Va?

Från:
"Birgitta Rönnhedh" <birgitta.ronnhedh@agenternaistockholm.se>

Till:
"Adam Björkman" <adambjrkman@yahoo.se>

Hej Adam! Jag representerar Agenterna i Stockholm, Ett konsultbolag för talanger inom underhållningsindustrin.
Vi har fått iformation om att du spridit lögner om en av våra klienter, Göran Gillinger, på din blogg och påstår att han är död. Göran Gillinger är inte död, och arbetar för närvarande på en uppsättning av Hotelliggaren i Karlstad. Flera andra stora namn inom underhållningssverige kan styrka att Göran är vid liv (bl.a Johannes Brost och Carina Lidbom). Detta klassas som förtal, och jag har fått direktiv direkt från Göran att du skall ta bort uppgifterna, så att vi slipper ta vidare åtgärder.

Mer info ang. Föreställningen:

Hotelliggaren spelas: 16, 17, 18, 23, 24, 25, 30, 31 juli 1, 6, 7, 8, augusti

Fredag o lördag 18.00, söndag 16.00

Paketpris från 995:-/pers inkl. logi i dubbelrum superior, generös frukostbuffé, två-rätters middag samt teaterbiljett.

Välkommen att boka på Elite Stadshotellet Karlstad
tel. 054-293000

 

Mvh.

Birgitta Rönnhedh Konsult/Agenterna i Stockholm
Brunnsgatan 6   2tr.
111 38 Stockholm

Tel:+46 (0)8/441 71 11
Fax:+46(0)8/441 71 19
Mobil:+46 (0)70/565 53 76


Kommentarer
Postat av: Anders Sjöqvist

Bäste Herr BjörkmanJag får hålla med fröken Rönnhedh, uppgifterna bör omedelbart tas bort för att undvika framtida åtgärder. Jag anser det förkastligt att Du, Adam Björkman, som ett informativt, obereoende och opinionsbildande samhällsgranskande medium ägnar dig åt dessa, skvallerpressliknande osanningar. Vidare anser jag att en formell ursäkt till Göran Gillinger är på sin plats tillsammans med en ursäkt till Johannes Brost och Carina Lidbom för eventuellt psykologiskt lidande då de för en kort stund kan ha trott att deras kära kollega hastigt och olustigt avlidit.På ett mer personligt plan tvingas jag tillägga att jag ser hinder för att i framtiden fortsatt kunna använda din blogg som en säker informationskanal.Vänligen se till att fröken Rönnhedh får ta del av denna skrivelse för att visa att vi är fler som tar detta övertramp på största allvar.Undertecknat

Herr Anders Sjöqvist

2010-06-27 @ 18:49:03
Postat av: Erik

Jag trodde att R.I.P stod för Rör Inte min Polare, lite som att du menade att folk är elaka och snackar skit om Göran Gillinger och hans bockskägg. Det hela ledde ju till att han tog bort bockskägget och nu ser han ju ut som skit. Nej vet du vad, fröken Rönnhed, där gick du allt för långt!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback