Dagens

image69


Staden vaknar

"Staden vaknar,
solen skiner ovanför,
sommaren kommer,
och i kylen står en kasse öl
livet har nog aldrig känts så bra
som nu på sommarens allra första dag"


image67

Igår var vi ute på en bisarr kväll. Först satt vi vid älven och drack lite öl med bland andra en sleaze-rockare från göteborg, en skejtare som var med i första g-spotfilmen, en raggare som hävdade att han gillade hiphop samt en raggar-tjej såg ut som en kille som frågade om jag var en tjej. Det var så konstigt, men ändå fint.

Sen efter det åkte vi till vågmästaren på en förfest, hos världens snällaste kille. han bjöd på drinkar och var bara så jävla bra. Han öpnade liksom sina armar och sitt hem för oss, trots att vi inte träffat honom tidigare. En eloge till honom.

Efter det drog vi vidare, vi drog runt på stan och spelade musik och hade trevligt, utan gå någonstans. Elin drog till nöjesfabriken, men vi andra drog bara runt. Hur trevligt som helst. Rickard hoppade upp och klättrade på en massa saker.

Svårt att förklara hela kvällen, men jag hade väldigt trevligt iaf. Jag gillar ju konstiga saker, och denna kvällen var väldigt konstig.

Men fin.

Tävlingen avgjord!

Sprickard vann en deliboll, men det kanske blir en mjukglass istället, man vet ju aldrig!

Han hade dock måna fel, och jag är besviken på Julia! Ajajaj!

Rätt svar uppifrån och ner, vänster till höger:

1. Gorilla Biscuits
2. Cro-mags
3. Agnostic Front (Det är alltså inte Mike Ness)
4. Minor threat
5. Descendents
6. Dead Kennedys

7. Circle Jerks

8. 7 Seconds (INTE The Smiths, dock så sjöng Morrisey i ett oi-band som hette Slaughter and the dogs innan han spelade med The Smiths)
9. Reagan Youth


Ska snart göra en Pouya-tävling, som bara Pouya kan vinna. Stay tuned.

Dagens outfit, oooh, det var länge sen:

image66


Det ni!


Tävling 2:

image64

Här kommer tävling nr 2, Hardcore-quizzet. Vilka är dessa band? Nåt för er old school-kids! Kom ihåg att man bara får gissa en gång, så var lite taktiska! I denna veckas tävling tävlar vi om en delicatoboll!

(Ev. vinstskatt betalas fortfarande av vinnaren)

Anima Sola

image63

Jag håller på att fylla på min Ipod med en massa härlig musik. Det är fan en utmaning att fylla den, har inte lyckats gjort det än.

Jag hatar Rix FM.

Annars så känns livet bra. My girl är i Sverige och jag har tryckte tidigare idag en jävligt cool "stop snitchin' -tisha", vilket ger många hiphop-poäng. T-shirten var desstutom i storlek XL, vilket var den största jag kunde hitta.

I morgon är det fredag, vilket är nice.

Här kommer en lista på artister jag lyssnat mycket på den senaste tiden:


The Game: (Det är så jävla bra, jag har blivit jävligt intresserad av beefet mellan honom och Gay-unit och 50 Snitch. Om någon vet vart man kan få tag på de tre Beef-filmerna, på internet eller i butik, så säg till.)
M.I.A
Dolly Parton
Test Icicles
Isis
Clipse
Wolfmother
Pigeon John
(Hiphop, jävligt soft. "Skönt" skulle man kunna säga. Kolla upp!)
Totalt Jävla Mörker (Främst "Människans Ringa Värde")

Det är tuffa grejer det. Irriterande är det dock att man måste lägga in all skit flera gånger för att få det rätt, folk kan ju tydligen inte lägg upp info rätt, så allt hamna i olika mappar om man har nån bokstav fel, vilket är störande om man är lite av en perfektionist. Som jag.


God natt.


Dagens inköp

image61

Var och gaddade mig idag hos en snubbe som heter Keith. Han är tre trevlig och lite bitter man som inte gillar många människor. Men som sagt, han är trevlig ändå. Det blev alltså spindelnätet  alltså, och dessutom fixade han till linjerna på min diamant som var lite fula innan.  FY FAN vad ont det gjorde, mitt på armbågen. Helt sjuk. Jag brukar ändå gilla att tatuera mig, men detta var galet. Det ryckte helt okontrollerat i musklerna, jag antar att det gör det när man kör så nära ben och över en massa nervtrådar. Tänk t.ex på när man slår i armbågen i ett bordshörn eller dyl, det känns. Detta var något liknande.

Men tro inte att jag tyvker synd om mig själv, det var helt klart värt det. Smärtan är en del av upplevelsen, och om inte den fanns där så skulle tatueringar inte alls vara samma sak. Tycker jag.

Jag är lite sjuk, men vi löser det.

She is always on my mind

image60

Well I turn pale when she walks by
I am lost in her eyes
She is always on my mind

She had turned from a sound,
Well I must have cried out loud
She is always on my mind