Koka Kola Veins

image100

"We got Koka Kola veins, we don't know our names"

Detta måste bli en modeblogg, det är modebloggarna som säljer. Kolla på Schulman, han har också börjat posta fler och fler outfits. Och han har en miljard läsare varje dag. Jag har i snitt 7-8 läsare. Jag måste;

A) Börja klä mig snyggare
B) Bli rikare
C) Flytta från Karlstad

Jag jobbar stenhårt på alla tre punkter. Jag vill ju att min blogg skall bli tor. Jag vet inte varför. Jag tycker kanske att jag har nåt att ge världen. Jag kanske måste sluta att bara skriva om vilka filmer jag ser eller vad som grindar mina gears. 

"Hey Chris,  tell Neefy his thong is showing"

Jag börjar med detta i af. Två outfits. Det ni. Imorgon skall jag på grund av min, utan tvivel, grymma stil ställa upp på en photoshoot i en lokal tidning. Jag kommer få ha tuffa kläder på mig, vet inte vad än dock, men det lär ni få reda på, om jag inte ser ut som skit så postar jag bilderna i bloggen aswell. Vi får se. För att jag skall få den där tuffa stilen tills imorgon sitter jag och dricker öl i min ensamhet. Marian och hennes bror+hans grrl kom förbi på mat, men nu har de lämnat mig igen. Jag väntar på sällskap.

Och efter fotograferingen btw så skall jag till götet, skall ju som sagt provjobba. Uppdaterar när det finns mer att berätta!

Kommentarer
Postat av: pouya

hahahaha! Gillar verkilgen att du har börjat läsa alex schulmans blogg. du visste inte ens vem det var för 1 mån sen, nu är han din idol. peace

2007-08-19 @ 19:52:49
Postat av: Anonym

I want to see some pictures, yo.
från tidningan azzzzå!

2007-09-18 @ 22:55:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback