Vinterpromenad:

144173-43

144173-42

Idag efter jobbet var jag på en liten promenad för att fota vintern litegrann. Här är två av bilderna. Sen efter det drog jag till mitt barndomshem för att få lite mat. Och nu sitter jag här igen. Har tråkligt. "I'm so fuckin uninspired"

Jag har tråkigt, vet inte vad jag ska ta mig för. "Open the window, turn on the radio. Slap on the head"

Men jag fixar det.

Denzel, you still got it:

144173-41

Idag hjälpte jag Rickards familj att flytta. Det gick smidigt, och var trevligt. Sen bjöds det på pizza som det brukar vid flyttar. Sen drog vi på bio och såg Deja Vu med Denzel. Den saknade några hekto plotturns, men funkade som underhållning för stunden. Joora saat e.

Idag var jag kortfattad.

ÄCKLIGT

ÄCKLIGT

Jag ska fan aldrig mer äta marsipan.

Ny tröja:

144173-39

Köpte igår en ny tröja från Junk de luxe. Halva priset är bra skit. Han som sålde den glömde att larma av, så han fick komma förbi med avlarmnings-apparaten, vilket var hyffsat konstigt, men rätt kul. Senare på kvällen kom lite bekanta förbi, och vi drack några öl för att sedan gå till Arena. Där träffade jag Adrian och lite av hans klasspolare. Tuffast av alla var en som heter Heidar, jag kommer nog posta en bild på honom. Han var grym. Annars var det rätt tråkigt, det är sunkig musik, sunkigt folk. Men så länge man sitter med sina vänner så är det ju trevligt.

That's all for now.

Bestens nummer:

144173-38

Det är coolt. Säg inget annat. Min Myspace är haunted.

Jag kom igår hem från min resa till Sthlm. Det är svårt att sammanfatta resan, men jag ska försöka. Vi åkte till Sthlm, bodde på ett sunkigt hotell och sålde telefoner på dagarna. På kvällarna såg vi på tv. Detta kan kanske låta tråkigt, men det var trevligt. Man träffade onekligen många "intressanta" människor. Det finns många nutcases out there, I'll tell ya.

En rolig grej som hände var att jag lurade i några småtjejer att min kollega henke var den som spelade Emil i Lönneberga. Han kommer från Småland och pratar lite som emil, enda skillanden egentligen är att Henke är stor som ett hus av muskler. Men de trodde mej och frågade om det var han som gjorde alla täljgubbar själv. De fotade honom, och troligen cirkulerar i detta nu bilder på Mastodont-Emil från Lönneberga. Kewl.

Det var dock lite frustrerande att det var dåliga tider för att sälja, månaden efter jul och veckan innan löning. Inga direkta guldtider, folk är sparsamma och eftertänksamma.

Du kanske nu påstår att det skulle vara vettigt, men icke sa nicke. Folk  som väntar till de får lön med att göra sådana här beslut är de som jag anser inte håller koll på sin ekonomi. Jag har aldirg fattat lönehypen, jag brukar inte köpa upp alla mina pengar första veckan av varje månad, jag tycker det verkar hyffsat dumt. Men det är bara jag.

Vid närmare eftertanke så var det inte alls svårt att sammanfatta resan, jag vet inte varför jag skrev det. Det var ju rätt enkelt.


Idag har jag försökt få i ordning mitt liv. Med mitt liv menar jag att städa upp i min lägenhet. Det låter ju väldigt konstigt. Jag borde kansek tänka innan jag skriver, men vatt ävver. Det jag menade var iaf att jag mår dåligt om min omgivning är smutsig och i oordning. Så jag damsög, diskade, torkade, donade och fejade. Jag passade även i mitt inferno av sjuklig renlighet att sortera mina bilder i på datorn i olika mappar (fest, vänner, portfolio osv. osv), något som jag stört mig på under en längre tid.

Sen kunde jag sätta mig ner och njuta av att allt såg bra ut, och först då kunde jag koppla av. Så är det, det är jobbigt men sant. Jag skulle gärna kunna leva som en slusk, eller nej det skulle jag inte, men jag skulle gärna slippa gå upp mitt i natten för att fixa till en matta som ligger snett. Jag har en del tvångstankar, ja, och de skulle jag gärna skippa. De är i vägen ibland.

Anyways, till middag lagade jag sushi, det gick sådär. Utan Marians hjälp blev de lite fula. Men de var goda, och jag åt mig mätt på veg sushi. Jag har dessutom till lunch imorgon. Very nice, yes.

Sen kom Karolina förbi på film, Thank you for smoking. Väldigt underhållande, jag önskar att jag besatt retorikens gåva så fullt ut. Jag älskar retorik. Jag vill vara som han.

"Munsår, åh nej." Har vi inte alla tänkt så vid något tillfälle. Helt naturligt.

GOD NATT FÖR SJUTTON GUBBAR!


144173-37

144173-37

En gång när Marian var här gittade vi ett litet huvud på en papperskorg. Det var märkligt.

Idag har jag repat, och imorgon kl. 5 senast är det dags att gå upp och göra sig iordning för Sthlm-resan. Det känns kul och jobbigt på samma gång, jag är nervös, men hoppas på att det går fint.

Nu måste jag sova, fort som fan. God natt.

Bert Karlsson is a fucking genius!

144173-36


Jag har seriösa problem att lyfta mina armar. Jag var efter jobbet och tränade med några kollegor, bland andra Muskel-Henke. Han visade alla maskiner och sånt, och vi tränade bröst och axlar. Fy fan vad jag kommer vara stel imorgon. Det var dock jävligt trevligt.

Nu börjar Ett herrans liv igen, med Bertan!

MY CASTLE OF SKIN

144173-35

"My castle of skin" copyright New Direction 2007.

Karolina kom förbi och vi såg på "Me and You and Everyone We Know". Det var trevligt, jag hade redan sett den, men den kan man gott se igen, en intressant film. Gör jag något annat än att se på film? Svar: Nej. Jag är en mycket tragisk individ.

Neeeeej, nu tog jag i, I går var jag på spelning på Tolvan igen, Selter och The Jacknife spelade bland andra. Det var kul. Nu ska jag sova. God natt världen.

BLODSKAM

144173-34

Har lyssnat på skivan Stigmata med Skitsystem en del idag. Jag gillade inte Skitsystem så mycket innan den skivan. Visst har jag sett dem live ett par gånger, men jag har inte fastnat för det. Det jag gillar är det totala mörkret. Det finns ingen glädje, och när de säger "Den mörka floden i vårt hjärta" så kommer de undan med det. Så är det bara, de är Skitsystem, och de menar det med hela hjärtat.

Om en vecka börjar jag på allvar med nya arbetet, då ska vi åka till Sthlm och köra ett event, det ska bli riktigt kul. I dag har vi haft möte och suttit och bokat lite. Jag är killen som sitter i möten och som bokar in saker i en kalender, det är så konstigt. Men jag gillar det. Jag köper det.

144173-33

144173-33

Var och shoppade lite med Palla på kvällskvisten, rea på MQ.

Piké: Ben Sherman
Skjorta: Ben Sherman

Respect, walk:

144173-32

The fame, bläck och färgpenna

Jag satt och ritade lite. Marian har åkt hem, och det var sorgligt. Känns tomt. Det brukar göra det ett tag, men sen kommer man på att hon har ju bara en ynka termin kvar, så det är lugnt. Kollar samtidigt i min ögonvrå på headbangers ball-weekend på MTV, lite kul.

Imorgon blir det möte hemma hos mig, då ska jag och mina kumpaner planera och undersöka vart man kan åka runt och sälja. Det ska bli kul.

På allmän begäran hyrde jag "The Squid and the Whale" och såg den tidigare. Jävligt bra film, obehaglig, sorglig, vemodig, komisk. Jag gillade den väldigt mycket. Jag orkar inte gå in på vad den handlar om, men se den. Jag kommer aldrig bli någon filmrecensent kanske, men vad fan, jag får inte betalt och du som läser betalar inte för att läsa, så det är lugnt.  Se den bara.

Det verkar som det blivit nyår igen:

144173-31

"En ung Churchill med fru vid tolvslaget"

 Jorå saate, då var det 2007. Kan rabbla de senaste dagarna lite snabbt:

I förrgår, dagen innan julafton, vad jag på bio med Marian (se: bild). Vi såg Prestige med Christian Bale och Hugh Jackman i huvudrollerna. Väldigt intressant story, två rivaliserande illusionister på slutet av 1800-talet blir dödsfiender när Angiers (Jackman) fru dör i en drunkningsolycka på scen. Borden (Bale) är också med på scenen, och enligt Angier är det hans fel att frun dör. Detta eskalerar från att de förstör och stjäl varandras uppträdanden till att mordgåta uppnystas där Borden står anklagad för mordet på Angier.

15 minuter innan det nervkittlande (Ja, jag skrev nervkittlande) slutet går brandlarmet på hela bion, och vi måste lämna salongen. Det funkar tydligen inte så att man kan trycka på paus i filmen, så vi blir utan upplösningen. Detta lämnar mig mycket otillfredsställd. Som tur är gör inte biografvärden en "Smala Sussie" och berättar slutet på filmen, utan vi får fribiljetter till nästa föreställning. Ganska intressant faktiskt, man hann klura mycket innan vi fick se hela filmen, som vi gjorde igår. Jag kan verkligen rekomendera den, många plotturns, och man får grubbla en del. Väl sevärd.

På nyårsafton var jag uppe hos en arbetskompis, Henke, han som drack kaffe. Det var Maya-hii på stereon, men trevligt ändå. Så fort jag styrde upp bra musik så kom den sluga räven och bytte till Mr. Cool igen. Fy fan. Bilden är alltså inte Churchill, utan det är jag och Marian på tolvslaget.

På vägen hem så gick vi förbi ett krigsfält där ungdomar sprang runt med raketer och skjöt på förbipasserande. Det var lite festligt, men ganska farligt också.

Vi kan ta det här med nytt jobb också. Jag kommer sluta stå i butik och istället börja åka runt och köra event-sälj. Det är något positivt, det går väldigt segt just nu i butiken, så jag ser verkligen fram emot att få åka runt. Det är klart att man är orolig också, det är ingen annan som gjort det tidigare, så vår uppgift är ju att få det att funkar så bra som möjligt. Jag har chans att starta något nytt, och att göra det riktigt bra. Jag ska göra allt jag kan, jag trivs bra som säljare, och jag vill göra det här. Nu kör vi, let's fuckin go.