Make him say: "Whoa!"Jag öppnade ett skåp i min lägenhet och blev öerfallen av pantburkar. Jag avskyr att panta burkar, det känns så meningslöst och icke givande. Även om man skulle ha 8 kassar så blir det typ 60 spänn man får, det räckte till tuggummi och snus. Sen luktar man gammal finsk alkis om händerna och det fanns inget handfat. Till råga på allt så var maskinen otrevlig mot mig och försökte bossa över mig. Den spottade ut burkar och sa att den inte tog emot dem för att sen suga i sig dem igen. Sen råkade jag lägga in en burk när den höll på och undersökte föregående burk och så fick maskinen frispel och sa till mig att inte lägga i fler burkar samtidigt. Sen när jag lite vårdslöst kastade in en burk sa hitler-maskinen att jag inte skulle kast in burkarna. Chill dude!

Sen gick jag och återvann en massa plåtburkar och glas, och är det nåt jag hatar mer än att panta är det att återvinna. Då får man inte ens tuggummi och snus för mödan. Det eda balla med att återvinna är när glaset krossas. Jag gillar glas som krossas, det är ett underbart ljud. Men då har de satans glädjedödarna inte gjort holkarna genomskinliga, så man ser ändå inte the mayhem.

Jag hade tänkt att hinna med sjukt mycket idag, men som vanligt prioriterar man om. Såg en sjukt intressant dokumentär som hette inside the church of satan, inga nyheter på den fronten, men ändå kul att höra intervjun med Peter Gilmore, som var väldigt vettig och hade en skön framtoning. Rekomenderas!

Bara lös det!

Ok, jag har inte haft tid att skriva om helgen som gått, men nu tar jag mig tiden. Jag var alltså i Linköping, och hälsade på min gode vän Joel. Jag har inte träffat honom på säkert 2 år, så det var väldigt roligt. Det var vårt old crew som möttes upp, vi är ju lite utspridda numera, så det var sjukt kul att träffa allihop. Jag hade föröskt att hålla det hemligt att jag skulle komma, men Apa den skvallerbyttan kunde inte hålla tätt. Jag blev lite besviken när alla mötte upp mig på stationen, och ingen tappade hakan av förvåning.

Well well, iallafall, det slår aldrig fel, när vi träffas så blir det mongo. Det är fylla, upptåg och störda upptåg. Försåta kvällen så drack vi öl hemma hos Joel för att sedan gå ut på nån studentpub med en massa öl. Jag som vanligen dricker Sol och Corona blev väl inte överdrivet förtjust i öl som smakar ölkorv, men det var trevligt. Man var tvungen att ha studentkort med sig, så när bartendern bad om studentleg så drog jag helt spontant fram mitt västtrafikkort och hävdade att det var ett gästtrafikkort. Han köpte min luriga plan och lät oss beställa. Jag lärdePatrik att man inte skall lämna sin mobil framme, då kommer någon nämligen alltid att skicka ut sms i stil med: "Hej. jag är gay, har kommit ut ur garderoben. tack." till hela kontaktboken. Jag har faktiskt sällan åkt dit på det, men däremot så har jag sett kollegor som fått skicka ut förnekelse-sms till alla de känner. Sånt roar man sig med i telecom-branchen. Jag skickade bara ett sms till Patriks farsa, så han kom lindrigt undan. Han hämnades genom att få alla att trycka in snö i mina byxor. Det var inte lika kul.

På morgonen därefter så gick vi och käkade pizza på ett sunkigt hak. Jag hade föreslagit lite thai, thai is the shit, men alla andra trötta vänner ville ha drypande grispizza. Ingen pallade att äta upp grispizzan, och alla blev ledsna för att det var slabbigt. Efter maten återinförde jag en lite tradition, nämligen att sno en av Joels handskar. Han har använt skinnhanskar så länge som jag känt  honom, och detta har ju självklart lett till otrolig ilska hoas mig. Är han 45 eller? NÄ! Sluta bära skinnhandskar. Så jag stal den ena på pizzastället, och han blir lika förvånad varje gång och varje gång förnekar jag att det var jag. Han blev arg, men jag hävdade att det var någon, troligen Erik, som försökte sätta dit mig. Joel visste inte vad han skulle tro, han borde ju lärt sig att det är JAG varje gång.

Vi kom hem, och då stal jag ytterligare 3 udda vantar, tydligen en från patrik också. Joel gick ut som det mongo han var i udda vantar och såg ut som en idiot. Jag skrattade. Patrik hade bara en vante. hihi.

Sen åkte vi och badade på linköpings badhus och åkte ruschkana och härjade. Det var kul, har vairt där en gång förut när det var deadfest. Apa badade inte så mycket utan körde bastutävling med ett gäng araber. Han fick bögstryk, för är det nåt araber kan är det att bada bastu. Fact.

Hursomhelst en underbar helg, mycket trevlgit, och jag hoppas att vi återträffas snarast i Göteborg för fler vilda historier.

(Detta är den censurerade versionen av vad som hände, den ocensurerade versionen är inte PG13)

Väl hemma i stan så träffade jag Rickard som har bott hos mig under helgen. Han hade varit här och målat en fet vägg åt UNF och Palla, väldigt fresh. Så jag bokad eom mitt schema lite för att kunna unna oss en rejäl utemåndag i Gbg. Den bjöd på Bingo, Pingisklubb, Alkohol, R.Kelly samt spela fylle-skate. En riktigt bra kväll,   Minnesbilden som sitter kvar är när Anders H. låg på golvet och "dansade" samtidigt som han drack öl. Önskar att jag hade kameran framme!

VARFÖR FINNS DET INGA KVOTER?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4459076.ab

UÄÄÄH UÄÄÄH UÄÄÄH!!!! VI FÅR ÅDROR I MATEN!!!! BUUU HUU STACKARS OSS!!!!

Vad tror ni att era hott dogs består av? 100 % finmalen fläskfilé? Naiva barn, äter man kött så kommer ni äta brosk, senor, kön, hjärta, lever och trynen! Get used to it!

Barapa pa pa, I'm lovin it! 

The grind date

Åh, skate 2. Jag älskar dig. Lämna mig aldrig. Det är nåt med mig, något är fel. Ett genomgående tema i mitt liv är att jag kör ner mig på saker. Jag är intensiv. Jag får upp ögonen för något och sen blir jag helt frälst en kort stund.

Det är därför jag köpte koranen, men aldrig kommer läsa den. Tack Kareem Said!

Jo det kommer jag nog, men jag skall klara skate först.

Varför ändra ett vinnande koncept, dags att droppa veckans glädjeämne; Ghostface Killah kommer till Göteborg om nån månad! SWEET!Skiten brakar loss

Jag skriver inget, och när jag skriver är det tråkiga saker. Jag skall bättra mig! Jag lovar! Ikväll skall jag försöka skriva nåt långt och roligt. Om jag inte köper Skate 2, då kommer jag ta tjänstledigt och inte gå ut på 3 månader! YALLA!

I hlegen händer nåt spännande och lite hemligt! Stay tuned biatches!

WAR IS PEACE - PEACE IS WAR

http://www.e24.se/branscher/reklammedia/artikel_1063573.e24

SVERIGE ÄR EN JÄVLA SOVJET-STAT! AAAAARGGHRHRHRHRRHRRGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Every single one frontin' on your label is a bum

Idag kom min nya klocka, och jag blev som ett tjockt barn i en godisaffär. Jag har inte använt en klocka på 100 år typ, sista klockan jag använde var en grön gul-klocka för er som minns dem. Sjukt fräcka var de. Men direkt så började jag prova de olika funktionerna i min nya nörd-chic casio. Jag tänkte, helt allvarligt nu, att jag skulle få sjukt stor nytta av ett tidtagarur. 3 sekunder senare så började jag ifrågasätta varför jag skulle ha nytta av det. Jag har nog inte under mina senaste 10 år som Adam behövt ta tid på något. Det var ju rätt länge sen som jag tog ett race runt en sjö med någon. Anyways. Klockan är fin och jag är nöjd. Fresh from Hongkong!

Jag kommer garanterat trycka på ljusknappen på min nya klocka i natt. se vad tiden är. Sjukt ballt.

Skate 2 kommer inhandlas inom kort. Sjukt peppad på det. Nerd. HAr även börjat kolla in en ny serie. Mad men, skall ge den en chans, den har ju blivit höjd till skyarna. Men det tr ju alltid ett tag att bli hookad. Så om några veckor kanske jag skriver hyllningsinlägg till den. Man vet aldrig med mig. JAg vill resa lite. Karlstad och Stockholm är jag sugen på. vi får se vad som händer helt enkelt. Jao Jao, men vi säger så.


KÄNDIS-SKVALLER!!!!

Det var här du hörde det först, Ensam Mamma-Alex klar för körslaget. Detta är officiellt, men inte släppt, kan man väl säga. Alex verkar mycket glad för detta, och här kommer den för NEW DIRECTION exklusiva intervjun: