GATOR AV VREDE:Det här tar mig tillbaka, kommer ihåg när jag och Erik spelade Streets of Rage på hans Sega, Eller när han hade hyrt Bonanza Brothers. Eller när vi spelade Little Big Adventure på min dator, och Golden Eye på hans Nintendo 64. Minns också att jag tänkte att tv-spel nog inte kunde bli snyggare än Golden Eye, det såg ju nästan ut som på riktigt. Tänk om jag hade vetat. Nu kanske det låter som om jag och Erik bara satt hemma och spelade tv-spel hela vår uppväxt, men så var det inte, vi gjorde andra saker med. Lekte kurragömma och sånt. Men det är med värme jag ser tillbaka på dessa upplevelser vi hade tillsammans.


Kommentarer
Postat av: Limpan

lita gay varning på dig och Erik. Förstår varför han gömmer sig bakom ett alias på internet. Även du på facebook....

Postat av: Erik Persson, who's hiding now, bitch?!

haha, minns du hur mycket vi skrattade när vi skallade kvinnor i gator av vrede? för det var så fel på nåt sätt. lillkillen, som åkte inlines och slog folk i huvudet sittandes på deras axlar, slog dessutom automatiskt alla på könet, eftersom han var så kort.street fighter var en annan höjdare, E Hondas megasnabba sumoslag är i topp än idag.

2010-04-01 @ 14:48:01
URL: http://stressmarks.blogg.se/
Postat av: Magnus Nordlander

Jag har länge misstänkt att Adam och Erik har någon form av hemlig romantisk relation. Jag kopplade inte ihop det då, men för många år sedan var det vanligt att Adam och Erik gick undan i typ en timme, och när de kom tillbaka hade de tillrufsat hår. Man kan ju bara spekulera vad de gjorde då. Kanske "spelade" de "TV-spel"?

2010-04-03 @ 12:03:42
URL: http://magnus.nordlander.se
Postat av: Escal

Gatorna är än idag fulla av vrede. MMM, det bästa var ju när vår syslöjdfröken drabbades av moralpanik när hon hörde om detta spel. Det var det som gjorde att detta spel slog på riktigt enligt min mening.

2010-04-07 @ 13:26:06
URL: http://escapeisthis.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback