MITT MISSNÖJE ÄR MITT MISSNÖJE

Jag är en av dem. Jag vill ha upprättelse. Jag vill tala ut i Dalademokraten eller NWT, ochj jagt vill säga: "Så här får det inte gå till!" Det skulle vara en bild i lätt fågelperspektiv där jag håller min tågbiljett och ser ledsen ut. Hor-SJ lurade mig otaliga gånger igår. Först när jag kom till stationen så var tåget en halvtimme sent. Irriterande, men dock iallafall klara besked. Halvtimmen blev 45 min, och sedan en timme. De ändrade tiden gradvis, kanske för att de trodde att man inte skulle märka detta, men tillslut så bestämde man att tåget inte skulle komma alls, och att man skulle bege sig till ersättningsbussen. Det är dock alltid rätt trevlig stämning, man gör sitt bästa, pratar med sina medresenärer osv, man sitter ju i en utsatt situation som man inte själv kan rå över, och där hittar man gemenskap. Intressant fenomen. Jag satt bredvid ett trevlig småbarnsmamma med rakat huvud som utbildade sig till svetsare.

Vi kom till Öxnared, och fick olika bud varje kvart typ, vi skall stanna kvar, vi skall åka till Mellerud osv osv osv. Jävligt störande, vi sitter liksom stilla i Öxnared, sveriges skäggvårta, och de får inte tag i någon ansvarig på SJ. Och sen berättar chauffören detta för oss! Ville han dö? Det slutade efter en halvtimmes stillasittande att vi fortsatte till Mellerud i buss, och där skulle det: "...Finnas ett tåg, men troligtvis så kan inte det åka norrut, utan bara söderut. Så då får vi se vad som händer." Vid detta laget hade folk gett upp hoppet om att de skulle någonsin få se sina nära och kära igen, och satt och skrattade apatiskt.

Chauffören skojade och sa: "Nu svänger jag vänster här.. Mot Åmål... Fucking Åmål!!" och vi kom iallfall till Mellerud där ett tåg mot Karlstad väntade. Resten av resan var rätt innehållslös, men min taxichaufför hem var en urtypisk karlstadbo som kallade svarttaix-chaufförer för "talibaner" utan att skämmas. Svårt att inte låta elitistisk när man kommer tillbaka, men i mindra samhällen gror verkligen intolerans och idioti i större utsträckning än i större städer. Tråkigt men sant. Hann liksom inte vara i karlstas i mer än 5 min innan någon slängde ur sig en racial slur.

Nog om detta, nu börjar helgen! Party like it's '99!

Kommentarer
Postat av: Escal

Du skall passa dig för att tro att idioti och intolerans är något som gror bättre i små orter, annars kommer turkar nch tar dig!

Postat av: Kool E

Problemet är väl att alla taxichaufförer i göteborg är talibaner? Därför säger de inte dåliga saker om sina medmuslimer. Intoleranta är vi allihopa, ungefär lika mycket. Det skiljer sig bara kring vilka saker vi är intoleranta emot. Taxichauffören i Karlstad var intolerant mot muslimer, och vi är intoleranta mot intoleranta svennar. Muslimerna i sin tur är intoleranta mot högfärdiga svennar som tycker att alla ska sluta vara såna stela, intoleranta svennar.

2010-02-22 @ 21:34:28
URL: http://stressmarks.blogg.se/
Postat av: Escal

Du borde inte kalla dig Kool E utan Pea CE

2010-02-23 @ 08:56:07
URL: http://escapeisthis.com
Postat av: Kool E

Du borde inte kalla dig Escal utan ASS Munch!

2010-02-23 @ 10:48:35
URL: http://stressmarks.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback