Min Antipati Kämpar Om Utrymme Med Mitt Ego

Har snöat in mig på bakade potatisar. Från att aldrig ha lagat en bakad potatis till att jag typ gör det varje vecka. Detta behövs:

Stor potatis
En Ugn

Sen slänger man in potatisen i ugnen och sätter den på kanske 200 grader och sen är den klar efter en timme typ. Asenkelt. Och känns väldigt gediget.

Bytte in två gamla spel och köpte Mafia II, ett spel som jag väntat länge på, älskade första spelet som kom till PC. Det är riktigt bra, saknar friheten och sidemissions som i GTA, men det är en intressant story och bra karaktärer. De borde sneglat lite mer åt Rockstars kreationer, då styrningen inte är ultimat, men ok. Rekomenderas!

Hittade ett hyffsat nytt 2 on 2-battle med Soul Khan och Troy Brown vs. 9DM och Cobra Ky, och det är riktigt bra! Alla levererar. Check it!!


Kommentarer
Postat av: Escal

Bakad potatis är toppen. Jag är en bakad potatis.

Ett tips om du vill prova på en variation. Gröp ur potatisen ur skalet, mosa den i lättmargarin och en massa peppar, lägg tillbaka i skalet. Mumsfillibabba!

Postat av: Erik P

MMMm, bakad potatis. Claes: när jag kommer till oslo ska vi baka potatis så!!!Jag kommer nog inte köpa mafia 2, men jag lånar det gärna :D

Funderar däremot på att köpa fallout: new vegas, star wars: the force unleashed 2, fable 3, assassins creed: brotherhood. nån av dem, alla kommer innan året är slut.

nästa år blir det gears of war 3, brink och dead space 2, amongst other things. heja heja!

2010-08-31 @ 14:18:40
URL: http://stressmarks.blogg.se/
Postat av: Erik P

brunstigt battle, för övrigt. myckebra!

2010-08-31 @ 14:23:57
URL: http://stressmarks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback