Хаосот и на загинати во војна


Alexander Bard, en mycket intressant herre. kolla in Liberati bland länkarna.

Har precis lyssnat klart på boken, och jag rekomenderar den verkligen. Vi skall ha litteraturseminarier på Måndag och diskutera den, ser fram emot det. Kommer bli intressant, den öppnar upp för debatt och många olika åsikter och infallsvinklar.

Zappade (ett ord som har dött ut rätt mycket?) lite på tv:n och kom till Eurosport 2 där de visade brud-rugby. Nya Zeeland mot Sydafrika, och shit vilka lår de har! typ lika breda som deras midjor, ser livsfarliga ut. Kul att se brudar slåss så mycket, de blir helt cp och kastar varandra åt helvete. Det ser ut som om de är fett glada också, för alla har stora, vita munskydd som ser ut som en perfekt, vit tandrad. Rolig sport.

Nämnde tidigare Daniel Kellerman, Martin Kellermans bror, och håller på att läsa hans bok Black Moon Party, som är en självbiografisk skildring av hans resa igenom Thailand, men även en skildring av hans barndom, och de händelser som format honom. Jag gillar sättet han skriver, och man sitter som klistrad. har typ en fjärdedel kvar, men vill inte att den skall ta slut riktigt.

Kommentarer
Postat av: IT'S KOOL E, MUTHERHUGGER!

vill läsa den.vet du att bard är en sån där homofil?har du läst black is the new white än? om inte, läs den, ditt as!

Postat av: Adam

Hähä, slängde den bokjäveln!!! Hähähä, så ägd blev Mooney!! Eller Poo-ney som jag kallarn!!!hähäh

2010-08-23 @ 19:17:40
URL: http://newdirection.blogg.se/
Postat av: Erik P

:(

2010-08-24 @ 16:55:23
URL: http://stressmarks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback