Does Whatever a Spider Dog Does!YES YES Y'ALL, biljetter till första SPIDERDOGS i Gbg inköpta! Erik kommer hit, så det lär bli sjukt bra. Har bara hört gott om den klubben, och dessutom är det ju självaste Organismen och Large Vegas som kommer och gästar! Sjukt kul, och ALLA borde komma. Hoppas det blir fler, det behövs mer hiphop i göteborgs nattliv, som är sjukt belamrat med pop, house och techno. Inget fel med det, men kul med lite omväxling.

Jag läste lite gamla inlägg, från 2007 som jag gjort, och de är skitbra! Jag var mycket roligare då. Mycket slarvfel, men det är ju ett genomgående tema i denna blogg. Många Ajg isället för Jag, och några Kansek istället för Kanske. Funderar på att sluta skriva ny shit och bara hänvisa till gamla datum.

Jag har vart och kikat på att köpa en digital systemkamera, och fastnat för en Canon EOS 500D eller en Canon EOS 450D. Jag kan ju inte ett piss om foto, mer än det jag lärde mig på foto A och B, så jag söker all hjälp jag kan få. Frågade en kollega som har jobbat med att kränga kameror, och han sa att det inte var nån större skillnad på dem. Men 450:an ligger en tusing billigare. Så det kanske är en idé. Kom gärna med inputs och tips om ni har några. Vill ha en fet kamera innan New York, så det är lite tempo på't. Ikväll blir det bärsa bärsen, var ett tag sen.

Today a good day, i know don't jinx it
I will keep a smith, just like J Pinkett

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback