I Fought In a War

Kom på en rolig grej som hände mig för ett par år sedan. Jag vaknade mitt i natten och var törstig. Såjag gick upp för att ta ett glas vatten, men i mitt sömndruckna medvetande så fick jag för mig för blanda saft med mjölk och dricka istället. Det var jätteäckligt, och inget jag rekomenderar. Jag var övertygad om att det skulle vara asgott. Men nu vet ni att det inte är det. Så slipper alla mina läsare göra samma misstag!

KjAmIZzZ!

Batman Arkham AsylumBatman, jag älskar dig. Kan vara ett av de bästa spelen jag någonsin spelat. Satt nog helt seriöst i 9 timmar igår. Fett fett.

Slick Rick - Impress The KidHåller på att läsa Think and grow rich av Napoleon Hill, kommer recensera den här sen. Men om Bad Brains älskar den, så är det nog stor chans att jag gillar den med.

Cashen Dom Tas

Hemkommen från NY, kom igår och känner mig lite gött jetlaggad. N.Y var UNDERBART, verkligen. Allt jag ville att det skulle vara. Vi har vandrat och kollat på stora byggnader, käkat bagels, vart uppe i Empire State Building. Alla turistiga grejer, utom frihetsgudinnan. En ball grej hände i Empire State, vi åkte hissen tillsammans med Kristen Schaal, kanske mer känd som Mel i Flight of The Conchords. Hon pratade precis som i serien och verkade trevlig.

Sen har vi vart på hiphop-klubb, Goodie Mob och Slick Rick på B.B. King vilket var lysande. Goodie Mob gjorde en sjukt bra spelning, och det var en fröjd bara att se Cee-Lo och att han såg glad ut. Han körde en version av Crazy som var väldigt vacker.

Helvete nu försvann all textjävel som jag skrev, så jag pallar inte skriva igen. Det stod typ om att new york var en smältdegel av kulturer, om veteran day parade, koscher mat och att vi hamnade på en ghetto gata i Harlem. Kolla på lite göttiga bilder istället!En rullis


Hemkomna soldater från Irak


Ansiktena utåt för "ung och from - en kristen koalition"


powder gets you hyper, reefa makes you calm


Sångaren från bandet Rebel Matic som krängde sin skiva till mig på spelningen


With Raps So Pussy They Catch Periods


Non Phixion - Rock Stars


NU DRAR JAG TILL NEW YORK, BIATCHES!!!!! HELL YEAH!!!!

Hela staden äcklar mig men jag är dum och stannarAnton Kristiansson - Lilla London (finns nu även på spotify!)

Bloody Beetroots feat- The Cool Kids - AwesomeSnurrar varmt just nu!

ITO

Upptäckte just en dude som heter ITO, checka hans bilder:

http://www.projectartschool.com/everybodysomeday/

Check it out!


CRAVINGS!!!! OMG!!!!

Hej alla! Wazzzzaaaap? ;) Vintagefyndade lite på tradera, fick cravings på denna t-shirt, over-sized såklart!!! ;) Världens snyggaste eller vaaaaad?? LOL Vet inte vad De la soul är, men wtf!!? Lol på det!!!!!

>Här är den, min nya babY!!!!
Tänkte ha den till till svarta leggings, omg! Gissa om Erik AKA Stressmarks är Avis!!!! LOL!XOXO


Om Du Är Rädd, Sluta Med DetVeckans familjemedlem är, som några redan listat ut; Storebror

Han kollar din datatrafik, han filmar dig på stan, han registrerar, arkiverar.

Han berättar vad som är bra för dig:


och vad som är dåligt:


Tack käre bror för att du finns!

Jag ser allt som sker, ALLT men säger inget
Känner varken till rätt eller fel, och väljer inget


Mr N00b Benson!!!Transfer of $11.5 Million Dollars
Dear Friend,
My Names are Mr Noob Benson, Staff of Bank Of Africa in Burkina faso. I would like you to indicate your interest to receive the transfer of $11.5 Million Dollars. I will like you to stand as the next of kin to my late client whose account is presently dormant for claims. Please once you are interested in my business proposal, further details of the transfer will be forwarded to you as soon as i receive your return mail. clik on the blow link to confirm the genuiness of the deceased death
http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/europe/859479.stm
Regards
Mr Noob Benson
Please send your Reply to my new email address.
Email: sms.mr.benson@gmail.com


Haha, I'm rich Biatches!!! NOOB!! See ya on tha flip side!