Jungle Drum


Sitter på min första sommarlovdag och lyssnar på Beat The Devil. Småstädar lite casual och har svinigt ont i en visdomstand. Den gör mig irriterad hela tiden, och jag vill bara slita ut den. Men ska köpa nån special-gurgel på apoteket och sen blir det nog bättre. Det är så otillsfredställande att äta saker. Särskilt goda saker, för man kan inte njuta av dem alls på samma sätt som vanligt. Även om det smakar gott så gör det asont när man tuggar. Lite som att försöka njuta av en bra film och någon sitter och petar på en med en pinne. Eller som när man ligger i gräset på sommaren och någon petar en i alla kroppsöppningar på huvudet med ett grässtrå.

Jag satt precis och skrev ihop ett brev till mitt fadderbarn Adama. Ja, han heter så. Var rätt svårt, kändes som att jag var tvungen att ändra verkligheten lite för att inte verka skrytsam. Jag menar, hur kan han relatera till att spela xbox? skriva en blogg? gå på svartklubb? Klart han kanske vet att det finns tv-spel, men man vill ju inte rub it in his face liksom. Så jag skrev väldigt basic, så får vi se om vi får en bättre relation senare och kan snacka tv-spel och sånt.

Varför se bloggen helt cp ut för vissa? helt avlång och skit. vet icke varför. tror jag var och mekade med inställningar och html-koder och shitt. Over and oUT.


Kommentarer
Postat av: Erik

texten är centrerad, ser väldigt fint ut för mig. men man ska inte mecka med saker man inte begriper sig på.angående tanden, GÅ TILL TANDLÄKAREN DITT SLAN!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback