EM EM AI AI EI EI

image99

Back to work efter en helg av ledighet. I fredags kom lite folk över, Karolina, Rickard, Lisa och Elisabeth över på några brews och sen gick vi ut, som vanligt, fast inte in någonstans. Väldans trevligt, men Rickards dansnerv vet vi inte hur länge vi kan stävja. Rickard är killen som tycker att det är värt att gå in på en smockfull klubb stor som en pizzeria vid kvart i två bara för att få dansa lite. I don't agree. Visst, jag gillar att dansa, men ta i liksom. So you go and stand on your own, and  you leave on your own, and  you go home and you cry and you want to die.

I lördags så var jag hemma hos familjen och firade mina föräldrar som fyllde 50. Inte på samma dag, men de firade tillsammans med släkt och vänner. Väldigt trevligt. Den äldre generationen satt och klagade över att den yngre generationen tjänade för mycket. Visst, det kan man förstå, när nån som just gått ur gymnasiet tjänar dubbelt så mycket som de gjorde när de gick i pension. Men så ser det ut. 

En annan nyhet är att jag skall till tjöteborg och provjobba i 3-butiken i Nordstan. Det kommer bli riktigt kul, skulle väldigt gärna jobba där. Så vi får se hur det går, men jag är övertygad om att det kommer gå bra.   Men lite nervöst är det. Jag sticker på måndag, och skall jobba tills torsdag. Så håll tummarna!


Dagens playlist:


M.I.A - Jimmy

The Tough Alliance - Forever UTD.

Tomas Ledin - Vi Är På Gång

Jedi Mind Tricks feat. Canibus - Tibetian Black Magic

Säkert! - Och jag grät mig till sömns


Kommentarer
Postat av: Jonas Henriksson

Oh, grattis adamsky! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback