Våren och Marie Antoinette

image59

Våren är här, i alla mörka länder, kom låt oss ta varandras händer, när våren är här! Nu är det vår igen, ja nu är det vår igen och våren varar väl till påska! Vår, vår strålande vår!

Så livet idag är Cypress hill, vårsol och en massa jobb. Trevlig dag. I går såg jag och min polare Anna  filmen Marie Antoinette. Den var väl bra. Det är väl det man kan sammanfatta den med, den var väl bra, men betoning på "väl". Alltså, mycket yta, jävligt snygg, men jag ställde mig frågan innan filmen började, varför Sofia gjort filmen, och fick inget bra svar egentligen. Men det kanske var så enkelt att hon ville göra en film där hon likt den scen-bulimiker hon faktiskt är fick gotta sig i rosa tårtor, fjädrar och allmänt uppstyrd dekadens.

Jag funderar på att dra på en Tomas Ledin-dänga och sätta mig ute på balkongen med en pripps blå lättöl och bara njuta. Kanske klanka ner på andra länder, för let's face it, andra länder är skit:

1. De äter hundar
2. De plockar inte upp hundbajs från trottoarerna
3. Ungdomarna klär ut sig till mangafigurer från helveter efter skolan och hänger på torg. Sen går de hem.
4. Guerilla-krigare
5. Det finns inte snus(!)
6. Folk är fattiga

Tänk på det nästa gång du åker utomlands, detta är vad du stödjer! TÄNK PÅ DET DU!

Jag bryr mig ändå lite, hoppas Färjestad inte åker ut. Kom igen vårt lila-gula lag!

Ipod och kvarteret skatan

image58

Idag köpte jag en Ipod, exakt 2 år efter alla andra. Men den är begagnad, köpte den av Palla som skulle köpa en 60 Giggabajtare, men för mig räcker 30 gott och väl. Jävligt nöjd, har velat haft en länge, alla mina andra mp3-spelare har lagt av. Så det var jag gott värd. Kanske får jag några scen-poäng när man ser at jag spelar Rentokiller på den också, självklart var jag tvingen att stejdga nåt för att det skulle se lite häftigt ut. Direkt efter bilden åkte den tillbaka in i skyddshöljet i gummi som jag fick med på köpet, Oalla är ju lite av en prylbög, så allt ska vara i mint condition. Den var dock lite lortig, kanske eftersom Palla inte tagit ut den från dess kokong av gummibas. Lite som ett foster. Med hörlurar istället för navelsträng. och musik istället för fostervatten. 

Annars är det mest jobb och så nu, jag kör på liksom. Vi får se vad det blir, men man hoppas ju på det bästa. En rolig sak jag har spenerat min lediga tid med är den svenska humorserien kvarteret skatan med bland andra David Batra, Johan Glans och Rachel Molin. Det är riktigt kul faktiskt, men med varierande kvalité. Jag gillar inte skånska kåt-tanten t.ex, hon är för buskis.

Ett avsnitt, sen ska jag sova.

Min keps är på semester + liten fest

Idag när jag vaknade och kollade min mail hade jag fått ett brev från min new era keps.

image55

Det stod: "Jag trivs ganska bra här så jag stannar nog ett tag men vi ses. Ha det
bra!"

Jag hade inte märkt att den var borta, men nu när den väl är det så blir man ju lite orolig. Det som är mest förvånande egentligen är ju inte att den har flytt, jag hade inte använt den på ett tag och dessutom pratat om att kanske köpa en ny, utan att den faktiskt har en mailadress.

din_keps@hotmail.com, där kan ni maila min keps om ni har några frågor. Jag är inte bitter, jag hoppas att den får en angenäm resa! Kanske t.o.m till utlandet? Jag vet ju inte vart den är nu visserligen, marmorstatyer är inte min stora passion, och jag kan därför alltså inte lokalisera denna staty. Men som sagt, hoppas du har det bra, bro.image57

Igår hade jag lite folk över bland andra Robert, Poyua, Närman, Palla och hans kompisar Lisa och Elin. Det var trevligt, och efter det gick vi till Nöjesfabriken där vi satt på VIP-listan, (wööh)  och träffade lite mer folk. Trevlig kväll överlag, häng och lite dans. Enligt hårdrocks-Ola så gillar jag snopp.

Nu ska ajg till mitt barndomshem och käka våfflor. Peace out!


Jävla skit-test

Jag hatar sådana där tester som finns på nätet. Alla är bara skit. Här förnekar ju Guds existens en handfull gånger, och ändå så blir jag Descartes på filosofitestet. Lögner och förtal.

Tävling:

image54

New Direction kör en tävling! Vinn en kaffe latte när du gissar MC:s! Flest rätt vinner! Vilka kan dessa personer vara? Några är enkla, men vissa kan vara knivigare! Tävlingen pågår till den 5:e April, så gissa på!
(ev. vinstskatt betalas av vinnaren, varje tävlande får endast gissa en gång. Kaffe latte kan bytas ut mot valfri dricka/te.)

Ang. konståkning

image53

Zappade lite på Tv:n och kom just fram till att konståkning kan jämföras med vad dansband är för musikvärlden. Svårt att förklara, men "taffligt" är väl det ordet som kommer närmast. Visst, det kan vara graciöst, men allt blir bara plumpt när de åker till 90-tals-disco som inte ens öststaterna lyssnar på längre, iklädda neonglitter-bomber som skulle få Alice Timander att spy galla. Men det är fint att se den blonderade killen med utväxt bli så glad när han sätter sin trippel salcow. Så jag fördömer inte sporten, jag bara förstår inte grejen.

Detta lyssnar jag på just nu

image52

Säkert!

Annika Norlins svenska projekt Säkert! har snurrat frekevent de senaste dagarna. Jag gillar även Hello Saferide, men detta är ännu bättre. Hon skriver så fina texter och spelar ut hela känsloregistret med norrländskt vemod utan att någongång låta klyschig.

"En hund jag kände dog för en vecka sen, och några dagar senare dog hans hundkamrat. De kände varandra, det fanns ingen poäng att leva utan en bästa vän."

"tänk om du hade gått en annan väg, eller inte varit så korkad och gått ute själv. Du kanske hade fel kjol, eller kanske gick för sakta, det måste varit ditt fel, det var aldrig ditt fel. Dom jävlarna ska skjutas."

Bara några exempel på bland den bästa svenska poplyriken på väldigt länge.

Får till och med Kaiser Soze att bajsa på sig

Erik kom förbi och vi kolladepå The Usual Suspects. Den var jävligt coolt och Kaiser Soze är väl lite av en ny idol. Annars idag så kom en tant som hyr ut min lägenhet idag och "inventerade" min lägenhet, typ. kollade om det behövdes målas och så. Och det kan behövas, så jag slipper de fuuuuula tapeterna i min hall, de är småblommiga. Nej tack. Ser ut som skit.

Nej nu blir det nog lite Kids in the hall, och sen sova. Imorgon blir det tvätt. Keep it real.


Det går bra nu eller jag blir smal nu, det vet vi inte än, men man kan ju hoppas. Bra eller anus.

Det här går inte av för hackor som Trotskijs skallben.


Han ser ut som en gräddtårta

image51

Fick för mig att lyssna in mig lite på Anthony and the Johnsons. Så nu ska jag göra det. Jag får återkomma, jag är lite för trött tror jag.

Ok, so you want this guy?

You want this guy?

OK, att livet kan vändas upp och ner är spännande. Läskigt, men spännande.

Igår såg jag på film med Anders, Erik och Maja. Det var gemytligt, väldigt trevligt att träffa Anders igen, han bor ju som bekant i Berlin. Vi såg en film som hette Brick, och han långhåriga ynglingen från Tredje klotet från solen spelade huvudrollen. Den var väl sådär, lite intressant, men inget vidare. Mtt betyg blir att det gjorts sämre filmer.

Efter att de åkt hem satte jag mig vid datorn och kollade efter jobb. Jag hittade ett som såg intressant ut på Manpower, och jag registrerade mig där och la in mitt CV. I dag vid 12-tiden ringer en kvinna från Manpower och vill ha mig på intervju. Jag blev skitglad, och väldigt förvånad. Trodde att det skulle ta lång tid innan man fick svar, men icke då. Så vi bokade in en tid för ett möte.

Två timmar senare ringer ett nummer till min mobil som börjar på +47. Det är inte ett svensk nummer konstaterar jag och kollar svarar. I andra änden sitter en norsk man som erbjuder mig jobb i Oslo. Jag blev så överumplad att jag inte visste vad jag skulle säga, jag förstod inte riktigt vad jobbet gick ut på, men han hade iallafall fått mitt CV från Manpower, och han pratade om att jag kunde tjäna riktigt bra på det. RIKTIGT bra. Men då skulle jag ju flytta till Oslo, och jag svarade att jag inte kunde ta ett sånt beslut på rak arm, jag hade som sagt skrivit in mig på Manpower för dryga 14 timmar sedan, men han skulle maila mig med mer info. Sweet. Jag sitter och fnissar för mig själv, vad är detta för något? I don't know. Men kul är det. Vill de ha gamle Adam?

Jag har lite grön kryptonit i fittan:

http://www.youtube.com/watch?v=jnTXE7bNQSMHahahahaahahah, så sjukt bra.