THIS IS WHY I'M HOT

                  

Beställde igår en ny ipod, min gamla är full och jag vill faktiskt ha mer musik i den. 120 GB. Tyvärr så kan man bara spela Nelly Furtado, men hon är ju rätt bra. Livet verkar ordna upp sig, så till helgen blir det fest med skumpa och electro, om Karolina och Erik behagar komma.


Köpte dessutom denna, nokia 5800. Fick bra pris på personalköp, tycker den är helt ok. Är inte teknikfreak, men gillar designen på den.

Appropå dans:


Fucking episkt.

HIPHOPENS MODE-YES YES YES'S:

OK, nu har ni sett de fula, men det finns faktiskt MC's som klär sig bra, och här kommer några bra exempel.Cuz who then wouldn't wanna be the fresh prince? Flat top, gold chain and some fresh kicks! Fresh prince och Jazzy Jeff, kolla på dem. Asballt. Bilden skulle lika gärna kunnat varit tagen i år. Jazz glasögon är också underbara.Run DMC. Tror att förklaring är överflödig. Men att kunna bära världens fulaste plagg, fiskehatten, och får den att se ball ut, det är respekt.Finns nya rappare som klär sig bra med, kolla bara på The Knux här ovanför....Och sist, så klart, The Cool Kids. Hiphopens svar på Steve Urkel, fast på ett bra sätt.

Och vi avslutar denna hyllning med en tribute till Urkel. I rather Dance with you, than talk with you. 

HIPHOPENS MODEMISSAR:

Tänkte göra en liten grej här, nämligen lista några av hiphopens sämst klädda. Vissa av dem är bland de bästa rapparna, men klär sig ändå som skit. No offense. Fyll gärna på listan, här är fyra som klär sig riktigt dåligt. Stay tuned för en lista med de bäst klädda!


Chino XL: Hur fan tänker du här? Du är en av de tekniskt bästa rapparna, du är en punchline-gud, och så ser du ut som om R. Kelly hette Rodrigez i stället för Robert. Vita brallor? Stoppat in tanktopen i byxorna? Dude.....


Snoop klär sig faktiskt bra ibland, men denna är fan stört ful. When representing your gang goes weong....


Slick Rick lyckades bära upp detta, och såg riktigt ball ut. Lille Jon lyckas inte.


CRANK DAT!! JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Soulja boy, du ser ut som ett jävla cornflakespaket.

BTW:

Har öppnat en lite oseriös webshop där jag kommer sälja feta tee's! Har bara gjort en på prov, men det kommer lite roliga motiv framöver, så tills dess, köp Free Madoff-tee'n! KÖP KÖP KÖP!!!


http://newdirection.spreadshirt.net/
http://newdirection.spreadshirt.net/
http://newdirection.spreadshirt.net/

My lambo's blue


Hoppas Caliroots tar in denna, då behöver man ju inga fler t-shirts...

En sak är berstämt inför semestern i juli iallafall, Splash! festival i Tyskland. Så jävla sjuk line up; vad sägs om:
Boyz noize, Jedi Mind Tricks, Immortal Technique, La Coka Nostra, Mos Def, MSTRKRFT, Peaches, Lady Sovereign, Methodman & Redman, Q-tip, Roots Manuva och The Streets för att nämna några. Det är så att man har frågat mig om vilka jag skulle vilja se och utgått från det. Så fett.

Respect Ya Ugly MonkeysListen up, I gotta ask how can we be so cruel?
You say you care, that's a lie.
My true compassion is for all living things and not just the ones who are cute
so I do what I can.
I wanna save lives and I've got a plan.
Why am I so upset.
Don't even own a pet.
I am not trying to press my will.
I am not the first to say...
THOU SHALT NOT KILL
Full is all you want to feel.
We eat to stay alive, but it's their lives we steal.
I think we'd like to change,
but most of us are stuck, that's why cats and dogs have
ALL THE LUCK

Doobie SnacksVistelsen i stockholm var verkligen helt underbar. Det var så allt klaffade, man bad om något och fick det. Vi satt innan spelningen med Devin i Solna och dunkade hiphop och allt var fint. Sen väl på spelningen så var det bra drag där med, skän stäming, och vi träffade Alex som var där för Kingsize oxh skulle intervjua Devin. Spelnnigen var verkligen riktigt bra, precis som min vän Erik skrev i kommentarfältet nedan. Det var hits, acapella och Devin dansade roligt hela tiden, och verkade uppriktigt glad att vara där, väligt närvarande. Kul med artister som kostar på sig att vara glada och inte bara står i gangsterposes hela spelningen.

Efter spelningen fick jag ett sms från Alex som stod och väntade på att Uppsala studentradio skulle bli klara med sin intervju med Devin, och han sa att jag kunde få följa med om jag ville, riktigt coolt. Vi gick ner i källaren där vi mötte Devins DJ, som kommenterade mitt får på armen med "It is a minor threat tattoo? Cool!" Sen träffade vi Devin, jag var ju inte aktiv i själva intervjuandet, men Alex skötte sig bra, och det var väldigt mäktigt att sitta med, lite starstruck så att säga. Devin framstod precis som man ville att han skulle vara, väldigt avslappnad och  uppriktigt trevlig. Inte en gnutta arrogans. Han bjöd på öl och blev imponerad att Alex kunde öppna dem med sin ring och apploderad. Coolt. Vi gick vidare till ett biljardhak, där vi satt och snackade. jag hade helt skrikit sönder min röst på spelningen, så jag lät som en idiot. Vid stängning var planen efterfest men den rann ut i sanden så det blev hem och äta macka och sova. En lyckad helkväll, en av de bästa.

Jag och Erik vaknade konstigt nog bara några timmar efter vi lagt oss, kanske i en gemensam förhoppning att kvällen skulle fortsätta, men det gjorde den inte. Men vi var glada ändå och bestämde att det vore gott med lite thaimat. Och som asv en händelse fanns det en thairestaurang i samma hus som Rickard och Marit bor i, var är oddsen? Vi tyckte nästan att allt förlöpte lite väl enkelt, men sånt är livet ibland.  Vi satte oss mätta och belåtna uppe på en kulle i Solna centrum, världens vackraste plats och drack vitamindryck i solen.Talking 'bout the good life.

Sobody Said Real G's Goes to HeavenTänk er att av The Dude från Big Lebowski korsbefruktades med Benny Hill, och samtidigt var en väldigt duktig rappare från Houston som drack bud istället för White Russians, då hamnar du väldigt nära Devin The Dude. Han kommer till Stockholm imorgon, så jag drar dit ikväll direkt efter jobbet. Spökfejjan ställde ju in i Göteborg och åkte till Lund istället, så detta kommer bli riktigt fett. Om han inte åker fast för diverse olagliga substanser dvs.

Nu kör vi!