pungkula och hipstermusch också var rädd för främmande läskiga religioner. Jag hatar ALLA religioner, vill helst att världen skall sekulariseras över natten, och då är Jimmies rangliga folkhems-kristendom fanimej högst upp på listan. Trots detta är religionsfriheten är grundläggande i en demokrati, och även om Jimmie vill få det att verka som att han talar för svenska folket så är det inte så! Han är en minoritet, och så skall han förbli, förhoppningsvis. Såg deras "riksmöte", hälften av folket där vara antingen 60+ eller tonåringar. Vill varken att nån kepskille eller nå gammal alkad kärring ska representera mig. Galna fundamentalister är inte i majoritet i sverige. Sen står han och häver ut att kristendomen är en "fredlig" religion i jämförelse med islam, när folk dör som flugor i kristendomens namn, och har gjort det jävligt länge, vare sig det är skolklasser på Nordirland eller civilbefolkningen i Irak. Gud är den största massmördaren i världen, och borde ställas inför rätta, dömas till döden och släpas genom varje land där han skövlat människoliv. Så Jimmie med sin fredliga religion kan dra åt helvete.

Anton ljuger och får spö!Anton står och ljuger mig rakt upp i ansiktet och får storstryk!

Behind Bright Eyes

Vi pratade just om Ankeborgs rättsystem, och kom fram att de verkar ha en rätt liberal syn på brott. Björnbusarna är ute efter ett par dagar, oavsätt hur grovt brottet är. Sen verkar de har väldigt hög straffskala för narkotikabrott, då det inte finns några pundare i Ankeborg. Eller syns de inte? De kanske sitter hemma och injicerar. Vem vet? Vill gärna ha rätsida på detta, så hör av er om ni vet något!

Dagens Jävla Sanning


Ante It Up

På Roys och Rogers mack.

1. Patriarken i familjen. Man of the year. Turbo i gladiatorerna. Han har ofta mustasch, högt hårfäste samt några trivselkilon. Han hatar säljare. Eller hatar, men han behöver dem definitivt inte, no sir-e-bob! Han går bestämt in i en butik och helt sonika plockar på sig allt material han kan hitta. Här ska det grävas djupt ner i detta, helst vid köksbordet och till en stor kopp kaffe. Man frågar honom om han behöver nån hjälp eller om han hade några frågor, och han muttrar fram ett: "nej." Skulle en lite spoling kunna mer än mig om någonting?

When keeping it real goes wrong.


9 - 5DJ La-la-la-la-la-large

Spiderdogs var lika bra som jag hade hoppats på. Överlag trevligt folk, skön musik, bra spelningar. Lite idioter, men inte värre än vanligt. Några RIKTIGT bajsnödiga människor som bara satt och såg sura ut, har aldrig fattat den grejen. Organismen var jävligt närvarande. Jag och Erik dansade tills de stängde, sen drog vi ut. Kvällens höjdpunkt var att vi drog till 7eleven och köpte en fet flaska fanta citron, och väl därinne träffade vi DJ Large som köpte folköl. Vi började snacka, tackade för spelningen och så, han var trevlig. Han blev helt glad för att de hade börjat tillverka fanta citron igen.

Vi kom in på Pst/Q, och undrade vad han sysslade med nowadays, och Large berättade att han hade spelat in med honom för första gången på 3 år helgen innan. Sen drog han fram sin ipod, och jag och Erik fick lyssna på en oklippt rough version av låten utanför 7eleven. Väldigt kul, kändes riktigt stort. Kan säga att det låter tungt, och jag längtar tills han släpper nåt, det skulle sätta många på plats.

Stay tuned!


Keep Rollins, Rollins, RollinsTankade 2 stand ups av Henry Rollins igår, och brände av en. Det var jävligt kul, rätt kul att han gör samma grej som när han kör Spoken Word, det behöver liksom inte vara någon skillnad. Egentligen var det mest en massa historier ur hans liv som resande artist, sjuka grejer från bangkok och auditions för Danny DeVito. Bra grejer, kolla upp. Up for it hette den jag såg igår, och den andra, Shock and Awe, har jag inte sett än, men har höga förväntningar. Kanske sparar den till helgen då Erik kommer, då skulle han nog bli glad. Kom på en grej som Henry snackade om, närmligen att han hade hitta två linjer i ansiktet bredvid munnen. Han upptäckte till sin fasa att detta var skrattlinjer, men hävdade att han definivt INTE hade skrattat, livet är inget att skratta åt. Förslaget han hade var att han log i sömnen, de 90 minuterna han sover varje dygn, innan han vaknade skrikandes av ilska med fuck you-fingret uppe. Lysande.

Ikväll blir det Kellys för att fira min godeman Anders, som fyller 25. Hurra Hurra Hurra för honom. Blir nån bärs och kanske en god bit mat. Men jag mådde piss sist jag käkade där, så jag kanske hoppar. Vi får se.

Ser fram emot spelningen imorgon som fan, torr det kommer bli över förväntan.

Dagens låt:

Does Whatever a Spider Dog Does!YES YES Y'ALL, biljetter till första SPIDERDOGS i Gbg inköpta! Erik kommer hit, så det lär bli sjukt bra. Har bara hört gott om den klubben, och dessutom är det ju självaste Organismen och Large Vegas som kommer och gästar! Sjukt kul, och ALLA borde komma. Hoppas det blir fler, det behövs mer hiphop i göteborgs nattliv, som är sjukt belamrat med pop, house och techno. Inget fel med det, men kul med lite omväxling.

Jag läste lite gamla inlägg, från 2007 som jag gjort, och de är skitbra! Jag var mycket roligare då. Mycket slarvfel, men det är ju ett genomgående tema i denna blogg. Många Ajg isället för Jag, och några Kansek istället för Kanske. Funderar på att sluta skriva ny shit och bara hänvisa till gamla datum.

Jag har vart och kikat på att köpa en digital systemkamera, och fastnat för en Canon EOS 500D eller en Canon EOS 450D. Jag kan ju inte ett piss om foto, mer än det jag lärde mig på foto A och B, så jag söker all hjälp jag kan få. Frågade en kollega som har jobbat med att kränga kameror, och han sa att det inte var nån större skillnad på dem. Men 450:an ligger en tusing billigare. Så det kanske är en idé. Kom gärna med inputs och tips om ni har några. Vill ha en fet kamera innan New York, så det är lite tempo på't. Ikväll blir det bärsa bärsen, var ett tag sen.

Today a good day, i know don't jinx it
I will keep a smith, just like J Pinkett

Do Not Miss Ya Chance To Blow

Igår hände en sjuk grej, stod och pratade med en kund och helt plötsligt tappade jag rösten. Det var nästan som killen i ekot:

Sjukt konstigt, och det varade några minuter, sen var det som vanligt igen. Hostade massa, och lät som Gollum ett tag och fick en halstablett av kunden.


You Don't Know Me Like That

Nu är Six Feet Under slut för alltid, tack för den televerket. Sorgligt som sig bör, nästan lite obehagligt. Ni som har sett det vet, ni andra kommer få reda på det tids nog. Ett glädjande ämne är dock iPhone 3Gs. Jag var skeptiskt tills jag fick prova den, blev övertygad, och spontanköpte den. Har spelat Monkey Island innan jag ska sova på den, uppdaterat fräcka facebook-statusar och slagits med lasersvärd. Så jävla värt. Believe The Hype.

Dagens Pryl: iPhone 3Gs
Dagens Låt: Dolly Parton - Jolene
Dagens bok: Glen E. Friedman - Fuck You Too
Dagens låt 2: Petter - Vinden Har VäntSen kommer Organismen och Spiderdogs orkester och förgyller Gbg om en vecka. Ska bli fett, och min kändiskompis Stressmarks-Erik kommer! Hurra!