Go DJ

image118

Lil' Wayne är jävligt cool. På fredag så drar jag till uppsala för att se på MOS DEF!! BUCK BUCK! YEAH! Ska bli så jävla kul. Jag kommer ha jobbat 8 dagar i sträck, men det kommer det vara värt. Det ska bli så jävla kul. Jag kollade upp var tåg till uppsala skulle kosta att boka idag, men det skulle kosta över mellan 800 och 1000 spänn. Så jag förbannade SJ-helvetet och kör på sista minuten. Jävla monopol-helvete. Att åka till sthlm skulle kosta typ 250 spänn, och till Uppsala från Sthlm skulle kosta 60, så jag fattar inte varför SJ ska dra en räls som går via Överkalix för att ta sig till uppsala från Gbg. Äckligt, som min far skulle sagt det. Men det fixar sig.

Aiight, keep it real.

I'm bringing nickel back

Världens fulaste band med världens fulaste frontman har en ny singel på tv. Ny och ny förresten, den är från mästerverket All the right reasons från 2005, så den är ju inte ny direkt. image116
Ett ansikte som inte ens en mor kan älska.

Låten heter Rockstar och videon är rolig iaf, en massa kända och okända människor lip-synchar till låten, och bland de kända hittar vi bl.a: Ted Nugent, Nelly Furtado, Tori Spelling, Paul Wall, Wayne Gretzky och Twista. Jag säger bara: Va? Är de polare med Chad? Hur fick de idén? Vad har dessa människor gemensamt? Jag älskar det och hatar det. Men rockstar kommer ha en självklar plats på näsa blandskiva.

Life sucks but I live to win

Livet känns lite långsamt. Ska tanka Lillasysters skiva, Hjärndöd musik för en hjärndöd generation. Jag har rätt höga förväntningar, jag älskar LOK. Detta är ju inte riktigt samma sak, men det kan vara tungt ändå.

Annars går Con Air på tv i skrivande stund, upptäckte just att Dave Chappelle är med och spelar wise ass. Rätt coolt.

Lillasyster är bra. Skivan är tankad. Inte lika bra som LOK men jag skall försöka ge några lyssningar innan jag bestämmer mig.

Annars då?

Var det så här det skulle sluta?

image114

Idag har jag känt mig väldigt white trash. Här är varför:

1. Jag har köpt en flaska explorer och några starköl
2. Jag har ätit på Burger King
3. Jag har besökt en stormarknad
4. Jag har köpt chips

Jag känner mig smutsig.

Skorna på bilden är det senaste inköpet jag gjort, köpt de av en duude på ett forum för 250 spänn, helt nya. Det är fresh.

Det kommer bara leda till nåt ont

image113

Necro the sexorist. En finkänslig man. Han ser lite ut som en fetare, skäggigare, mer pårökt version av mig. Eller har jag fel? Ring in och rösta. Men kom ihåg att det inte är necro på bilden som har skrivit brevet.

Imorgon uppträder Necro på Sticky Fingers. Jag är lite sugen på att dra dit, så det blir troligen. He is a crazy mo fo. Men jag har mått som en idiot idag. Jobbade halvdag, sen drog jag hem och vilade. Jag låter som om jag är i målbrottet igen, rösten skär sig och jag har feber. Hostar och skit. Men det löser sig, jag har vilat idag och mår lite bättre. Lite hemmakurer och ibumetin.

Undrar om du gillar gerbera?

Magnus Uggla idag känns mer fel än någonsin, men 70- och 80-tals Uggla känns sjukt rätt. Jag sitter och tankar, lagligt såklart, ner en massa album med honom. När jag blinkar så blinkar jag långsamt. Är så trött, trots att jag bara jobbat halvdag och inte gjort något ansträngande alls idag, typ kollat på The office och Simpsons. Jag pallar verkligen inte att var sjuk just nu, vore tråkigt om det drog ut på tiden. Men jag ska jobba imorgon iaf. Jag har intalat min förkylning att den inte är välkommen. Love it or leave it! Annars skall jag skärmma bort den med några öl imorgon. That'll teach the cold!

Bara för att toppa min förkylning låste jag ut mig ur mitt lägenhetshus tidigare idag. I kortärmat. Jag glömde nyckeln på väg till tvättstugan för att boka tid. Jag ägen nämligen två nyckelknippor varav en jag sällan använder, typ bara när jag skall boka tid för tvätt, samt en med alla mina basic nycklar. Och den senare glömde jag. Som tur råkade en granne se mig springa runt utanför huset blåfrusen gestikulerandes i telefon. Dagens hjälte.

Jag har tänkt på det här med svart arbetskraft också. Janne Josefsson, den självgoda jäveln med jesuskomplex, åkte ju runt till en massa hamburger-restauranger och grinade över att de som jobbade var svarta. Så jävla rasistiskt, varför skall inte svarta få jobba på Donken? Han är en Dr Mengele till bror duktig.

Vad hände med I'm from barcelona? inte för att jag gillade dem, men vad hände med dem? Vad gör de nu?

Wolfmother är fortfarande ruskigt bra. Jag önskar att jag kunde titta på film ensam utan problem. 

Nu blir det en ibumetin, en senega och kanske lite nässpray. Ja ni hörde rätt, jag har unnat mig nässpray! Sue me!

Ut med det gamla, in med det nya! Allt skall bort! Förresten är det inte necro på bilden, det är jag men allt har gått snett med mig. Jag slarvar verkligen när jag skriver. Återigen, Vem läser detta? Det är numera runt 10-30 pers per dag som går in här. Vilka är ni? Beskriv er själva med tre ord. Samt namn. Svarar ni inte blir det 5 års olycka. Svarar man har man chans att vinna en cd-skiva från min skivsamling. Obs, ej valfri, obs.

What? YEAH! OK!!

Lil´BO! Ah Big SAM!

Helgen förflöt fint med bedårande sällskap från karlstad. Ut i Torsdags, adrian satte ribban högt med jägershots som han sexigt hostade upp i fejan på nån studenttjej från borås el. dyl. Jag önskar att jag hade energi att beskriva kvällen i detalj, men så är inte fallet. Sjukt trevligt iaf, mycket härj och mycket bus.

Var även ute i lördags, inte lika kul. Det var trevligt, men inte samma röj. Såg Mapei uppträda på Pustervik tillsammans med en 40-åring från Brooklyn i en blå skintight kanindräkt. Huvuddelen av mina vänner stack rätt snabbt, så det var bara jag och Rickard kvar. Vi åkte ut till en ändhållplats någonstans och Rickard var arg för att inte dansade så han slog mig på läppen.

Nu är jag back at work!!! YEEAH!!