KEITH MURRAY IS CRAZY

Har spenderat de senaste dagarna i en härlig förkylningsdvala. alla mina bihålor har ytspänning, och jag vill helst gå och sova kl 8 på kvällen efter en kopp yogi-te. Förkylningar är ett genomgående tema i mitt liv, och det är fett tråkigt. Hatar att snörvla och snyta mig var femte minut. Hatar kronisk febervärk i kroppen, och tröttheten. Man vill liksom göra roliga saker men har inte energin för det. Fuck Förkylningar.

Var ju i Stockholm förra helgen, det var väldigt trevligt. Var och hälsade på Ricky och Marit, och vi var på spelning med Keith Murray och Rasco. Rasco var skitbra, han fyllde år och var glad, men Keith Murray var hög som ett hus och stod under stora delar av spelningen och skrek sitt eget namn, och verkade vara väldigt fascinerad av sin egen röst. Det var en väldigt konstig spelning, En ljudtekniker som såg ut som Marilyn Manson stod på scenen och viftade med ett mickstativ, och blev utburen av en stor svart vakt. Det var lite småbråk i publiken, och sen utanför så sågs AFC i handgemäng med vakterna, och de flög runt som lovikavantar. Inget allvarligt, men lite gruff. Alltid kul!

Ikväll så skall jag om ork finns gå på Kapten Röd på Liseberg med några klasskamrater. Kan bli kul. Om huvudet slutar skvalpa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback