Stefan and Krister; Suck my glock

Att underhålla en bonde är ungefär samma sak som att underhålla en 5-åring. Man blandar lika delar roliga miner, skojiga peruker, prata med rolig röst samt lite snuskiga ord och VIPS! Du har en buskis. En Nu-fars. På bänkraderna sitter representanter från flera generationer ett resultat av inavel och dålig kosthållning, iklädda flanellskjortor och stövlar. Utan att vara ironiska. Och skratten haglar, varje gång någon på scen tittar i kors eller kommer ut med byxorna nere. Pruttar, plumpa sexskämt, roliga glasögon.  Lyteskomik.

Och det funkar tydligen, för publiken kiknar av skratt. Och detta tycker TV4 är värt att visa på bästa sändningstid. Och Stefan och Krister sitter på sitt berg av äckel och bara njuter. De får nya rekryter, tar över "scenen". Han som spelade Doktor Kosmos. Claes Månsson. De mjölkar våra bönder.

Jag är ingen elitist, kom ihåg det för helvete. De som läser bloggen på daglig basis vet att jag omfamnar det groteska och tar det i min famn och sjunger det till sömn. Jag räcker ut en hand till de svaga, Jag är så kluven till det fula, jag älskar det och hatar det på samma gång. Men gränsen går fan vid buskis. Det finns inget hjärta.

EDIT: någon undrade vart jag jobbade, jag jobbar i 3 Media center i Nordstan. Kom och köp en telefon!


What a Man

image103

twilight comes and the mood's complete
gonna hit the street grab some of that night time beat
my heart is beat beat beating, like a drum
the night is in my veins we're gonna, have some fun tonight

light the fuse I must ignite
I'm gonna set the world alight
light the fuse I must ignite
I'm gonna set the world alight

I wanna see you burn

I killed the cigarette, i killed the light
I'm killin' time, the heat kills me on a hot summer night
I'm gonna dream a life, live a dream
hell for leather in my scheme of things tonight

JAN-EEEEVERT!?

Jag fann mig själv smått fnissande när jag tänkte på en rolig grej som inträffade på högstadiet. Det var på nån lektion, typ SO, som vi skulle fördjupa oss i ett politiskt parti. Detta betyder i praktiken att man gör en väggplanch som man ritar på och skriver en lättsam text med comic sans som ma  klistrar på med ett limstift som luktar mandelmassa.

Jag fick moderaterna, och fick i uppdrag att ringa en ledamot i kommunfullmäktige vid namn Jan-Evert Rådhström. Han sitter numera i riksdagen, så det gick väl bra för honom. Han har en förkärlek för manchesterkavajer.

kolla n denna högupplösta bild:
http://www.riksdagen.se/upload/bilder/ledamotsbilder/0946889218011_max.jpg

Så jag satt inne på rektorsexpiditionen och fick låna en telefon, en sån som man måste slå en nolla först för att komma ut på, och hade numret framför mig. Jag var nervös, såklart, jag var ju på väg att tala med en manchester-man som kunde titulera sig med ett (m) bakom sig när han intervjuades i nya wermlands tidningen.

Så jag slog numret och väntade 2 signaler var på mannen i fråga svarade:

Jan-Eeeevert?!

Hur skall jag kunna hålla en seriös diskussion med denna man?

A) Han heter Jan-Evert
B) Han svarar i telefon med sitt namn., men en rolig betoning på "Eeeevert"
C) Han har en manchesterkavajer


Så jag slängde på luren och grinade av skratt.

Detta är något som jag och mina vänner fortfarande kan skrata högt åt, särskilt när något helt oprovocerat  svarar så i telefonen.

Abuse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vill be om ursäkt. av någon anledning, för mig själv oklar, så har jag skadat många av mina nära och kära. På facebook. Jag fick något infall och skickade ut ett massutskick med headbutts. Danska skallar i "cyberspace". Jag vet inte vad som föll i mig,  jag kan ju skylla på att det var ett misstag, Men ville jag innerst inne headbutta alla? JAg tror det.


Känn Ingen Sorg

Nu är jag i Göteborg och jobbar. Jag har ännu ingen lägenhet, men kommer flytta in den förste oktober är det tänkt. Snabba bollat här nu. Tillsvidare bor jag hos Marian. Jag ber om ursäkt att det blivcit så lite skrivet, de tkommer mer när jag etablerat mig ordentligt. Blivit av med jet-lagen. Håll er upppdaterade, snart är bloggen tillbaka i all sin prakt! Better than ever!

Vi säger så.