SÄLJ UT SKITENNej, idag skall jag tydligen inte få dricka öl, för det tycker inte storebror. Det är sån tur att han vet vad som är bäst för mig, mitt liv hade nog raserats om jag hade fått köpa ett gäng öl idag. Istället för att gå ut och härja så skall jag nog sitta hemma och betala skatt och så sakta somna in till att storebror sjunger mig till sömns.

Jag tycker även att staten borde kontrollera när vi ska få konsumera socker och fett och snabba kolhydrater, som jag lovar har ihjäl fler människor än alkohol. Cirka en halv miljon svenskar dras med så stor övervikt att det påverkar deras hälsa, och mellan 5000 och 10 000 dör i förtid varje år till följd av sin övervikt, och cirka 6000 människor i "nära samband till alkohol". Jag vill på intet sätt föringa de problem som alkoholen skapar, men jag vill som vuxen människa kunna köpa alkohol vart jag vill, när jag vill på mina villkor.

Kommentarer
Postat av: Kool E

Staten bör endast fatta beslut som alla måste förhålla sig till när alla, ALLA, är överens om beslutet. I de fall enhälliga beslut inte går att fatta skall beslut heller inte fattas. Låt mig röka, supa och knulla bäst fan jag vill! Om jag vill äta 5 kilo potatissallad i veckan så är det min jävla rätt, och jag ska ha sjukvård den dagen det behövs, för det är jag beredd att betala för!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback