Electric Bloodsuckers

Jag hatar min elleverantör. För en vecka sen fick jag en faktura från dem, som jag satte upp på min kyl för att betala i slutet av månaden, då de skickas ut i början av månaden för att betalas typ den 31:e eller dylikt. Det är fakturering var tredje månad eller dyl, och jag betalar dem tillsammans med mina andra räkningar, nemas problemas. 

I morse vaknade jag, efter en helvetisk natt utan någon sömn att tala om, av ett kuvert som dunsade ner med ett otroligt irriterande ljud. Även detta var från leverantören som jag väljer att inte nämna vid namn. Jag blev förbryllad, tänkte att det möjligen var en specifikation eller ett trevligt informationsbrev, så jag jag öppnade brevet. Brevet var ett kravbrev. ETT JÄVLA KRAVBREV. Där hotade de med att stänga av mni el om jag inte betalade räkningen inom åtta dagar.

Jag öppnade upp det första brevet, som jag räknade med var fakturan, men till min stora förvåning var detta en påminnelse med förseningsavgift. Då jag inte fått den första fakturan blev jag självklart pissed. Visst, jag vet, det är egentligen min uppgift som kund att ringa in om min faktura inte har kommit. Men nu kom påminnelsen i början av en månad och då verkade allt vara som vanligt, så jag reflekterade inte alls över det.

Iallafall ringde jag rosenrasande till kundtjänsten på bolaget i fråga och frågade om fakturan. Trevlig tjej som jag pratade med, hon plockade bort den äckliga extra-avgiften åt mig. Så det känns väl ok, det är inte själva grejen att man måste betala extra som gör mig sur egentligen, utan just att man känner sig som nån white trash-kransare som inte betalar räkningarna på grund av nån annan idiots misstag. Jag hatar det. Skit samma.
 
Så jag tog en arg promenad till jobbet, lyssnade på LOK och mådde betydligt bättre. LOK har et sånt svenne banan-hat så det är löjligt. Jag älskar deras texter:


"Jag var på en fest i Vara, ett ställe jag sett, ett namn på en karta. Jag kom dit med Kesha,
men bara att vara nåt att försvara. Allt slog slint för det var killar i klasar som slog sig in.
Folk hamrade varandra, stampa och famla, troligen för att kunna klandra varandra.
Ah, vilka gäggveck, som knappt kommit ur sin äggsäck och nu är det fest för dom har supit
åtta timmar i sträck. Men visst, ni kan slåss. Alla tjejer, kom med oss,
Så får ni andra skada varandra hur mycket ni vill."


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback