kokain kommer blåsa din skalle

Jo det knallar och går, som en dröm. Läser snabba cash fortfarande. Så allt går i korta meningar. Skum meningsbyggnad. Hate it or love it.

Det enda som är bättre än sin egen framgång är andras motgång.

No Greater Love

image139

Idag blev jag utelåst, och en låssmed var tvungen att komma och borra sönder min dörr. Det var nämligen hantverkare som skulle byta ut mina fönster idag. Jag fick ett brev för ett nån vecka sen där det stod att jag skulle infinna mig i min lägenhet kl. 09.30 den 22:e april, och att fönsterbytet skulle ta ca 3 dagar. Så jag var tvungen att ta ledigt från jobbet en halvtimme för att hinna möta upp med dem. kl. 09.30 var ingen hos mig, fick ringa den ansvariga och fråga om jag kunde lämna mina nycklar. Jag misstänkte nämligen att jag INTE skulle behöva sitta inne i min lägenhet i 3 dagar, det skulle ju inte vara nån höjdare.

Jajjamen, inga problem, så jag lämnade min nyckel till en av hantverkarna. Jag gjorde VÄLDIGT klart för honom att jag inte hade fler nycklar  i lägenheten, och att jag behövde den på kvällen igen, så han kunde lämna den i mitt postfack så kunde jag hämta den när jag hade slutat jobba. När jag väl kommer hem och efter många om och men (var tvungen att få den dörren upplåst av en granne) kommer in genom själva dörren till lägehetskomplexet så lyser min husnyckel med sin i mitt postfack. HERREJÄVLAR hur svårt kan det var? Allvarligt? Så jag måste ringa till HSB:s jour-telefon där en kvinna frågar mig om jag kan bevisa att jag bor i lägenheten. Jag får lämna lite uppgifter och jourkvinnan ger mig mina alternativ;

A) hon ringer till en kontakt på HSB som kommer och öppnar åt mig med en extranyckel
B) hon ringer en låssmed som kommer och öppnar min dörr. Hon lägger även till att: "Men låssmeden kommer vilja ha betalt, så det kommer du få stå för."

Så jag pissar på rösten i luren verbalt och förklarar att jag inte tänker pröjsa för detta, och att det borde hon kunna räkna ut med röven. (Så sa jag inte, jag är väldigt trevlig, även i pressade situationer. Så är det när man jobbar inom sälj.) Kvinnan säger att hon skall ringa tillbaka, efter att ha pratat med HSB. Efter 5 minuter ringer hon igen och säger att HSB självklart kommer stå för kostnaden, och hon ringer en låssmed som kommer rätt fort. Låssmeden var trevlig och cool, och snackar skit om snickarna. Han är tydligen gammal punkare, och vi diskuterar Black Flag i allmänhet och Henry Rollins nacke i synnerhet. Så det slutade rätt bra till sist, mycket tack vare smeden. Det gör så mycket att bli trevligt bemött, det är fan grundpelaren inom sälj av varor och tjänster. Så big up till smeden.

Jag var ju på kryssning i helgen, väldigt trevligt. Mycket party, god mat, massage, champagne, fina hytter och jacuzzi, så de var fresh. I like, yees.

It's Wu Motherfucker!

image138

6:e juni smäller det, då kommer Wu-tang Clan till Malmö. På riktigt. Wu-tang står typ högst upp på  min "att se-lista". Och vanligtvis när artister har varit med så länge som Wu-tang har så brukar de bli rätt tråkiga och gamla.

Jag menar, jag såg Public Enemy för nåt år sen i Stockholm, och visst, det var fett, men man märkte ändå att de blivit lite av en gimmick-grej. Flava Flav var som ett skämt, sprang runt och dansade fult och mässade en massa skit.

Men Wu-tang släppte för ett par månader sen en RIKTIGT bra skiva. Det är inte deras absolut bästa skiva, men de har varit i branshen i 16 år, och det är fortfarande en av de mest intressanta hiphop-skivorna som släppts på länge. Inte mossigt och gammalt, vi har inte hört det förut. RZA är fortfarande en av världens mest intressanta hiphopproducenter, det kanske märks tydligare nu när t.ex Timbaland gör miljoner på att samma jävla trötta beat till världens "största" artister om och om igen, blue-printa och köra igen bara.

Dessutom är några av världens bästa MC:s med i Wu-tang, och de kommer garanterat köra sina feta sologrejer också. Ghostface och GZA. Det lär bli fett.

Annars var helgen trevlig. Mycket dans, röj och skoj. Först fest i Uppsala, sen fest på klubben Happy Nationi Stockholm. Väldigt intensiv helg. En rolig ankedot var att när jag i söndags skulle boka biljett hem till gbg bokade fel. Jag bokade en resa från gbg till stockholm av gammal vana. Jag stod på stationen och kikade efter min avgång, men det gick inget tåg då. Så jag fick boka om till en biljett på måndags-morgonen istället. Sällan har jag känt mig som en större idiot.  Det var verkligen så onödigt. Men jag fik sova hos Kristoffer och vi kollade på film och hade det trevligt ändå, så det var lugnt.

Till helgen bär det av på kryssning, stekigt. Ska bli jävligt kul. Jag uppdaterar lite dåligt här. Man får väl ursäkta sig med att: "Det är mycket nu".

Såg just Seven, den är cool. nu skall jag sova, det gick inte så bra sist jag såg den. Det var för 10 år sedan. Jag var asrädd. Nu är jag bara astrött.

Återigen: Håkan Hellström är ett jävla geni. Det finns just nu inget annat som träffar så rätt som han just nu.

"När du hänger mot repet, lär dig ta slag, eller hoppa ut ur matchen! Jag är inte skyldig nån nåt längre"

Försent för Edelweiss

Så bra är skivan. Och en miss från min sida, självklart skulle Christer Pettersson vara med på listan över de tuffa männen. Rebellen. Trots att mannen till vänster om Chrille har coolare mustasch. Den är respekt.
image137

Vi tar ett Chrille P drinktips när vi ändå är igång:

Dräparn
2 delar Bailys Irish Cream
1 del explorer vodka

Blanda och njut.

Sen länkar vi även till den klassiska sidan Krille Petter beretter!
http://www.bafe.nu/krillepetter/
Sjukt bra sida, där har man suttit många gånger och pratat med Chrille. Han kan svara som man vill.

Favoriten är: "Så arg var jag"
 
Ett måste att kolla in!

Imorgon har jag tänk att se Afasi och Filthy uppträda på fängelset, och om allt går som det ska så skall jag även se Raised Fist på bryggeriet. Kan bli en helkväll. Stay real, biatches!