I'm Happy, Happy People!

Jag köpte ju en mössa från Happy People. Färgen var lite missvisande, den är mer brandgul är röd. Men jag blev glad ändå, jag fick nämligen en personlig lapp från Thomas som har Happy People. Där stod det typ: "Hej Adam! Tack för att du handlar från Happy People.Hoppas du blir nöjd med mössan, Mvh Thomas, Happy People. En personlig, handskriven lapp. Det är service-känsla! Top of the line.

Tänkte posta lite fler inköp sen, töntgt kanske men det skiter jag i.

I'm Elin Kling up in this!
Jag har blivit värsta Elin Kling, bara värsta CRAVINGS!!! Och jag bara, KÖP KÖP KÖP!!!

Den röda mössan från från happy people (
www.happypeople.se, riktigt bra svensk streetwear), samma modell som den blåa, men man kan bära dfen på två olika sätt, känmns lite fräsh sailor, CRAVINGS!! 249:- låg den på nu, kanske rea? Modellen heter Zissou, och den påminner ju onekligen om mössorna från A life Aquatic.Och så tradera-fyndade jag denna galet nerdchic-klocka från Casio, 390:-, boxfresh från Hong Kong. YOOOO!!

Garfield minus GarfieldHa ah ha ha ha aha ha aaha ahaha ahaa ahaa aahhaa aaaaggaa aaagagaga

Can We Kick it? Yes, We Can!

Nas - Black President
 

Young Jeezy feat. Nas - My President is Black

Grattis mannen, gör det bästa av situationen, bli inte skjuten, keep it real. Här är två riktigt feta hyllningar iaf. Lyssna och njut. Undrar om Obama nånsin kommer höra dessa låtar? Det vore ball om han gjorde det.

Inkoep:reashoppade lite på caliroots, och resultatet blev denna t-shirt från alife och en keps från the hundreds. T-shirten är en spinoff på Katherine Hamnett's choose life-tees. Lite fyndigt!

We don't talk to police

Eftersom jag gillar kepsar och t-shirts mest tänkte jag droppa lite roliga streetwear-bloggar som man kan ögna igenom på tråkiga dagar:

http://www.rocksmithtokyo.com/ 

http://www.thehundreds.com/

http://www.mishkanyc.com

http://www.freshjive.com/

Stay Clean.

Iced out like Slick Rick


Gangstas on ice

Nu har jag varit ledig 3 dagar på raken, så jävla skönt. Jag har drukcit mousserande rosé, åkt skridskor, spelat en massa Skate samt sett the Spirit på bio. Jag hade inte skyhöga förväntningar på den direkt, men Rodrigez gjorde mig ändå besviken. Den var verkligen ingen höjdare, han kunde gott ha väntat till Sin City 2 med krutet. Vissa grejer var snygga, alltså estetiken är jag svag för, men det var för lite av allt annat. Dålig dialog och slapstick. Nej tack.

Men sjukt skönt med ledighet i allafall. En kul grej att se fram emot är Jedi Mind Tricks i februari. Erik kommer förbi och har ni tur kanske han gästbloggar lite. Annars har jag snöat in på elektro och techno för fulla muggar. Det är  väl ingen hemlighet att det ligger i tiden kanske, En värd blogg som jag vill tipsa om är:
www.lettherebelite.wordpress.com, där finns det en massa bra remixer och tips på artister. Check it.

Om ett par timmar skall jag bege mig ner till stan för en fika med Anna, men först lite mer Skate. Det är verkligen addictive. Skateboard kommer bli sommarens fluga, återigen. SKa pumpa Millencolin, dricka bud och bara glida. Kick, Push.

Finns det plats eller?


Kristendomen; låter spännande!

Nytt år, gott folk!

Heja 2009, kommer pissa på 2008 med hästlängder. Jag har det på känn. Året med stort Å.

Säsong 4 av OZ inhandlad, det blir den innan det blir mer av the wire. Världens tråkigaste notering kanske? Skriva en blogg om vad man kollar på för dvd-boxar, hurra! Skit samma.

Nyår var trevligt, vi satt ett gäng hemma hos mig och åt och drack gott, sen drog jag en Carl Jan Granqvist och frågade: Vart fa-an e champagnen? Jag har aldrig varit ett stort fan av vin och champagne, men på senare tid har jag sakta med säkert börjat lära mig att dricka det. jag drack till exempel rödvin innan jul och drack upp allt utan att spy och sen nu då som sagt så drack jag champagne på nyår. Det var faktiskt väldigt gott, vet inte om det var just att det var nyår som gjorde det, men jag tror inte det. Jag har en magnum-flaska på lagring sen studenten, den har säkert blivit dålig, men jag kommer ju inte märka det då jag inte vet vad det skall smaka. Får ta och gå lös på den nån dag. Fast den kanske blir en sån där grej som jag inte kommer dricka förrens på 50-årskalaset och bli förgiftad. Hurra!

Jag vill ut och resa. Är sjukt sugen på att åka iväg och se världen lite. Framförallt USA, det är prio 1, men även Europa. När ska man hinna det egentligen? Jag är för spontan, ibland vill jag vara Data från Star Trek och kunna planera mitt liv längre än 20 minuter framåt.

Jag har köpt en ny dator också, men jag sitte roch skriver på min stationära fortfarande, måste fixa bank-ID till den nya, för det är tydligen mäkta problematiskt. Det hade varit lättare att invadera ett mindre land utan FN-connections.

Jag måste klippa mig också, men det är också tydligen mission impossible. funderar på att kamma upp min poplugg och gå all in på preppy-frillan, men jag vet inte. känns lite använt. Ibland vill jag bara spara ut i värsta långa hårdrockshåret, det vore ballt. inte Dee Snyder, men tänk Andrew WK goes Johnny depp i Blow. Fast Dee Snyder är rätt ball med.

There's too much love.