Hela dan, varje dag

image102

Vilken trovärdighet har Ison kvar nu när han skönhetsopererat sig? Visserligen, hade jag tänder som såg ut som om de försökte fly från käften hade jag gjort samma sak. Glöm det, han har fortfarande trovärdighet.

Så här ligger pannkakan:

Jag skall flyyta till Göteborg. Jag gör min sista arbetsdag i Karlstad imorgon. Jag skall börja jobba i Nordstan  den 10:e september, vilket är sweet. Så för er som inte visste så har jag alltså fått jobbet. Jag är överlycklig, det skall bli så skönt. Komma till en ny stad, lägenhet är fixad, jobbet fixat. Klart att det är mycket kvar att göra, flytta ner alla mina saker, avsluta bredband, adressändra, yada yada yada. Fixa andrahandskontrakt på min nuvarande lägenhet. Men som sagt, jag är ledig i 10 dagar, så det skall nog fixa sig. Jag är "pepp".¨

Fem timmar senare skriver jag denna rad, och dagen har varit otroligt seg. UH! Men nya tag imorgon!

Photograph

image101

Look at this photograph
Everytime I do it makes me laugh
How did our eyes get so red
And what the hell is on Joey's head

And this is where I grew up
I think the present owner fixed it up
I never knew we'd ever went without
The second floor is hard for sneaking out

And this is where I went to school
Most of the time had better things to do
Criminal record says I broke in twice
I must have done it half a dozen times

I wonder if it's too late
Should i go back and try to graduate
Life's better now then it was back then
If I was them I wouldn't let me in

Every memory of looking out the back door
I had the photo album spread out on my bedroom floor
It's hard to say it, time to say it
Goodbye, goodbye.

Every memory of walking out the front door
I found the photo of the friend that I was looking for
It's hard to say it, time to say it
Goodbye, goodbye.

Remember the old arcade
Blew every dollar that we ever made
The cops hated us hangin' out
They say somebody went and burned it down

We used to listen to the radio
And sing along with every song we know
We said someday we'd find out how it feels
To sing to more than just the steering wheel

Kim's the first girl I kissed
I was so nervous that I nearly missed
She's had a couple of kids since then
I haven't seen her since god knows when

Every memory of looking out the back door
I had the photo album spread out on my bedroom floor
It's hard to say it, time to say it
Goodbye, goodbye.

Every memory of walking out the front door
I found the photo of the friend that I was looking for
It's hard to say it, time to say it
Goodbye, goodbye.

I miss that town
I miss the faces
You can't erase
You can't replace it
I miss it now
I can't believe it
So hard to stay
Too hard to leave it

If I could I relive those days
I know the one thing that would never change

Every memory of looking out the back door
I had the photo album spread out on my bedroom floor
It's hard to say it, time to say it
Goodbye, goodbye.

Every memory of walking out the front door
I found the photo of the friend that I was looking for
It's hard to say it, time to say it
Goodbye, goodbye.

Koka Kola Veins

image100

"We got Koka Kola veins, we don't know our names"

Detta måste bli en modeblogg, det är modebloggarna som säljer. Kolla på Schulman, han har också börjat posta fler och fler outfits. Och han har en miljard läsare varje dag. Jag har i snitt 7-8 läsare. Jag måste;

A) Börja klä mig snyggare
B) Bli rikare
C) Flytta från Karlstad

Jag jobbar stenhårt på alla tre punkter. Jag vill ju att min blogg skall bli tor. Jag vet inte varför. Jag tycker kanske att jag har nåt att ge världen. Jag kanske måste sluta att bara skriva om vilka filmer jag ser eller vad som grindar mina gears. 

"Hey Chris,  tell Neefy his thong is showing"

Jag börjar med detta i af. Två outfits. Det ni. Imorgon skall jag på grund av min, utan tvivel, grymma stil ställa upp på en photoshoot i en lokal tidning. Jag kommer få ha tuffa kläder på mig, vet inte vad än dock, men det lär ni få reda på, om jag inte ser ut som skit så postar jag bilderna i bloggen aswell. Vi får se. För att jag skall få den där tuffa stilen tills imorgon sitter jag och dricker öl i min ensamhet. Marian och hennes bror+hans grrl kom förbi på mat, men nu har de lämnat mig igen. Jag väntar på sällskap.

Och efter fotograferingen btw så skall jag till götet, skall ju som sagt provjobba. Uppdaterar när det finns mer att berätta!

Electric Bloodsuckers

Jag hatar min elleverantör. För en vecka sen fick jag en faktura från dem, som jag satte upp på min kyl för att betala i slutet av månaden, då de skickas ut i början av månaden för att betalas typ den 31:e eller dylikt. Det är fakturering var tredje månad eller dyl, och jag betalar dem tillsammans med mina andra räkningar, nemas problemas. 

I morse vaknade jag, efter en helvetisk natt utan någon sömn att tala om, av ett kuvert som dunsade ner med ett otroligt irriterande ljud. Även detta var från leverantören som jag väljer att inte nämna vid namn. Jag blev förbryllad, tänkte att det möjligen var en specifikation eller ett trevligt informationsbrev, så jag jag öppnade brevet. Brevet var ett kravbrev. ETT JÄVLA KRAVBREV. Där hotade de med att stänga av mni el om jag inte betalade räkningen inom åtta dagar.

Jag öppnade upp det första brevet, som jag räknade med var fakturan, men till min stora förvåning var detta en påminnelse med förseningsavgift. Då jag inte fått den första fakturan blev jag självklart pissed. Visst, jag vet, det är egentligen min uppgift som kund att ringa in om min faktura inte har kommit. Men nu kom påminnelsen i början av en månad och då verkade allt vara som vanligt, så jag reflekterade inte alls över det.

Iallafall ringde jag rosenrasande till kundtjänsten på bolaget i fråga och frågade om fakturan. Trevlig tjej som jag pratade med, hon plockade bort den äckliga extra-avgiften åt mig. Så det känns väl ok, det är inte själva grejen att man måste betala extra som gör mig sur egentligen, utan just att man känner sig som nån white trash-kransare som inte betalar räkningarna på grund av nån annan idiots misstag. Jag hatar det. Skit samma.
 
Så jag tog en arg promenad till jobbet, lyssnade på LOK och mådde betydligt bättre. LOK har et sånt svenne banan-hat så det är löjligt. Jag älskar deras texter:


"Jag var på en fest i Vara, ett ställe jag sett, ett namn på en karta. Jag kom dit med Kesha,
men bara att vara nåt att försvara. Allt slog slint för det var killar i klasar som slog sig in.
Folk hamrade varandra, stampa och famla, troligen för att kunna klandra varandra.
Ah, vilka gäggveck, som knappt kommit ur sin äggsäck och nu är det fest för dom har supit
åtta timmar i sträck. Men visst, ni kan slåss. Alla tjejer, kom med oss,
Så får ni andra skada varandra hur mycket ni vill."


EM EM AI AI EI EI

image99

Back to work efter en helg av ledighet. I fredags kom lite folk över, Karolina, Rickard, Lisa och Elisabeth över på några brews och sen gick vi ut, som vanligt, fast inte in någonstans. Väldans trevligt, men Rickards dansnerv vet vi inte hur länge vi kan stävja. Rickard är killen som tycker att det är värt att gå in på en smockfull klubb stor som en pizzeria vid kvart i två bara för att få dansa lite. I don't agree. Visst, jag gillar att dansa, men ta i liksom. So you go and stand on your own, and  you leave on your own, and  you go home and you cry and you want to die.

I lördags så var jag hemma hos familjen och firade mina föräldrar som fyllde 50. Inte på samma dag, men de firade tillsammans med släkt och vänner. Väldigt trevligt. Den äldre generationen satt och klagade över att den yngre generationen tjänade för mycket. Visst, det kan man förstå, när nån som just gått ur gymnasiet tjänar dubbelt så mycket som de gjorde när de gick i pension. Men så ser det ut. 

En annan nyhet är att jag skall till tjöteborg och provjobba i 3-butiken i Nordstan. Det kommer bli riktigt kul, skulle väldigt gärna jobba där. Så vi får se hur det går, men jag är övertygad om att det kommer gå bra.   Men lite nervöst är det. Jag sticker på måndag, och skall jobba tills torsdag. Så håll tummarna!


Dagens playlist:


M.I.A - Jimmy

The Tough Alliance - Forever UTD.

Tomas Ledin - Vi Är På Gång

Jedi Mind Tricks feat. Canibus - Tibetian Black Magic

Säkert! - Och jag grät mig till sömns


Catch of the day; Catfish?

Här är de, mina senaste kap. Tishörtsen från Caliroots kom idag. Och de satt bra båda två! Första gången jag beställde från Caliroots, annars har jag bara hört att folk fått fel storlekar och färg på sina beställningar. Jag har hört terorier om att Cali bara har färgblinda, ordblinda, underåriga östeuropéer med Alzheimers som anställda. Men denna gång prickade de rätt på allting. Så här kommer en liten outfit:

image98

Efter jobbet idag kom mina päron (första och sista gången jag använt det utrycket? troligen, ja). och min syster och plockade upp mig, så gick vi gemensamt till restaurangen Ankdammen där min donna jobbar som servitris. Jag har även hjälpt ägaren med lite telefon-bestyr, jag jag tjingade (vem är jag, är jag en söderkis á 1950-talet?) på honom med, han är trevlig. Käkade god mat, drack några öl. Väldigt trevligt.  Min familj tog räkfrossan och åt sin egen vikt i räkor, medans jag tryckte i mig primörer med klyftpotatis och chili-bearnaise. Nice. Så nu är jag återigen hemma och ska nog spela lite X-box, Tony Hawk American Wasteland. See you later, fuck-faces.

Gin and Electronic

Jag har varit ledig två dagar på raken, det ni! I helgen har jag dock suttit hundvakt åt Daisy, familjen Jacobssons hund. Det var trevligt. Daisy är lite konstig, hon är lite gammal. Men väldigt trevlig. Vi gick på promenader, Daisy försökte äta gräs. sen sov hon mest. Ibland ville hon att man skulle klappa lite på henne. Det var trevligt.

I går, måndag, så åkte jag, Palla och Rickard till Sunne vattenpark. Det var jävligt kul, man blev som ett barn igen. Det var första gången jag badade denna sommarn, och då var det i pool. Väldigt trevlig vattenpark. Mycket kranskomunare, men vad fan, vi var ju i en kranskommun.  Så det får man räkna med. I omklädningsrummet så stod foppa-tofflor i regnbågens alla färger. Fötternas Pride-festival.

Favorit-kanan var lätt mammut, Där kunde man sitta flera i samma ring. Man åkte in i en mörk tunnel, och kaos utbröt. Vi körde lite herren på täppan-tänket och försökte febrilt kasta ur varandra. Väldigt skoj var det. S¨idag har man lite värk i kroppen efter allt ståhej i parken.

Sen på kvällen åkte jag till Anders och såg på X-men 3, och åt matr. Väldigt trevligt det med. En heldag skulle man kunna uttrycka det som.

Idag gick jag upp lite tidigare och tog en långpromenad innan jobbet. Råkade snubbla in på MQ som slupmade ut sina reavaror till halva priset. Så jag kom över en acne monday-jacka, (bomber jackan) för 800 spänn. Jag är helnöjd,. har velat haft den länge, men var inte så sugen på att hosta upp 2300:- för den.  Men 800 kanoner är mer än överkomligt. Så jag är nöjd.

Also into cats! Also into cats!

image96image97

Beställde två tee's från caliroots rean. Båda två är referenser till hiphop-låtar, Den första är från Sir Mix-a-lots gamla dänga "Baby got back" som av helt ärligt kom på stereon i butiken i skrivande stund. Creepy. Men jag tyckte den var lite rolig iaf. Den andra är en Obey-tee med en textrad från Mobb Deeps "Survival of the fittest", som var med på The Infamous-skivan. Detta var när Prodigy och Havoc fortfarande var i puberteten, innan de blev töntiga och signade till Fittys G-unit. Inte så creddigt.

Jag har tänkt rätt mycket på att jag har så sjukt jävla grym musiksmak, så jag borde rent av bli DJ. Jag skulle var asgrymsom klubb-DJ och få hela haket att skaka ass som om de hade hydraulics in their g-strings.  

Jag känner nog ingen annan som har lika bra musiksmak som mig. Och då känner jag ganska många andra med bra musiksmak.

Annars då? Joodå, jag har införskaffat mig en ny TV, så det blir mycket film nu, samt lite X-box. Det är roligt.  Dessutom var jag i toppform på jobbet idag, sålde som en jävla gud. Roligt.

Fan vilket dickride-inlägg till mig själv det blev. Men det kan jag gott unna mig. HEJA MIG!