Vado - Large On The StreetsTung låt.

Krazee-Eyez Killa


.Jag har rätt galna ögon ändå. Som Krazee-Eyez Killa.  Om jag lägger manken till. Funderar på öl ikväll, vore sweet. Vore kul att klä ut sig. Förra Halloween så var jag utklädd till redneck, såg ut som skit, rockade truckerkeps och löshår. Är det idag som klär ut sig? Varje hednisk högtid är värd att fira.

Har lyssnat mycket på Öris och Ågrens nya mixtape,
Högt i tak vol. 1, det är riktigt tungt. Gästas av Toffer och Queff på varsin låt, värt att tanka.

Är så jävla sugen på att dra till Stockholm i helgen. MF DOOM uppträder, och det är bananas. Men biljetten är 400 spänn, och dessutom så kostar resan minst 700 tuor och retur, känns inte som om jag kan lägga ut det med gott samvete. Baksidan med studier. Men vi får se, kanske löser det på ett bra sätt så alla blir glada. Vore fett kul att spela in också, ryktas ju om Toasted Bread EP på G. TB 4 LIFE!

Ok, nu knäpper jag en smuggelnorrland.

Who Doesn't Like Mac Lethal? Black People!Ett till battle från Grizzlemania, Mac Lethal vs. Dirtbag Dan, promo. Riktigt fett. Mycket battles nu, men jag har inget annat kul att skriva ändå. Älskar hur Mac Lethal svarar på Dans grejer, han är riktigt grym påt. Han får sina freestyle-delar att låta förskrivna. Like!

Beställde nya bågar idag, två par. Pallade inte att springs runt och köpa nya hela tiden då de gick sönder. De nya är ganska fina, får se hur mycket jag använder de olika modellerna. Men gött att ha några som inte spricker. Langar bilder när de kommer! Frågade duden på optikern om man var tvungen att ha synfel för att jobba där, men det behövde man tydligen inte. Men hur blir man annars optiker? Vem vill bli optiker? Känns som om man är närsynt på har man en naturlig ingång till yrket liksom.

EDIT:

Ett till battle, E Ness vs. Iron Solomon. SJUUUUUUUUKT JÄVLA BRA!!!!!! Iron Solomon, mördarN^

Roger that!Kul battle från Grizzlemania, två tjejer som kör, Ami Miller vs. Young Gattas. Young Gattas äter upp Ami Miller.

Ikväll blir det lite klassfest, så bärsen är på kylning. Holla.

Satanic Panic