Vind Av Förändring.

....And take your money.

Hemma från Berlin, har haft det riktigt gött. Inget härj, bara softa runt, ätit gott och druckit bärs. Jag och Marre var även på Berlin Zoo, det var riktigt ballt. Såg lejon, tigrar, kängurur, sandkatter, isbjörnar och gud vet vad. Gulligast var bäbis-getterna som vi matade, samt sandkatterna. Sandkatten är ett djur som jag inte visste fanns, ett litet kattdjur som bor i öknen. Självaste profeten Muhammed hade sandkatter som följeslagare. Så sjukt söta. Om man riktar en lampa mot dem så blundar de, och de gräver ner sitt bajs i sanden. Vill ni veta mer om sandkatter så kan ni kolla wikipedia:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Sandkatt.

Det verkar som om det är bättre i Berlin, gillar verkligen staden.

Ett djur som jag störde mig på var sälarna. Ok, de är gulliga, men fan vilka attention-whores. De höll på och spexade hela tiden, hoppade i vattnet och applåderade. "Auw, Auw, Auw!" Kolla på mig! Hela tiden. Skulle vara sjukt jobbigt att vara polare med en säl,  de skulle liksom aldrig låta en tala till punkt. Och klart man vill stötta dem, men efter ett tag så lär man ju inte vara överdrivet imponerad av deras trick. Man bara: "Ok, du kan dyka i vattnet och applådera. Fine, we get it!"

Fick ett ryck och tankade "The Blue Planet" och "Planet Earth" med David Attenborough. Kände mig sjukt sugen på lite naturdokumentärer, och har sett lite av dem, fett ball. Har ju en fobi mot djuphavs-fiskar som jag skall försöka bli av med. Men det är nåt vidrigt med att de inte har några pigment. De har typ underbett, stora tänder och helvita ögon. Sjukt äckliga. Ryser bara jag tänker på dem. har fixat lite med ansökningar idag, ska söka typ 6 olika linjer, så jag borde ju komma in på nåt känns det som. Hoppas, hoppas. Ska försöka lura av marre några bilder från Berlin för er som vill se dokumentation på mitt dekadenta leverene. Shoo.


Kommentarer
Postat av: Anders

Jag tycker att det låter som om sälarna ger dig lite nyttig konkurens…

2010-03-30 @ 22:02:44
Postat av: Marian

Först o främst LOL på Anders inlägg. Sen o främst nu ÄGER jag dina bilder Adam, du kommer aldrig få tillbaka dem, jag har ensamrätt till ditt Berlin!!!!!Ok då, du kan få några. Men jag är så ledsen att vi inte hade med kameran på zoot. Man skulle kunna tro att du har hittat på allt om sandkatter etc., eftersom vi inte har något fotografiskt bevis.

2010-03-30 @ 22:56:41
Postat av: Joelito

Haha! Sjukt bra om sälarna där, fint att se att sälåsikterna lever kvar. Klubba hela bunten säger jag!Vet inte riktigt varför du känner att du ska bota fobin mot djuphavsfiskar, är det så att du ser såna ofta och tycker det känns jobbigt? :P

2010-03-31 @ 19:02:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback