RESULTATET GOTT FOLK:


Ok, här är resultatet på unika besökare på bloggen! Jag räknar kallt med att det bara ökar stadigt nu! Jag kanske hittar på lite Alex-skvaller! Vad sägs om det? Nu skall jag dricka lite öl! Lyssnar på The Chronic. Ah yeah.


I'm Rick James, Bitch!

Hahaha, I'm getting famous! Min kollega och vän Alex, aka Ensam Mamma-Alex, har en fet blogg som är väldigt rolig och populär, (Ligger på 13:e plats över mest besökta bloggar på blogg.se), har precis länkat till mig. www.baginboxbibbi.blogg.se är adressen, och jag har redan slagit rekord på besökare på min blogg. Väldigt roligt! Så hej alla nya besökare! Hjärtligt välkomna! Skumma igeonm bloggen, det finns mycket matnyttigt! Det finns kändis-skvaller, meta-ironi, glädje, satanism, hiphop och lögner! Om man går långt tillbaka kan man även hitta lite coola outfits, precis som blondinbella! Jag är lite som henne kanm an säga.

JAg skall visa totala antalet besökar sen ikväll! Tills dess, KEEP IT REAL!

TOTAL SALE, ALLT SKA BORT!

Hej, nu har jag bestämt mig att sälja ut totalt. New Direction borde få vara med i morgonsoffor. New Direction borde sälja reklamplatser. New Direction borde inte nöja sig med trötta 10-15 besökare varje dag. Jag ska sälja mig som en hora helt enkelt! Mitt uppdrag är att kommentera 20 stora bloggar till att börja med. Hjälper inte det så blir det 20 till. Sen ännu fler. Jag ska smöra sönder dem om se pengarna rullar in. Vill ni investera i The New Direction Group så är det bara att höra av er. Nu kör vi, full fart.

Har ni hört, va, killen är CP

Något av det jag nästan hatar mest i hela världen är tv-program där människor sjunger i lag och tävlar. Det som är värre är det dessutom är "kändisar" som gör detta. Slår på ettan, Claes Malmberg och nån gammal nucka står och flamsar i bästa sändningstid, samtidigt som Lasse Kronér står fnissar. Får elakartade kväljningar och byter snabbt till trean, och visst fan är Claes även där och spexar och sjunger. HERRE JÄVLA GUD, vad sysslar människan med? Vad får han för att göra ett program som dessa? Har han ens ett annat jobb? Kan han verkligen leva på sina gamla "jag är Lotta på bråkmakaregatans farsa och dessutom Maoist-meriter" länge till? Jag kommer osökt att tänka på Stefan Holm som praktiskt taget bodde i en av vagnarna i "På spåret" under ett par månader tills t.o.m Oldsberg blev pissed off och kastade ut den gänglige vingmuttern ur studion. Jag ska ALDRIG betala TV-avgift i hela mitt liv.

Något annat som får mig sur är att f.d hjälten Persbrandt tydligen är en gnällig liten man som sitter och grinar i media tillsammans med  Per jävla Gessle och Eva Dahlgren. Ipred-grejen är ju helt sjuk. Musik/film-industrin har sugit ut människor i 100 år med överpriser på skivor och film, och nu blir de förvånde och börjar darra på läppen över att folk inte betalar för skiten när man kan ladda ner det gratis.

Men grina då! Öppenbarligen så kan man tjäna bra pengar på sin musik trots att skivindustrin inte ser ut som den  alltid har gjort. Det finns oräkneliga artister som fortfarande hade varit clerks på starbucks om inte deras musik spridits via internet. Det är bara gamla, lata och bakåtsträvande artister som inte inser det. Det räcker inte längre att släppa en skiva var tredje år och se pengarna rullar in, för de som lyssnar kräver mer. De kräver turnéer, merch och lätt-tillgänglighet. Lagen kommer inte ändra någonting. Dessutom så verkar de vara helt jävla dumma i huvudet, för ena sekunden så är piraterna bara en "liten men högljudd grupp" men tydligen så består ca 60% av all datatrafik hos internetleverantörerna av "olaglig nedladdning". Herregud. Jag blir så trött. Och besviken på Persbrandt. Jag vill gå upp till honom, titta honom i ögonen och säga: "Man, you used to be cool."

WORMS! NOODLES!

"Cause that's established, I fuckin' hate you
I hate your mother and father, because they made you
I hate the universe, because it creates you
I hate everyone and anything that embrace you"

JMT har tydligen släppt ett nytt album, har inte lyssnat på det än, men det kan säkert vara lite kul. Imorse så¨spöregnade det, så jag skippade min nya grej, att gå till jobbet. Lite tråkigt, jag gillar det. jag går över Göta älvbron när det blåser som fan. Man får känna att man lever, känns som om man blåser av nästan.

playlist:

Maskinen - Segertåget (Dada life remix)
Far och Son - Panik (Phatzoo remix)
The Game - Money

Och så går jag runt och viftar med händerna och blåser omkring. Imorgon är min enda lediga dag på rätt länge. Har lovat att hoppa in och jobba i en annan butik på min min andra lediga dag. Det är nog behövligt så dåligt som det går just nu. Det är ju bara tillfälligt, men men. Bara att köra på.

Closing the God Damn Door

Ett och ett halvt avsnitt kvar. Ett. Sen är det inte längre du och jag, Tony. Då går du din väg, och jag går min. Jag vet att någon annan kommer försöka fylla din plats, men det kommer aldirg kunna bli som det vi hade tillsammans under 6 säsonger. You're my boy, Blue.

Idag var lilla syster på besök, och Palla med. JAg har lyckats städa upp nya lägenheten nu, så nu är allt perfekt. Nu kommer jag inte kunna röra mig i den, för då blir det stökigt. Så jag måste hitta nån annanstan och bo.

Det verka rsom om om min högra hand är lite mer på hugget än den vänstra, för den slår på mellanslagg rätt ofta innan jag vill ha ett mellanslag. Notera raden över så fattar ni. Det är skitofta sånt händer, oftast så brukar jag rätta till det, det händer nog ett par gånger per inlägg, men ibland missar jag skiten. Man kan säga att min högra hand har sjuka CS-reflexer och vill äga min vänstra han som skriver de flesta bokstäverna.Kolla vad långhårig jag börjar bli! Helt sjukt, har aldrig haft så här långt hår förut. Eller, jag hade rätt crazy frilla i nian, men då hade jag kortare lugg och längre på sidorna. Man kan säga att den frisyren var min nuvarande frisyrs motsats. Posen på bild 1 heter "skjut mig i huvudet" och det är min signaturpose. Det kan betyda nästan vad som helst, och egentligen så ska man med andra handen illustrera hur ens hjärna blåser ut på andra sidan, men de tär ju lite svårt med tanke på att jag håller i kameran med den handen. Roflmao, n00b!


Att Jag Knappt Vet Vad Jag Heter

Fan här var det tomt, har inte hunnit skriva på länge. Har ju flyttat precis, och har inte fått igång internet i nya lägenheten än. Elelr så svårt är det väl inte, det är bara att koppla in, men det såtr fortfarande en massa lådor och skit som måste bort. Veckan som passerat har varit väldigt trevlig men hektisk.

Har varit på några sjukt bra konserter, GZA + Killah Priest i karlstad och Rock the Bells i Stockholm. Nas, Mos Def, De La Soul, Scratch, Supernatural och The Pharcyde. Nån dag innan så ställde Mos Def in, typiskt och helvete tänkte jag, han ställde ju in sist också, och jag började tvivla på om han verkligen älskade mig. Quit playin' games with my heart. När jag anlände till Stockholm så fick jag ett samtal från Alexander som sa att de tyvärr gjort lite ändringar i schemat, och jag tänkte att nu har väl Nas brutit benet också, men så var det inte. Gamle Mossan skulle komma! Fin överaskning. Väldigt kul hade jag iaf, mycket fest och dans. Halsa Hpnotiq direkt från flaskan.  Nas var väldigt på G, det strulade till sig med ljudet, och han bjöd upp lite folk att freestyla. Det var roligt. Kändes inte så stelt, utan väldigt ärligt. Samma sak med GZa, han är ju en av de slöaste rapparna out there, men ändå så kan han få igång en hel publik galet bra.

Så detta hann jag göra på  förra söndagen; Hyra skåpbil, köpa en soffa, köpa färg, flytta, måla om i nya lägenheten, flyttstäda i den gamla och äta pizza. Hade jag inte varit tids-optimist så hade det aldrig gått. Det hade självklart inte gått utan min vän och hjälte Anders, men ändå stakrt jobbat på två pers!

Tydligen så hade jag inte flyttstädat tillräckligt bra i den gamal lägenhetet, för tjejen som flyttaqde in dit lekte CSI Lindholmen och ringde och grinade. Det är liksom en äldre lägenhet, och jag har skurat, skrubbat och filat på varenda jävla detalj i lägenheten, men det räckte tydligen inte. Jag har redan betalt hyran för denna månaden, och hon skulle betala till mig, men hon ringde och berättade att hon inte var helt nöjd med flyttstäden. Så jag bara, helt tillmötesgående frågade vad hon hade tänkt sig:

-Tjaa, det vore kanske bäst att jag fick ett avdrag från hyran
-Ja, det är väl smidigt, tänkte jag, hur mycket hade du tänkt?

-Jaaaa, 1000 kronor.
-..... Ok. Det är ju ganska mycket för att frosta av frysen och putsa 2 fönster.
- Ja, men du frågade ju.... hjag tycker ändå att bla bla bla bla buu huuu huuu wäää wäää wää
-GRINA DÅ! klick!

Jag orkade verklgien inte bitcha om det, så jag gick med på det. Jag antar och hoppas att hon ska anställa ett lyxfnask att tvätta hennes trötta fönster, för det är väl ungefär där timlönen ligger. Suck. Tycker det mest är tråkigt för att jag varit så tillmötesgående, jag fixade så att hon kunde flytta in typ 2 månader innan mitt kontrakt gick ut annars hade hon fått couchsurfat i Gbg i 2 månader. Hon ville verkligen flytta in så fort som möjligt, så det kändes bara så onödigt att gnälla om småsaker.

Anyways, the Game kommer i November, så det blir en riktigt bra hiphop-höst!

Innelistan:
- Ligan t-shirts
- Sopranos sista säsongen del 2
- Att jag spillde ut en hel latte över Jimmy Lang och sa att det inte var med flit.
- Diskmaskinen i nya lägenheten! Jag diskade 5 gånger frösta dan.

Utelistan:
- CSI Lindholmen

Latersss