FREE WILLIE!!!!Definitionen av Hustle. Glöm aldrig dina drömmar Willie.

Kort Om MigJag heter Adam, några av mina intressen är att dansa, black metal, kepsar och tatueringar.

Milo Goes to Hell:Descendents - Kabuki Girl

Slut på julefriden, nu börjar verkligheten igen! sen blir det nyår i den kungliga huvudstaden minsann, jo jag tackar!

Göra Upp Med Räkningen:

Vill bara förtydliga en sak; i mitt förra inlägg så framstod det som att jag tyckte att en majoritet av KD:s röstare är nazister och böghatare. Detta vill jag dementera, jag tycker inte att en majoritet av de som röstar på KD är nazister och böghatare. Det var klumpigt uttryckt av mig, och jag ber om ursäkt för det. Jag tycker självklart att ALLA som röstar på KD är nazister och böghatare, inte bara en majoritet, utan exakt alla. Förlåt för detta misstag.

För Sverige åt HelveteNästa gång åker ni ut. Böghatande nazister med låtsasvänner. Hej då! Jag säger som Anders, jag längtar tills den dag KD åker ut, och jag hoppas att Affe är vid liv för att se detta ske.


LIKA SOM BÄR:
Vanilla Ice och Morrissey?

Är sjukt nöjd med denna!

OPP Å HOPPAfasi & Filthy feat. Onkl P - Opp å Hopp

Och det är precis ad jag skall göra efter att bara kollat på youtube hela morgonen.

LESBIAN WARFARE PT. 2:


två helt laglydiga flator

Jag vill förtydliga en sak; det är lätt att man drar alla flator över en kam och tror att alla är kriminella, medans i själva verket utgör de kriminella gängen ca en procent av alla lesbianer. Många lesbiska ger hård kritik till gängen, som de anser ger lesbiska kvinnor ett dåligt rykte som våldsamma yrkeskriminella. 

Jag har under mina förundersökningar kommit i i kontakt med en heterosexuell tjej som i samarbete med polisen har under ett och ett halvt år infilterat ett kriminellt lesbiskt gäng. vi kan kalla henne Frida.


"Frida" heter egentligen något annat. New Direction=ND, Frida=F)

ND: -Hej Frida!
F: -Hej Hej!
ND: -Så, du har alltså infiltrerat de lesbiska närverken under en längre tid?
F: -Jo.... Så är det..
ND: Okeeej...
F: -....
ND: - Annars då?
F: -Bra, tack.Synd att klaga.

Inte så mycket info där, hon verkar ju helt puckad. men jag fortsätter gräva.

RE: Homoäktenskap!All kärlek är bra kärlek!

LESBIAN WARFARE


Dodger Crips, troligen inte lesbiska

En kul grej jag upptäckt i Göteborg är de (kanske) kriminella lesbiska gängen. De hänger mycket på Andra Långgatan, runt centralstationen/Nordstan och har en tydlig gängindelning. Tänkte, trots fara för mitt egna liv, avslöja dessa gäng, och deras aktiviteter och strider.

Det finns 4 stora lesbiska gäng, sk8er-bois, 80-hiphoparna, proggarna samt crust-lesbianerna. Jag har inga egentliga bevis för att dessa gäng skulle ligga i krig med varandra, mer en magkänsla kan man säga. 


Vi börjar med Sk8er-bois. Syns ofta runt centralstationen, men även i Nordstan. De har distinkt klädstil, de klär sig som killar som går på mellanstadiet, med stora skate-skor, baggy jeans och trucker-keps. De brukar ofta ha spretig manga-frisyr eller pojkrufs, och gärna ansiktspiercings (ögonbryn, läpp och näsa). De hänger i Göteborg, och en av anledningarna att de reppar centralstationen är att de ofta bor i mindre samhällen utanför centrala göteborg (Torslanda, Partille etc.) De har i lesbiska kretsar ganska låg status, då de anses vara den lesbiska motsvarigheten till Partille-Johnnys och kransare. Ligger i krig med alla andra grupperingar, och har kontroll över centralen. Lyssnar fortfarande på T.A.T.u....

80-hiphoparna är en helt annan historia, de har hög status, och syns ofta på svartklubbar och andra hippa tillställningar. Dricker öl på Kellys ironiskt, och klär sig retro-hiphop. Tänkt stora glasögon, feta kicks och cred-keps. De ser ut som mig helt enkelt. Har antagligen vapen och är inblandade i pengatvätt.

Sen har vi proggarna, vi snackar storstickade tröjor, och henna-hår. Linsgryta och feministiska korsstygn. Syns ofta runt järntorget. Låt inte deras snälla uppsyn lura dig, de är notoriskt våldsamma.

Crust-lesbianerna ses också oftast på Kellys, men även runt SKF (efter punkspelningar på underjorden). Samarbetar och kan ofta ses tillsammans med proggarna, liknande värderingar, men argare musik. Dreads-tofs i nacken och solblekta svarta punk-tishor är återkommande ateraljer för att visa gängtillhörighet.

Detta är den info jag kommit över än så länge, men om någon har mer info så tar jag tacksamt i mot. Hur ser det lesbiska gänghotet ut i andra städer? Har jag missat något gäng? Borde jag vara orolig för mitt liv?

MINIMÄNNISKOR:

Tydligen finns det även minimänniskor! Och slåss gör de!

STRIMLA JUDAS!Judas blir strimlad, kalla mig strimlaren! Har köpt Turtles-dvdbox, alla tecknade avsnitt! Fett fett! Var i Värmland i helgen, hängde med kära vänner, tatuerade mig, skaffade en luchador-mask och åkte skåpbil! KUNG!

ANTE UP:Petter, Ison & Fille och Mogge - För Alla Dom

Riktigt mysig singel från några riktiga hiphop-veteraner! Blir sugen på en bärs av den. Ison lägger tüngaste versen! Jag gillar Ison & Fille mer för varje dag, de förtjänar verkligen mer hype.

För Er Köpsugna:

SÄLJES: falabella-minihäst-minityrponny

ett trevlig sto kolsvart båda föräldrarna appalosafärgade
hon är ca 65cm född 2009
leveransklar i Dec
för mer info och bilder gå till
www.alftahastsport.se
eller ring oss
070-2146533
 

Pris:

6250 kr

 

 

Ålder:

1 år

e:

Rolf

Mankhöjd:

65 cm

u:

molly

Kön:

Sto

ue:

okänd

Ras:

minihäst

Ponny:

A
Känns som ett rättvist pris! Helt värt att göra reklam för. Missa inte detta!

MINIHÄSTAR:

Har fastnat för fenomenet mini-hästar. Är arg och glad på samma gång över dem. Får ingen rätsida på dem. Men de är söta. Kolla: