SKÄGG:

Skäggiga musiker är oftast väldigt bra. De behöver inte luta sig mot sina youthful good looks utan klarar galant av att se ut som Bigfoot men ändå få respekt.

Fleet foxes


Mastodon


ZZ Top


Eller kommer min fascination för skägg från att jag själv inte kan få något? Jag skulle kunna nöja mig med en mustasch med. I ain't picky.


Om Gud Vill Och Vädret TillåterTanka Organismens nya album "Om Gud Vill Och Vädret Tillåter" direkt från Pirate Bay, nu på momangen. Den är en officiell release i samarbete med Pirate Bay, och Organismens tredje platta, det ärligaste han gjort. TANKA!


...och på TV:n är Stefan och Krister... Jag hatar verkligen dem med hela mitt hjärta.

R.I.P Michael.There's A Place In Your Heart
And I Know That It Is Love
And This Place Could Be Much Brighter Than Tomorrow
And If You Really Try You'll Find There's No Need To Cry
In This Place You'll Feel There's No Hurt Or Sorrow

There Are WaysTo Get There
If You Care Enough For The Living
Make A Little Space, Make A Better Place...

Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me, And The Entire Human Race
There Are People Dying, If You Care Enough For The Living
Make A Better Place For You And For Me

The Shield and Spear

                              

Igår kväll fuckade mitt internet ur. Jag HATAR verkligen strul och skit med teknik, och satt idag ca 3 timmar med olika kundtjänster, samsung, comhem, elgiganten (trots att jag kom på att datorn inte ens var köpt där), och pratat med en massa människor. Alla skyller på varandra, det är fel på routern, fel på datorn, fel på modemet, till slut verkade det vara fel på allt, fattar inte att jag ens kunnat starta datorn så mycket fel det verkade vara.

Hursomhelst så visade det sig att det faktiskt var fel på min brandvägg, och den en kille på comhems kundtjänst hjälpte mig att komma runt det, så nu så funkar allt galant igen, men jag var vid flera gånger nära att slänga ut skiten genom fönstret och skrika könsord samtidigt som jag hötte med näven.

Av en händelse så var alla de "hjälpte" mig på de olika kundtjänsterna kvinnor (förutom en kille på elgiganten, men han konstaterade mest, som sig borde, att jag inte hade köpt datorn där), utom han som hjälpte mig att lösa problemet. Så när han hjälpt mig poängterade jag detta på ett skämtsamt och putslustigt sätt:
-Ah, det var typiskt att det skulle kräva en karl att fixa detta, ha ha!

...Och fick verkligen ingen respons alls. Han satt bara tyst, harklade sig lite, och jag tackade för mig och sa hej då. Jag hade ju väntat mig att y-kromosomerna skulle göra en mental high five, men det uteblev. Nåväl.

Anders och jag har efter detta äventyr målat min hall, och nu ser den faktiskt riktigt bra ut! Vitt och fresh, och imorgon skall jag måla listerna och toalett-dörren också. Bajsbrunt. Nä, jag bara skojade, de skall bli vita med, men lite glansigare. Det är tråkigt att göra, men roligare att se resultatet. Har mycket jag är sugen på att göra, måla golvet, byta ut vitvaror i köket, köpa en dusch-kabin, tapetsera och måla i rummet.... Kommer nog ta ett tag, jag kommer gå Ernst up in this. Och jag är ju bäst på att prioritera, så jaghar investerat i en ny tv:

                                   

Den är fet, och den matchar min dator. Och något kul skall man väl göra för sina skattepengar som kom tillbaka. Lätt värt. Den kommer nog om några dagar, vetefan hur jag skall frakta hem den från posten dock, men sånt löser sig. Får sno en kundvagn eller nåt. Eller låna, vad skall jag med en kundvagn till?`Hursomhelst så kommer den göra sig bra på min vägg, ochdet skall bli kul att gå upp till 40" från 32". Over and out.

Btw, läs Eriks blogg! Han kommer med bra låttips och skriver roligt. Dessutom tror han att det bara är jag som läser den, så han skriver typ direkt till mig och är väldigt öppen, men ändtarmsproblem and what not. Stressmarks.blogg.se!!

No Gift, Like a Lonlely ChristmasSåg Antichrist igår, och är stormförtjust. Verkligen älskar Lars. Satt och smålog när totalt 4 personer lämnade biosalongen. Jag fattade verkligen inte vad folk är upprörda över. Folk som velat att gamle Lasse skall "be om ursäkt" för att han ens gjort filmen, come on... Ok, det var en obehaglig film, verkligen, men Lars blandar så bra sin mörka humor med splatter, underbart vackert fotografi och välspelade dialoger. Underbart symbolik, och jag gillar det nog mer pga av att folk plötsligt blivit 50-tals-moralister och vill bannlysa och censurera, inte minst de annars "liberala" feministerna. För att citera Marie Domellöf-Wik som skriver för GP: "Men för mig blir filmens visuellt motbjudande, råa attacker mot kvinnan - med både stort och litet "k" - till slut alldeles oursäktliga."

Seriöst.

ROCKY ROAD TO DUBSTEP

Barn är dumma i huvudet. Kom att tänka på min barndom och allmänhet och kepsar i synnerhet. Det fanns regler för kepsar. Regeln var att det var tvunget att vara ett visst antal sömmar på skärmen. Tror det var 6 eller 7 st, annars var det inte en keps sas det. Antar att det var någons storebror som berättat detta, och syftat på starter caps och kopior, men meddelandet som gick fram var att de som hade färre sömmar inte var kepsar över huvudtaget. Jag vet inte vad de var, hattar med roliga skärmar? Hursomhelts, nog var det viktigt. Minns att jag specifikt önskade mig en keps i födelsedagspresent med rätt antal sömmar. Sjukt.

Sen ser man dagens barn som springer runt i Nordstan med hårband över halva benen. Det som började med att man stoppade in byxorna i sina intersportstrumpor, utveckaldes till en lite mer osmaklig gummisnodd längst ner, och sen morphades till 5-6 färgglada tofsar över hela smalbenet. Har man blivit gammal och grinig? Fy fan....Den här är väldigt rolig.

PROTECT YA NECK:Gå och rösta, denna gång räknas det. Gör din röst hörd mot övervakningssamhället, säg vad du tycker om de integritetskränkande lagar som röstats fram bakom våra ryggar. FREEDOM, FREEDOM, FREEDOM OY!

Do The Right ThingKöpte mig en Spike Lee-box med 5 filmer, (Do the right thing, Crooklyn, Clockers, Jungle Fever och Mo' Better Blues) och har blivit lite nerkärad. Spike och Woody, vilka killar.

Underbar helg verkligen, Nef på fredagen, och Stars and bars på Lördagen. Mycket dans och vilt leverne! Nu är det juni, och om en månad går jag på semester, känns jävligt gött. Längtar till Splash!-festivalen. Kanske Arvika också, får se om man pallar båda.