NY:


I MIN ÄGO:


Wu Tang X Rocksmith X Be Street

Gillinger Escape Plan

Nu är bilden censurerad.

Va?

Från:
"Birgitta Rönnhedh" <birgitta.ronnhedh@agenternaistockholm.se>

Till:
"Adam Björkman" <adambjrkman@yahoo.se>

Hej Adam! Jag representerar Agenterna i Stockholm, Ett konsultbolag för talanger inom underhållningsindustrin.
Vi har fått iformation om att du spridit lögner om en av våra klienter, Göran Gillinger, på din blogg och påstår att han är död. Göran Gillinger är inte död, och arbetar för närvarande på en uppsättning av Hotelliggaren i Karlstad. Flera andra stora namn inom underhållningssverige kan styrka att Göran är vid liv (bl.a Johannes Brost och Carina Lidbom). Detta klassas som förtal, och jag har fått direktiv direkt från Göran att du skall ta bort uppgifterna, så att vi slipper ta vidare åtgärder.

Mer info ang. Föreställningen:

Hotelliggaren spelas: 16, 17, 18, 23, 24, 25, 30, 31 juli 1, 6, 7, 8, augusti

Fredag o lördag 18.00, söndag 16.00

Paketpris från 995:-/pers inkl. logi i dubbelrum superior, generös frukostbuffé, två-rätters middag samt teaterbiljett.

Välkommen att boka på Elite Stadshotellet Karlstad
tel. 054-293000

 

Mvh.

Birgitta Rönnhedh Konsult/Agenterna i Stockholm
Brunnsgatan 6   2tr.
111 38 Stockholm

Tel:+46 (0)8/441 71 11
Fax:+46(0)8/441 71 19
Mobil:+46 (0)70/565 53 76


R.I.PMOUNTAIN BROTHERS:Sitter och tankar Montain Brothers, en rapgrupp från Philly som jag inte hört innan, men som jag blev tipsad om i senaste rocky magasin. Deras andra skiva, Triple Crown, finns på
spotify, och deras första skiva, Self Vol. 1, går att tanka från Check The Technique. Håller på och tankar första skivan, som tydligen skall vara riktigt jävla bra, och skummar igenom skivan på spotify, och det låter bra, skön scratch och riktigt bra rap som för tankarna till Dilated Peoples. Kul med skivor som har instrumentala spår med bara scratch också.  Check it out!SPÖKRID DIN PISKA:


EXTREME BLOGG MAKEOVER:

Fixade till bloggen lite, såg ju lite tråkig ut, men nu är den fin eller? Annars har jag mördat björnar med pistol, vargar med kniv och letat efter skatter. Lyssnar på svensk hiphop om fika och imorgon bär skutan till Karlstad för bärs och grill ala svensk midsommar. Nåt som vore fett vore om det fanns vegetariskt alternativ till flintastek. Det hade jag ätit varje dag.

LÄR BARN ATT DYRKA SATAN:


A Place Called Home


But when I look in the mirror I see sexy ass meBrother Ali - Forest Whitiker

Sweet shit

QP Vs. Soul KhanQp blir fullkomligt mördad av Khan. Älskart! Soul Khans tredje rond är guld.

brush


MAT, BIRA, KVINNOR, WEED

För er som missat:ORDER UP

Jag älskar att beställa saker från internet. Det brukar ju ta ett par dagar tills de kommer, och man har utanvidare glömt att man fått betala för varorna i fråga, och blir glad för att det kommer hemliga paket adresserade till en, dessutom fyllda med saker man vill ha. I'm lovin' it.

Njuter annars av det lugnande ljudet av diskmaskinen. Vet inte hur många gånger som jag somnat in till disk. Man går och lägger sig, allt är smutsigt. Man vaknar, allt är rent. MAGI!