LIKA SOM BAER:Dagens lika som bär, tourettes guy (R.I.P) och Frank Sobotka från the Wire. Det polska hårfästet, temperamentet, blue-collar-mentalitetet. Denna är bra. Sätt ett par glasögon på Frank och du har det.

Idag är jag hemma. Stack tidigare från jobbet i går, hade feber och ont i kroppen. tänkte att det skulle räckt, men tydligen inte. vaknade 05.40 imorse och var tvungen att gå upp och koka te, kunde inte somna om på ett tag, svullen hals osv. Tråkigt att vara sjuk, men sånt är livet. Måste fan bli frisk tills imorgon!

För er som inte vet vem tourettes guy var så var det en man tourettes syndrom. Som om inte tourettes syndrom är tillräcklgt kul så var han även alkoholiserad och jävligt förbannad, samt ett komiskt geni. Han är dessutom en man som ställer sig på konsumentens sida och ringer till colgate för att klaga på deras tandkräm. Varför?  "Because it made him feel like a piece of shit!" Här nedanför följer två "best of-klipp" med mannen, R.I.P bro. Kolla igenom båda, de är värda det!

Mussolini gör metal-handen:


Down where I darn with the milk-eyed mender
you and I, and a love so tender,
is stretched-on the hoop where I stitch-this adage:
"Bless this house and its heart so savage."


I juleklapp fick jag bland annat en bok om denne man övanför här, Benito "Benny" Mussolini. Jag är så mycket bättre på att läsa fack-böcker än skönlitterära, vad beror det på? Är det lättare? Jag läser egentligen bara fack-böcker eller dokumentära böcker. Konstigt det där. Helst ska de handla om maffia eller excentriska män i ridbyxor.

God natt, jag är trött som fan.

Tryin' To Tell My Folks That Flowin' Ain't Easy


Inte så mycket nytt på fronten, Game var ball som vanligt. Vi har öppnat en butik till, så det är kul med lite ombyte. Har precis börjat se på andra säsongen av the wire, det är jävligt bra. Tack HBO. Jag vill betala HBO-avgift istället för tv-avgiften.

Så idag har jag planerat att:

- Tvätta (typ klart)
- Hämta min keps från caliroots.
- Städa
- Köpa julklappar
- Äta Borstj hos Anders

Coolt att jag satte stavningen på Borstj på första försöket. Min käre far har snackat en massa BS om att han ska spöa mig i Wii. It ain't gonna happen. Jag ska sopa golvet med honom. Ska bli skönt med lite jul faktiskt, åka hem to thee peeps i Karlstad och få vara lite ledig. Det blir ju inget jullov direkt, men 3 dagar. Hinner riva Karlstad på juldagen.

Sitter och lyssnar  på Blu & Exile. Jag tänker inte ta bort luddet från filtret.

En grej som stör mig är att min nya granne nextdoors verkar ligga med ett glas mot min vägg och lyssna på minsta lilla ljud. Jag kan spela musik på låg volym mitt på dan och han är och knackar. Sen har han mage att äga världens fetaste surround-anläggning och titta på dokumentärer om orkaner och långtradare  så väggarna skakar. Kom igen. Jag klagar inte, det är det som är grejen, jag skiter i det. Sånt får man räkna med. Men jag måste ju kunna spela min musik mitt på dagen i sådana fall. OK om jag spelade Gorgoroth varje natt på högsta volymen, men vad fan. Det finns väl inte ens regler för sånt? Att man inte kan spela musik mitt på dan? Gäller inte sånt att man ska hålla käft efter kl 10 bara?

Hursomhelst, om jag träffar honom i trappuppgången så kan man ju nämna det iaf. Jag är ju inte Mr. beef, så jag tänker inte starta nåt knackkrig. To many of my people har förlorats i meningslösa konflikter:

"Dear Lord you done took so many of my people
I'm just wonderin why you haven't taken my life
"


Alla får skriva

Jag är inte vänsterhänt. Adam kajn freestyla. Jag har hört. Jag skulle kunna kissa på adam, men aldrig freestyla mot honom. Adam är Gud. Adam är bäst på att freestyla. Adam. Adam punkt

Yes yes y'all. To the rhythm y'all.

Du kanske skriver uppsatser när du är full?

Sug mitt lilla pekfinger.

Mein Zeigefinger ist nicht blau, sondern hautfärbig. Es kann nicht blau sein, weil es ein Finger ist.
Erich lächelt und ist ganz betrunken. Er will gerne, dass ich merh trinke. Es geht aber nicht.
Weitergehen.

Erik försvann i mitt inre. han sa att min blogg var skit. han kallade den skitblogg. han ska dö i natt. säg det inte till hnoom.

Nu jävlar blir det åka av.
kolla på språket ovanför, det är som påhittat!


erik har världens minsta lungor!

erik hickade.


nu kör vi. 


What is Love?This is love. Världens bästa låt kanske. Jag har en textrad tatuerad från den på bröstet.

All Hell Breaks LooseChino XL är sjukt bra. Sitter och lyssnar  på honom nu, har inte skrivit på ett tag, men haft mycket att göra. En sak slog mig på bussen idag, kvinnor som har barnvagn och skall gå på bussen har en tendens att göra en väldigt stor grej av det. De pustar och tycker att det verkar vara mission impossible att begå denna påstigning. Helst skall det tjuta varningssirener och folk skall ställa sig i försvarsposition för att vara beredda på detta. Någon annan som tänkt på detta fenomen? Eller är jag störd?

Jag har bestämt mig för att världskänd DJ, så jag håller på att mixar lite på datorn. Det är roligt. Har laddat ner ett program som heter mix-meister, och jag sitte rmest och leker lite i det, det är

Annat nytt på Adam-himlen:

- Jag har köpt en Soda-streamer. Lite svennigt, men jag köpte en som var snygg. Dessutom är det väldigt gott med kolsyrat vatten. Jag har behövt gå upp och kissa i snitt 3 gånger de senaste två nätterna. Antingen börjar jag bli gammal, annars kan det bero på att jag soda-streamat sönder mitt liv och druckit ett par liter innan jag gått och lagt mig. Go figure.
- Jag håller på att läsa boken Svensk Maffia. Väldigt intressant än så länge. Jag är ju sjukt svag för organiserad brottslighet.
- Jag skall se the Game på Söndag. Såg ju mannen förra året med, i juli, men då bodde jag inte här. Det var en rolig vistelse, tiden går fort kan man säga. Nu är han tillbaka med med nya tatueringar. One blood.

"You'll probably stab me in the back
But that's the chance I'm gonna take
Don't say sayonara
I want to see you tomorrow
I want to see you tonight
You're a mystery to me kabuki girl"

Killen högst upp är Milo, sångaren från ett av världens bästa band Descendents. Så vill jag se ut. Kolla på honom.