GATOR AV VREDE:Det här tar mig tillbaka, kommer ihåg när jag och Erik spelade Streets of Rage på hans Sega, Eller när han hade hyrt Bonanza Brothers. Eller när vi spelade Little Big Adventure på min dator, och Golden Eye på hans Nintendo 64. Minns också att jag tänkte att tv-spel nog inte kunde bli snyggare än Golden Eye, det såg ju nästan ut som på riktigt. Tänk om jag hade vetat. Nu kanske det låter som om jag och Erik bara satt hemma och spelade tv-spel hela vår uppväxt, men så var det inte, vi gjorde andra saker med. Lekte kurragömma och sånt. Men det är med värme jag ser tillbaka på dessa upplevelser vi hade tillsammans.


Vind Av Förändring.

....And take your money.

Hemma från Berlin, har haft det riktigt gött. Inget härj, bara softa runt, ätit gott och druckit bärs. Jag och Marre var även på Berlin Zoo, det var riktigt ballt. Såg lejon, tigrar, kängurur, sandkatter, isbjörnar och gud vet vad. Gulligast var bäbis-getterna som vi matade, samt sandkatterna. Sandkatten är ett djur som jag inte visste fanns, ett litet kattdjur som bor i öknen. Självaste profeten Muhammed hade sandkatter som följeslagare. Så sjukt söta. Om man riktar en lampa mot dem så blundar de, och de gräver ner sitt bajs i sanden. Vill ni veta mer om sandkatter så kan ni kolla wikipedia:
http://sv.wikipedia.org/wiki/Sandkatt.

Det verkar som om det är bättre i Berlin, gillar verkligen staden.

Ett djur som jag störde mig på var sälarna. Ok, de är gulliga, men fan vilka attention-whores. De höll på och spexade hela tiden, hoppade i vattnet och applåderade. "Auw, Auw, Auw!" Kolla på mig! Hela tiden. Skulle vara sjukt jobbigt att vara polare med en säl,  de skulle liksom aldrig låta en tala till punkt. Och klart man vill stötta dem, men efter ett tag så lär man ju inte vara överdrivet imponerad av deras trick. Man bara: "Ok, du kan dyka i vattnet och applådera. Fine, we get it!"

Fick ett ryck och tankade "The Blue Planet" och "Planet Earth" med David Attenborough. Kände mig sjukt sugen på lite naturdokumentärer, och har sett lite av dem, fett ball. Har ju en fobi mot djuphavs-fiskar som jag skall försöka bli av med. Men det är nåt vidrigt med att de inte har några pigment. De har typ underbett, stora tänder och helvita ögon. Sjukt äckliga. Ryser bara jag tänker på dem. har fixat lite med ansökningar idag, ska söka typ 6 olika linjer, så jag borde ju komma in på nåt känns det som. Hoppas, hoppas. Ska försöka lura av marre några bilder från Berlin för er som vill se dokumentation på mitt dekadenta leverene. Shoo.


Har Vans På Mina Fötter, Men De Ser Ut Som Smygare:


Senaste sko-inköpen: Adidas X Def Jam, samt Nike Air Force 1.

Modeblogg, uh uh uh!! Modeblogg, uh uh uh!! Mary-Anne är hemma från Tyskland, jättetrevligt! Och sen drar ju jag dit nästa vecka, ska bli kul. Var ju i Berlin förra sommaren, men  upplevde väl inte staden direkt, vi käka pasta och satt och tog en öl vid vattnet. Men Marianne har lovat att visa både turkiska marknader, falafelhak och andra roliga saker. Phife Dawg från A Tribe Called Quest skall även uppträda, vilket kan bli. Har inte lyssnat på honom solo, men kan säkert bli tjockt ändå. Vi får se.

Jag har fått tummen ur och skall söka plugg till hösten, kommer bli lite KY-utbildningar, känner mig verkligen sugen på detta. Känner att det är dags för en ny utmaning. Postar mer när jag har detaljer, men detta är något jag verkligen vill göra. Det är vår i luften.

Bioshock 2Fyndade Bioshock 2 på tradera för nån veckan sen. Har inte spelat jättemycket än, men det är fett kul. Såklart snyggare än ettan, med samma mörka och detaljrika Art Deco-värld på havets botten. I detta spel är man en Big Daddy, och springer runt med en fet jävla borr. Inga nyheter sen förra spelet, men när det är så snyggt och bra så gör inte det så mycket.

I Don't Like Tradera, But Tradera Likes MeVarför bjuder jag på sånt här? Visserligen fanns ett par guldkorn. Kommer rocka bert-pinnen, skalman och roxette. Vid festligare tillställningar så ska jag ha hästarna på skansen.

Vampyrer Pt. 2
Erik undrar vilka vampyrerna är. De är människor som lever på andra människors energi. Som är svaga och bittra, och som inte kan må bra om de inte drar ner dig till deras nivå, i lervällingen där de vältrar sig i sin egen bitterhet och gärna vill ha sällskap. De är de människor som behandlar dig orättvist, och som aldrig skiljer på sak och person. De kräver din förståelse och ditt tålamod, utan att ge dig något i retur. Och det äckliga är att om du blir arg och bitter på dem, så har de vunnit. De vill att du skall bli arg, och sänka dig till deras nivå, så de får sällskap i gyttjan. Så att du istället lämnar dem med ett leende säger: "´Din bitterhet berör mig inte. Det är inte min uppgift att stävja den. Så kräla själv."


VAMPYRER

NI SUGER UT MITT LIV.


Internationella Kvinnodagen

Idag är det 8:e mars, den internationella kvinnodagen, så grattis alla kvinnor! Bra jobbat! Jag tänkte att jag i och med detta skulle hylla några av de starka kvinnor som genom historien har varit förebilder.

 
Superwoman: Antagligen den starkaste kvinnan någonsin. Nästan lika stark som stålmannen, och han är sjukt stark. Jävligt nice frilla också, tänk housewife från 50-talet.Pippi Långstrump: Också sjukt jävla stark, kan lyfta sin häst. Kan dock varit trickfilmat.


I am Sofa King, Retarded
FREDAG FREDAG har inte samma effekt om man inte är ledig helgen, men visst, det är fortfarande fredag. Såg den numera standardiserade första krokusen på lokal-nyheterna, och blev lite varm inombords. Sen när jag såg att det var minus 11 i morse på termometern så blev jag kall igen inombords. Allt är som det skall vara. Våren är en jävla cock-tease, bara langar upp krokusen i fejan på en. Tack för den, Televerket.

Busdriver - Imaginary PlacesTung skit från B - to da - Usdriver

Rooftop Like We Bringing '88 BackDet är dags för Darwin Derby! Överlevnad för den fittigaste! Machete-match i djungeln! Kniv-fajt i nordstan! Alla är bjudna!