I've got a Louis Vuitton belt buckle holdin' the glock

image121

Livet leker, snart är det ett nytt år, och då jävlar smäller det! Men håll ut tills dess!

Det Iskalla Trollblodet

image120

Dagens låt: Finntroll - Fiskarens fiende (Kanske en spinoff på Fisherman's friend?)
Dagens dryck: Lättdryck sockerfri med smak av fläder hittils, men planerar att ändra dagens dryck till brewsky ikväll.
Dagens aktiviteter: Köpa nya linser, handla lite julklappar,
Dagens outfit: Inspirerad av Boomfunk MC, Karlsson på taket, Gulfkriget, Mio min Mio.
Dagens pose: Öststatsfylla goes gangsta

Ikväll kommer familjen på besök till storstaden, ska bli roligt att träffa dem. Jag är ledig idag och imorgon, så jag tänkte hinna med familjesaker, typ gå på lisebergs julmarknad och sånt. Jag har även köpt nya datahögtalare, fick ett par hyffsade logitech i 3 delar till ett bra pris. I know some people that knows some people etc.

Vad peppas annars då? Jo, mycket jobb, därav så få inlägg i bloggen. Det är ju juletider och då jobbar man minst en timme längre än vanligt i handeln. Men jag klagar inte, jag gillar det. Dock är julhandeln inte riktigt vad man hade kunnat vänta sig, den kommer senare än vanligt i år. Well. well, bara att göra det bästa av situationen.

Elvis Presley Ain't Got No Soul

image119

Som ni säkert redan hört så ställde Mos Def in sin konsert i Uppsala vilket sög. Fick reda på det nån timme innan vi åkte in till stan. "Vi" är alltså Jag, Erik och Rickard. Mos låg på sjukhus i Barcelona i halsfluss, så det är väl inte hans fel. Men arga var vi iaf.

Eftersom tågbiljetterna till uppsala var som ett roligt skämt så blev det buss istället. Det tog ca 7 timmar, men det var ändå rätt ok. Jag har alltid hatat att åka buss långa sträckor, men nu var det ändå lugnt. Jag halvsov typ hela resan och mådde inte skit när jag kom fram.

Jag bodde en bit utanför Uppsala, på Wiks folkhögskola där Rickard läser. Det var en trevlig skola, med trevliga människor, så det var lite fest och så. Några skitkassa rap-battles, men jag höll mig för en gång skull utanför dem. En heltrevlig kväll, med småäckliga drinkar.

På lördagen kom också Erik till Uppsala, så vi mötte upp med honom och käkade Pizza. Sen drog vi tillbaka och spelade lite x-box 360 för att sedan peppa upp oss inför spelningen. Då kom den frukansvärda nyheten och vi blev jättearga men bestämde oss för att åka in till stan iaf, kanske t.o.m starta några hiphop-riots. Det verkade nite som om det var några andra med på den planen, och en riot på tre pers är väl inte det mest skrämmande man kan tänka sig. Så vi skippade dem och drog istället runt på stan. Vi gick till nån sunkig krog och drack lite öl och shots med en fin man som hetter Hasse. Han jobbade som rörmokare eller som han kallade det "röris". Vi pratade våld, kvinnor, familjeliv, rörmokeri, telefoni och alkohol. En riktigt trevlig gubbe. Eller "go gubbe" som de säger i staden där jag bor.

Sen drog vi vidare, käkade burgare och försökte hitta någonstans att gå ut. Vi hittad eett ställe som verkade schysst, inte top notch men ändå helt ok. Men då ville inte Sprickard och Jante-rik gå in dit, de snåla jävlarna. Så istället drog vi till en "klubb" som var stor som en skokartong. Klubben hetter Orange och Mr DJ spelade techno som inte ens var ironiskt kul att dansa till. Vi hade väl kul ändå, drack nån drink och svängde lite, men sen bar det hemmåt. Totalt sätt får kvällen en stark 4:a, hade mos uppträtt hade det ju vart en klockren 10:a, men under omständigheterna så får den godkänt. Mycket tack vare Hasse som förgyllde kvällen med anekdoter.

Idag däremot är jag ledig, och har som vanligt tvättat, diskat och städat som värsta askungen, och nu väntar jag bara på att fåglar och möss skall göra en fin klänning åt mig som jag kan ha på mig på kvällens julbord med jobbet. Det kan även bli utgång efteråt, vilket alltid är trevligt. eller nästan alltid iaf. Nu skall jag göra ärenden.