True Norwegian Black Metal


Aer du sint, Thorwald?


Beställde just Peter Beste's foto-bok "True Norwegian Black Metal". Har varit sugen på den länge, alla de bilder jag sett har varit riktigt snygga, jag gillar honom. Han gillar typ samma musik som mig, och fotar ballt. Kolla in hemsidan:
www.peterbeste.com, han har även dokumenterat grime-scenen i England och hiphop-scenen i Houston. Kolla in skiten, det är mycket vackert.

Såg The Weatherman med min vän Kristoffer precis, det är nog 5:e gången jag såg den. Jag gillar den verkligen, har skrivit om den tidigare vet jag. Se den om ni inte gjort det redan.

Bläddrar igenom bilderna på Peters sida nu, såg att han fotat både UGK och Devin the dude. Resectp!LISTAN:Här är några tecken på att en människa är från en kranskommun. Om du ligger i farozonen vänligen kontakta din distriktssköterska så hon kan skjuta dig i huvudet.

Varför inte?Carl Jan Granqvist, indulge my brotha. Sip that purp, pop those pills, get ya gun, get ya grills.

Det hände något på vägen hem

Maskinen ikväll på Nef, fett fett fett. Sippar en kvarglömd staropramen och lyssnar på Far och Son. Här kommer 3 feta låtar:
 

FOOTBALL HEROESHOCKEY HEROESChamillionaire Feat. Slick Rick - Hip-Hop PoliceDagens låt.

Get your hands of my woman, motherfucker!Drog en beställning på denna från Caliroots. ShitXfaced X Cali, de stal min idé. Har länge velat göra en Black Metal-tee som inte är black metal. Så nu är det sent, tackar! Men jag ska nog göra en ändå.

Dröm#1

Hahahahaha, vaknade så nöjd i morse, utan att veta varför. Kom dock på lite senare att jag hade en ball dröm, jag var på konsert med Snoop Dogg, och efter spelnnigen kom han förbi där jag stod och jag hälsade. Jag sa att jag gilalde spelningen osv, och han drog fram en pipa och började tända på och ville bjuda, jag avböjde dock artigt, och han bjöd med mig på efterfest. Det balla var att efterfesten var i en gammal stuga, ttvå våningar, för er som har vart på jäverön så vet ni vad jag pratar om. Där satt jag, Snoop och typ några till vita svenskar i min ålder, och tog nån öl. Jag sprang ut med bultande hjärta till en annan stuga där Palla var, och frågade om jag fick sova där, men det gick inte, för hans mamma sov i hans stuga. Sen sprang jag till en tredje stuga och träffade Marit och Rickard, och berättade att jag träffat Snoop, och de var inte alls impade. De bara: "Ja, vi tror dig!"

Väldigt fin dröm.

Sorglig händelse: Onkel Kånkel är död. Det sjuka var att jag skulle spela en låt,(G)rave Party, från youtube på min dator, och så hängde den sig flera gånger. Jag stängde ner explorer och gick iväg för att plocka ur diskmaskinen, och då hörde jag plötsligt hur det började låta från andra rummet. Det var låten som spelades utan att jag hade på internet eller youtube! Helt sjukt. Jag la datorn i viloläge för att det skulle sluta, men när jag öppnade den igen fortsatte den bara spela på samma ställe. Onkel kanske ville spela mig ett sista spratt. Det sjuka är att detta är det närmsta en "andlig" upplevelse jag någonsin kommit, oh the irony!

Wow var roligt. Men de måste lära sig att inte mjölka skiten så mycket. Det är för mycket folk alt för litet ställe. Det är inte kul att stå i kö i över en timme med sprickfärdig blåsa och sedan efter man blivit skriken åt och knuffad av idiot-macho-vakter med små penisar få reda på att det är fullt. Större lokaler nästa gång tack! Klubbspelningar är ju oftast bättre än vanliga spelningar på festivaler. Men för mycket folk, och kuk-wannabe-aina som grinar över att de inte fick vara poliser, och springer runt med sina töntiga små slipsar och spänner musklerna. INGEN respekterar er. Bara så ni vet.

True dat


Adam Är Farlig, Men Han Är Jättefin.Var just nere på kungstorget och fick mig en dos Krunegård, eller Krusegård som tanta-jäveln som gick på scenen efter honom sa. Hon kanske bara var nervös, så jag tycker det var lugnt ändå. Det var väldigt fint, han framstod som en väldigt sympatisk kille, som skurt skulle ha sagt. Imorgon börjar det riktiga kalaset, kommer bli sjukt kul. Crookers kl 2 i morgon natt, kommer kicka stjärt.

Passa på att länka till en trevlig dude jag träffade på Splash, Toffer. Han är en av Sveriges mest intressanta uppcomers inom hiphop, så stick och tanka hans mixtape vettja!
http://www.toffertoff.blogspot.com/ är adressen. Holla at me dawg!

Förresten så var det en äldre kvinna från Irak i butiken idag som, genom sin dotter som tolkade från arabiska till engelska, sa att jag hade ett "vackert ansikte" och  att hon ville "ta med mig till Irak". Hon sa även: "Allah Akhbar, Usama Bin Laden! Booom!" och skrattade, så jag vet inte om hon skojade eller inte. Men det var kul iaf. Sen är det det jävla kulturkalaset även i Nordstan, så hela idag och igår så har vi hört Studiefrämjandets scen, och man kan ju lätt säga att jag är någorlunda trött på att höra "Halo" framförd av ett gäng uppenbarligen döva 12-åringar, Magdansarmusik och Coldplay-covers om och om och om och om igen. Det enda som är tråkigare än Coldplay 2009 måste nog vara Coldplay-covers. Jag skall bärnna ner scenen innan öppning imorgon. Hell Yeah.

God natt.

Common People

Alkisar, Svenne Bananer, Knarkare, Kranskommunare, Barnfamiljer, Fjortisgäng med snoddar kring sina fejk-evisu, Snattare, Företagsledare, Norska turister, Värvare, Tjocka barn, Psykiskt sjuka, Bingo-lotto-gubbar, Kaffedrickande invandrar-gubbar, Import-fruar med sina män, Tribal-muskelbyggare, Kissnödiga barn, Tyska turister, Horor, Torskar och en och annan Vanlig Svennson.

Nas - Made You Look

Hi! My name's Adam. And I'm white. I live in a predominantly white neighborhood.
I went to a predominantly white college. And I have predominantly all white friends.
But at night, while all my white friends are asleep, I bump this:


Skrattar Idag

Har haft en semester nu, och det är på hög tid att uppdatera här. Börjar jobba imorgon igen, efter en månad av festival, resor, skog, fest, six feet under, black metal, böcker om satan och glädje. Det är väl med både glädje och vemod som man går tillbaka till jobbet, visst vore det skönt att året om glida runt på festivaler och spelningar, träffa vänner och festa, men så kan man ju inte göra. Man måste jobba också, annars så är man en a-lagare med myvket pengar istället, och tillslut bara en a-lagare. Ska försöka samanfatta sommaren:

1. Arvika festivalen

Jävligt skoj. Det var inte jättemånga band jag ville se, men spontanåkte ändå, och det ångrar jag inte. Mars Volta var kul att se, och Simon Gärdenfors gjorde en skojig spelning i regnet. Enda minuset egentligen var väl att jag sista dagen drog på mig en rejäl feber. Låg och sov i tältet hela dagen, bara några centimeter från att yra, låg och svettade och frös om vartannat. Så jag missade Fleet Foxes bland andra, så det var ju tråkigt. Så jag var hemma i Kalrstad några dagar, och blev inte bättre. Halsen var svullen, och stadig feber. Så jag började väl misstänka att det inte var en vanlig förkylning som man kunde bota med huskurer. Det leder mig osökt in på nästa event:

2. Splash festival i Tyskland

Så Erik kom till Göteborg för att vi dagen efter skulle bege oss till Tyskland via Malmö med tåg. På morgonen av dagen som avresan skulle ske så mådde jag fortfarande piss. Vaknade kl 6, kunde inte somna om, halsen typ pulserade av smärta, så jag kunde inte sova längre. Så jag begav mig till närmaste vårdcentral för en undersökning. Det gick ganska fort, typ en timme i väntrummet, och sen fick jag träffa en doktor som tog halsprov med en tops, sen vänta en kvart till. Jag var nervös att de skulle ta blodprov på mig, jag HATAR blodprov. Sist jag skulle ta ett svimmade jag i väntrummet. Fy fan. Kanske låter konstigt att någon som har många tatueringar skulle vara spruträdd, men så är det. blodprov och att lämna blod, mår dåligt bara av att tänka på skiten.

Anyway, sen kom jag in till läkaren igen som konstaterade att jag hade halsfluss och skrev ut penicillin åt mig. Skönt, för jag vet att när man väl få penicillin så kan man börja må bra igen rätt fort. Så jag hämtade ut piller och tog en dubbel dos för fetare effekt. Och dagen efter så mådde jag betydligt bättre. Jag hade berättat för läkaren att jag skulle dra till Tyskland och dricka stora öl och sova i tält, och hon var väl inte överlycklig, men sa att jag fick dricka en öl. Hon sa inte hur ofta jag fick dricka ölen, eller hur stor den skulle vara, så det var rätt lugnt ändå. Och dessutom tog jag det lugnt.


Festivalen var JÄVLIGT kul. Roligt bara att lämna landet och träffa nya människor, och de flesta var astrevliga. Vi hade ett litet Sverige-camp, tillsammans med tre väldigt trevliga norskor. Det var bra spelningar, Peaches, The streets, Dizzee Rascal, Red and Meth osv osv. Det var mycket battles i campet, god mat, vi hittade faktiskt förvånande nog bra veg-mat på en hiphop-festival i tyskland, tro det eller ej. Skön stämning, bra folk. Efter festivalen hade Erik, jag och våra reskamraterm en trevlig dag i Berlin, och Berlin måste man ju älska. Det är lite played out, men jag har aldrig varit där tidigare så f.u.

Resten

Efter Splash så hängde jag mest i Göteborg, lite gäster som kom förbi, alltid roligt, och förra veckan så var jag och Marian uppe i norra värmland och njöt av skogens lugn. Vi spelade Alfapet, och jag var dålig förlorare, cyklade på små turer, kollade på film i en liten stuga och åt gott med mormor och morfar. Skönt. Ingen täckning på mobilen, bara totalt lugn. Och nu är vi väl up to date så att säga, men festligheterna tar ju inte slut! Om ca två veckor är det nämligen Way Out West med en riktigt fet line up: Anthont and the johnsons, Crookers, Adolescents, Nas, Wolfmother, Dead Prez.... Hell Yeah. Gött att ha något att se fram emot.

Bleeeuurugghh, ikväll blir det Carnivale-kväll med god mat! YEY!!! Nu skall jag uppdatera lite oftare här, lovar, om ni lovar att skriva en liten kommentar också!


TJABA!