Hundar med IBS

Var ju i Karlstad i veckan, och det var trevligt. Man hinner ju aldrig umgås med alla man vill, men jag knep de flesta, så jag är nöjd! Även pannkakor hos mormor och morfar, alltid nice.

Men jag tänkte lägga mer krut på resan hem, för den var actionfylld. Först och främst på att två riktigt fulla ryssar hoppade på och pratade james bond-skurk-engelska, samt muckade gräl med en annan alkis som fick hoppa av. Dessa ryssa såg ut som gruvfyllot, men de var inte lika smutiga. Jag satt och lyssnade på podradio med Martin Kellermans sommarprat, väldigt bra.

Helt plötsligt så slogs jag av en stank så fruktansvärd att jag ska lägga typ 5-6 rader på att beskriva den. Det var den värsta lukten jag känt i hela mitt liv. Det var nämligen en hundjävel typ 6 säten bort hade gjort något fruktansvärt mitt i gången. Det satt 3 hundar med tillhörande mattar som öppenbarligen varit på riktsmötet för hundar med IBS. Och det låter som jag överdriver, men mattarna stod febrilt och torkade upp skiten, med tågfönstret helt öppet, och ändå luktade det KAOS, KRIG och HELVETE. JAg mår dålgit i efterhand bara av att tänka på lukten, som om den etsat sig fast i näsgången på mig. Fruktansvärt.

Kommentarer
Postat av: Escal

Andra in lägget med bajs nu, är skit ett genomgående tema?

Postat av: Adam

Ja!!!!!

2009-10-24 @ 16:16:56
Postat av: Kool E

Önskar så att jag var med på resan och delade upplevelsen med dig. Synd att du inte fotade händelsen, samt den skamsna hunden.PS. Hundbajs heter på franska, crôte de chien. Crôte de chien.

2009-10-24 @ 20:09:36
URL: http://stressmarks.blogg.se/
Postat av: Kool E

Googlade crôte de chien och rätt stavning på det franska ordet för hundbajs är Crotte de chien. Lycklig lördag!

2009-10-24 @ 20:10:35
URL: http://stressmarks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback