Spendin' Cheese


Dagens låt: Slim Thug - Smile

Den kommande helgen blir lysande, min vapendragare Erik kommer på besök, samt familjen som skall fira min kusin som fyller 30. Så då lär det väl bli lite härj. Alla min ansökningar till skolor är skickade, så nu är det bara vänta och se. Det är intervjuer och sånt i Maj, så vi får se. Jag har sökt 3 utbildningar till hösten, och en till nästa vår. Håll alla tummar.

Fan vad jag längtar till sommaren. I juli skall jag och Erik dra ut i Europa på tågluff, och vå får väl planera lite när han kommer, vart vi vill åka osv. Planen är väl att vara ute i 2 veckor, och avsluta med Splash-festivalen i Tyskland. Men man vill ju även hinna med att dra runt lite i Sverige, kanske Arvika-festivalen, Stockholm, Karlstad... Det känns som om det blir en riktigt bra sommar.

En annan grej jag är sugen på är att ha en fet fest när jag fyller år. Jag och Erik fyller ju båda 25 i maj, och det vore kul att samla alla människor man gillar och ha en fest som sent skall glömmas. Jag tänker live-tatueringar, rökmaskiner, go go-dansare, billig öl och dansant musik. Svårt att planera dock när man jobbar från 10-20 nästan varje dag, samt så vore det skönt att veta att man kommer in på någon skola så man kan fokusera bättre. Festen blir nog av, men kanske inte just på vår födelsedag, kanske lite senare. Vi får se. Man fyller ju inte 25 varje dag. Och just 25 känns som en såndär avgörande ålder, hur ävkligt det än må låta. Det är nu det "riktiga" livet skall börja liksom. Usch.

Bring it on.


Kommentarer
Postat av: Kool E

Shit's about to pop off!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback