Paper Plate

När jag fyllde tre, exakt på dagen, så dog Chet Baker. Ingen ve tom han föll eller tog självmord, men han hittades på makren utanför sin balkong på Hotell Prins Hendrik i Amsterdam. Ett kusligt samanträffande. Kanske åt jag min tårta medans han föll genom luften mot en säker död. Kanske var hans sista ord ämnade mina öron, Troligen inte.

Har precis fått upp ögonen för Arrested development, lite efter tydligen enligt Erik. Men fick honom, det är en sjukt rolig serie iallafall. Har ju vart sjuk här några dagar, men nu börjar det skärpa till sig. Jag låter som om jag skall börja grina när jag pratar, men det verkade funka bra idag, torr folk köpte telefoner bara för att de trodde att jag skulle brista ut i gråt om de lät bli. Ska nog köra det tricket lite oftare.

Googlade samer och blev lite arg. Visst verkar de lite kaxiga? Lite indiankomplex. När får vi se samerna spela Enya på panflöjt vid Kopparmärra?

Lite skum religion också, Maderakka (rimmar på Motherfucka! slump?) är fruktbarighetsgudinnan. Hon har 3 döttrar, varav en, Juksakka, hade som uppgift att förvandla flickebarn i magen till gossebarn. Vad säger feministerna om samernas syn på genus? Erik, som har genusfrukostar, kanske kan svara på den frågan?

Tack Rickard som tipsade mig om crystal castles, fett fett! De ser ut som två utvecklingsstörda syskon dock.


HAr lyssnat en del på GZAs senaste skiva med:

"Spray the Flea-Unit with pesticides
You can get your best ghostwriters, get them all to testify
Have you ever been stung by a thousand hornets?
Five hundred killa bees, buzzin' and really on it
Whipped with CUBAN LINX, cut with LIQUID SWORDS
Choked by IRONMAN 'til we crush your vocal cords"

Paper plate-dissen till Fiddy, jag njuter av allt. Det släpiga soundet, hur han pissar på allt 50 någonsin släppt utan att ens anstränga sig, han låter så härligt släpig. Går ju inte att svara på skiten, bara att gurgla a cup full. lyssna och njut:


Lex Talionis

Japp japp som sagt så var jag i Karlstad i helgen, väldigt trevligt. och för att svara mr P så hade jag inte tid att träffa alla, tyvärr. Är alltid så tidsoptimistisk, men det hanns inte med. Vi tar det nästa gång mannen!

Vi dansade till Peter Siepen, vilekn var väldigt kul. Han spelade asdålig musik, men med lite sprit i kroppen så var det ändå underbart. Erik höll på att bli hårt spöad av diverse mc-gäng, men vi lyckades styra bort det. Efter det blev erik så glad att han gick och pratade med en kristen snubbe som bjöd på pannkakor, och berättade att det var fint  att leva. Kristna snubben tolkade detta som att Erik var frälst, men Erik pratade ju öppnbarligen intte om Jebus.

Nu idag är jag sjuk, istter och lyssnar på The Knux, det är rätt bra alltså. Vissa låtar bättre än andra, men kul när det kmomer lite nyskapande hihhop som inte låter som 50 eller timbaland. Tack.

Jag blev öven överfallen i Nordstan av en afrikansk kvinna som ville frälsa mig. Hon gav mig en lapp där det stod att Jesus älskade mig. JAg frågade om detta verkligen stämde, och hon sa Ja. Jag började, självklart, ifrågasätta henne. Det lät ungefär såhär:

Jag: Ok, så Jesus älskar mig.
Kvinnan: Ja!
Jag: Men jag älskar ju inte honom.
Kvinnan: Han älskar alla.
Jag: OK, men om inte jag tar honom till mig så hamnar jag i helvetet, eller hur?
Kvinnan; Ehh, jaa...
JAg: Så Jesus skickar alltså personer han älskar till helvetet, den värsta platsen man kan tänka sig, ett svavelosande hav av eld och eviga plågor?
Kvinnan: Ehh, jaa, alltså...
(vid det här laget kommer en annan man för att hjälpa henne, och hon går bort till någon mindre ifrågasättande person)
Mannen: Ja, det kan ju verka konstigt kanske, haha, men då får du ju ta honom till dig!
Jag: Men jag tror ju inte på honom. Precis som jag inte tror på Jultomten eller andra sagofigurer heller.
Mannen: Men, vad tror du händer när vi dör då?
Jag: Precis det, vi dör. Vi kommer aldrig mer finnas.

Här var vi tvungna att gå, Marian och Anders ringde till mig, de hade redan gått, så jag var tvungen att springa.

1.Ge inte åsikter eller råd, om du inte är tillfrågad.

Jag fattar det inte, Jesus måste vara den mest narcisistiska människa som någonsin existerat (eller snarare, inte existerat). Han grundar en religion där han är förkroppsligandet av Gud, och där han skickar ALLA som inte tror att han är frälsaren till helvetet. Verkligen ALLA. Snacka om folkmord som får Hitler,Stalin och Mao att framstå som kaniner. Jag menar, det är så svårt att tro att en religion baserad på "kärlek" vill skicka alla som inte tror på den till hades. Det innefattar Judar, muslimer, hinduer, ja alla som inte är kristna. Och samtidigt i himlen går hitler, kristna våldtäktsmän, kristna pedofiler och annat pack fria för att Jesus dog för deras synder, och förlät dem.

"There is no heaven of glory bright, and no hell where sinners roast. Here and now is our day of torment! Here and now is our day of joy! Here and now is our opportunity! Choose ye this day, this hour, for no redeemer liveth!"

I wanna go to heaven for the weather, and hell for the company.

of a Hype Verse

En lugn sovmorgon med ugly betty och skate 2. Drömmer så sjuka drömmar nuförtiden, inatt drömde jag att jag hade larver under huden, och det var fan det äckligaste på länge. Jag lider ju av fobi mot parasitdjur, och larver/puppor och annat äckel är fan riktigt vidrigt.  Jag drömde att jag låg ocg gallskrek av panik. Har drömt denna dröm två nätter på en vecka nu, får snart skriva till bullen.

I förrgår var jag på Fredrik Lindström med Marian, väldigt roligt. Jag gillar den gubben. Ett ämne som "vad är typiskt svenskt" osv, kan lätt bli krystat, men Freddan klarar det galant.

I helgen blir det att ka hem till de värmländska urskogarna och hälsa på familj och vänner. Skall blir riktigt trevligt!

Nu måste jag göra mig i ordning, jobbet kallar. Jag tänkte på nåt kul som jag ville skriva om men glömde bort det. Får skaffa en lite bok och skriva ner mina tankar i. Jag är rätt rolig egentligen, jag lovar.

JÄVLA SOVJETSTAT

Köpte en till klocka från Hong Kong, och nu skall svenska tullverket lägga sig och skinna mig. Hoppas verklgien inte att detta blir dyrt. Äckligt ät vad det är.

La-Di-Da-Di, We Likes to Party


Vilken jävla lirare! Svindlat till sig 50 miljarder dollar. Det är respekt. Jag ska trycka upp FREE MADOFF-tees om nån vill köpa!

Kom just på...

Ska snart sova men kom på 2 saker som irrieterar mig något fruktansvärt.

-Folk som använder sig av engelska fraser som humor.
Den här är lite luddig. Klart jag refererar till humor på engelska, serier osv. De jag pratar om här är en annan sorts referenshumor. De slänger helt sonika och oprovocerat in engelska meningar och skrattar efteråt. De finns i flera städer, jag har hört detta på många ställen av olika personer. För att göra det klarare så kan jag säga att dessa personer ofta gillar fantasy och nurave-gothkläder. De läser Nemi och tycker att hon är roligast i världen. Ni vet vilka jag pratar om.

-Folk som säger: "Jag är så galen!"
Folk som säger att de är galna är ALDRIG galna. Jag menar typen som berättar en historia och inleder med" jag är ju helt galen, men.." Sen berättar de en weakass historia som inte alls är galen. Kanske handlar om att de har sagt hej till nån på bussen som de inte känner. Galna männsiskor tuggar Peyote och bär kniv. De kallar ig själva för "generalen" och prata rmed sig själva på bussen. Där är skillnaden.