Jag Blir Sjuk Av Dig


Vem sätter förbrytaren?

Har åkt på en godartad klassisk vårförkylning, ännu ett vårtecken. Underbart! Skallen bankar, med ett temperament som Kalle Anka. Ikväll är det Valborg, och jag skall definitivt inte ut och härja. Det blir nog ugnsstekta grönsaker och te. Spela klart Bioshock 2.

Drömde att jag inte kom in på någon skola. Det var tråkigt, så jag hoppas att det inte var en sanndröm. Tur att jag inte tror på sanndrömmar.

Apropå: Dance.gif
Dekadansen


Här visar jag och erik hur man dansar Dekadansen.

Helgen blev till vardag, som alltid. Fet helg, grillning på Ramberget med Anders och Erik, film, 30-års-kalas osv. En helg som går till historien som en av de mest lyckade. När man ligger och kisar i solen och har utsikt över hela Göteborg och knäpper en kall så mår man gott. Dekadens FTW!


Ghettoblaster
R.I.P Guru


En av världens mest betydelsefulla MC:s har gått bort, vila i frid Guru. Och som det verkar; Fuck Solar.

Design-bidrag Till Junkyard:Satt och knåpade ihop ett bidrag till en tävling som junkyard.se har, designa din egen t-shirt. Jag tänkte old school-skate, thrash osv. Blev rätt nöjd med resultatet, så då får man hoppas på det bästa. Holla.

Spendin' Cheese


Dagens låt: Slim Thug - Smile

Den kommande helgen blir lysande, min vapendragare Erik kommer på besök, samt familjen som skall fira min kusin som fyller 30. Så då lär det väl bli lite härj. Alla min ansökningar till skolor är skickade, så nu är det bara vänta och se. Det är intervjuer och sånt i Maj, så vi får se. Jag har sökt 3 utbildningar till hösten, och en till nästa vår. Håll alla tummar.

Fan vad jag längtar till sommaren. I juli skall jag och Erik dra ut i Europa på tågluff, och vå får väl planera lite när han kommer, vart vi vill åka osv. Planen är väl att vara ute i 2 veckor, och avsluta med Splash-festivalen i Tyskland. Men man vill ju även hinna med att dra runt lite i Sverige, kanske Arvika-festivalen, Stockholm, Karlstad... Det känns som om det blir en riktigt bra sommar.

En annan grej jag är sugen på är att ha en fet fest när jag fyller år. Jag och Erik fyller ju båda 25 i maj, och det vore kul att samla alla människor man gillar och ha en fest som sent skall glömmas. Jag tänker live-tatueringar, rökmaskiner, go go-dansare, billig öl och dansant musik. Svårt att planera dock när man jobbar från 10-20 nästan varje dag, samt så vore det skönt att veta att man kommer in på någon skola så man kan fokusera bättre. Festen blir nog av, men kanske inte just på vår födelsedag, kanske lite senare. Vi får se. Man fyller ju inte 25 varje dag. Och just 25 känns som en såndär avgörande ålder, hur ävkligt det än må låta. Det är nu det "riktiga" livet skall börja liksom. Usch.

Bring it on.


Devin The Dude - What I Be OnNy skit från Devin. TUNGT!!!

MIAMI:
I förrgår kollade jag och mina vänner Anders och Sofia på båda gremlins-filmerna. Fett bra, hade glömt vilka otroliga filmer det är. Helt plötsligt i andra filmen kommer Hulk Hogan in i en helt omotiverad cameo. Och många blinkningar till klassiska filmer, och även ett par kängor till censur när en kritisk tv-man recenserar gremlins 1 i andra filmen, och sedan blir nedspöad av ett par gremlins. Vi kräver Gremlins 3!!!!


Hey Princess.So I shout: "Hey Princess, won't you come back home?"
and I cry, I'm shaking and I'm on my own
and I wisper your name until the morning comes
"Hey Princess, you're the only one"

Ljuva 90-tal. Det är det vi kommer berätta om för våra barnbarn, när internet kändes nytt och häftigt och man använde Altavista när man skulle söka upp information. Vi kommer damma av våra Nile City-VHS:er och visa vad "riktig humor" är.

Har börjat på första säsongen av "The Sarah Silverman program". Sarah är väldigt rolig. Dagens tips!

Idag är Unicef i Nordstan och skramlar, det är självklart kul, men måste det vara "galor" i nordstan varenda jävla helg? Om det inte är folkdansande pensionärer så är det nån blek snubbe med gitarr som kör wonderwall med 15 minuters mellanrum. Jag har verkligen ingen problem med events, det är klart grabben skall ha events, men när man står och jobbar 8 timmar till svensk folkmusik så är det ju konstigt om man inte blir lätt mordbenägen. Värst är det när de utröstade från Idol kommer på besök och skall sjunga, boy, då jävlar. Då är varenda 13-åring i västsverige med för många kromosomer i Nordstan och skriker gällt konstant i 5 timmar utan att andas in.

Det sjukaste eventet är nog kiwi-eventet. Det är väldigt tystlåtet, så det stör mig inte, men det lämnar mig frågande; Är det 70-tal? Är bananer, kiwis och ananas spännande nyheter att lägga på  den ugnsgratinerade kasslern? Det står alltså folk i kö för att få smaka på uppskurna kiwifruker. Och prova den kaxiga uppstickaren; GUL KIWI! Kanske smaka på både gul och grön för att få ett spännande smaktest? Och köper man 5 kiwis så får man en värdelös grön kiwi-sked i hårdplast vars idé borde stannat på det kaffeberingade ritbordet.

ÄLTA ÄLTA ÄLTA.

Yoe're Dope


Anton Kristiansson feat. Organismen och Pst/Q - Du Är Knark (Remix)

Singel två är äntligen här, och jag gillar den. Detta är den officiella remixen med Organismen och Pst/Q, och man blir ju inte ledsen av att höra Pst spotta igen. När kommer fullängdaren??


DUM I HUVUDET:DU ÄR DUM I HUVUDET, BEATRICE ASK!


Skee-lo - I Wish


Tradera, oh oh oh!


81 kr! Yes!

SNURRAR: