Hey Princess.So I shout: "Hey Princess, won't you come back home?"
and I cry, I'm shaking and I'm on my own
and I wisper your name until the morning comes
"Hey Princess, you're the only one"

Ljuva 90-tal. Det är det vi kommer berätta om för våra barnbarn, när internet kändes nytt och häftigt och man använde Altavista när man skulle söka upp information. Vi kommer damma av våra Nile City-VHS:er och visa vad "riktig humor" är.

Har börjat på första säsongen av "The Sarah Silverman program". Sarah är väldigt rolig. Dagens tips!

Idag är Unicef i Nordstan och skramlar, det är självklart kul, men måste det vara "galor" i nordstan varenda jävla helg? Om det inte är folkdansande pensionärer så är det nån blek snubbe med gitarr som kör wonderwall med 15 minuters mellanrum. Jag har verkligen ingen problem med events, det är klart grabben skall ha events, men när man står och jobbar 8 timmar till svensk folkmusik så är det ju konstigt om man inte blir lätt mordbenägen. Värst är det när de utröstade från Idol kommer på besök och skall sjunga, boy, då jävlar. Då är varenda 13-åring i västsverige med för många kromosomer i Nordstan och skriker gällt konstant i 5 timmar utan att andas in.

Det sjukaste eventet är nog kiwi-eventet. Det är väldigt tystlåtet, så det stör mig inte, men det lämnar mig frågande; Är det 70-tal? Är bananer, kiwis och ananas spännande nyheter att lägga på  den ugnsgratinerade kasslern? Det står alltså folk i kö för att få smaka på uppskurna kiwifruker. Och prova den kaxiga uppstickaren; GUL KIWI! Kanske smaka på både gul och grön för att få ett spännande smaktest? Och köper man 5 kiwis så får man en värdelös grön kiwi-sked i hårdplast vars idé borde stannat på det kaffeberingade ritbordet.

ÄLTA ÄLTA ÄLTA.

Kommentarer
Postat av: Kool E

Tack tack!

Postat av: Malin

Jag har precis upptäckt baby-kiwis. Rekommenderas varmt.

2010-04-10 @ 22:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback