Jungle Drum


Sitter på min första sommarlovdag och lyssnar på Beat The Devil. Småstädar lite casual och har svinigt ont i en visdomstand. Den gör mig irriterad hela tiden, och jag vill bara slita ut den. Men ska köpa nån special-gurgel på apoteket och sen blir det nog bättre. Det är så otillsfredställande att äta saker. Särskilt goda saker, för man kan inte njuta av dem alls på samma sätt som vanligt. Även om det smakar gott så gör det asont när man tuggar. Lite som att försöka njuta av en bra film och någon sitter och petar på en med en pinne. Eller som när man ligger i gräset på sommaren och någon petar en i alla kroppsöppningar på huvudet med ett grässtrå.

Jag satt precis och skrev ihop ett brev till mitt fadderbarn Adama. Ja, han heter så. Var rätt svårt, kändes som att jag var tvungen att ändra verkligheten lite för att inte verka skrytsam. Jag menar, hur kan han relatera till att spela xbox? skriva en blogg? gå på svartklubb? Klart han kanske vet att det finns tv-spel, men man vill ju inte rub it in his face liksom. Så jag skrev väldigt basic, så får vi se om vi får en bättre relation senare och kan snacka tv-spel och sånt.

Varför se bloggen helt cp ut för vissa? helt avlång och skit. vet icke varför. tror jag var och mekade med inställningar och html-koder och shitt. Over and oUT.


Les Be HonestEtt par dagar kvar på jobbet, sen ut på nya äventyr. Känns avgörande. En vändpunkt. På Lördag är det avskedsfest för de som slutar, och det lär bli bonkerz.

Sommaren är här, och jag vill gå runt småbuzzed med en corona i handen dygnet runt. Good life. Ska även försöka lura hem Anders med löften om pizza och öl så vi kan måla och tapetsera lite. Har kollat runt på lite alternativ, och det känns som om det kan gå hyffsat snabbt om man är två lulliga män som går påt.

PEACE

Where I Stand:Här är min politiska kompass enligt en hemsida, spännande resultat? Var väl inte helt oväntat! Väntar med spänning på Eriks resultat, ska vi starta ett parti tillsammans så måste vi väl ligga rätt lika?

Kolla in ditt egna resultat på
http://www.politicalcompass.org/

Den Bästa Sommaren:Kan mycket väl bli den bästa sommaren. Slutar jobba den sista Maj, och är ledig två månder. Sommarlov FTW! Om det blir som jag hoppas så bäörjar jag plugga i mitten av augusti. Var på intervju i morse på Kulturverkstan, den utbildningen jag helst vill gå. Det kändes bra, men var lite nervös. Det är liksom en helt ny situation för mig, har ju i stort sett arbetat sen jag tog studenten.

Sommaren kommer innehålla en massa godbitar, eurotrip med erik, Arvikafestivalen, Splash, gött häng. Känns som om jag kommer uppskatta den något fruktansvärt. Går i min svarta uniform på lunchen och bara längtar till att få sitta på en uteservering med en kall och njuta.

Till helgen är jag dessutom ledig och skall till Karlstad och festa lite gött. Hoppas på strålande väder. Buck!

BAZZ AINA:8 år i fängelse, håller tummarna. Sätt han på sluten anstalt, kan tänka mig att en f.d polischef som dessutom är pedofil och våltäktsman inte står högt i kurs på kåken. One law for them, another law for us.

Mitchy Slick - Dr. Cubetung.

HA HA HA


THERE'S NO VOMIT!Dunkade hem "In Search Of Stoney Jackson" och "Clinton Sparks & Talib Kweli Presents: Gang Mentality" med Strong Arm Steady på rekomendation av Rick$y Da Hood Rich Don, fett bra! Kul med Albinos också! Imorgon fyller jag år! Hurra för mig! Utropstecken!

Can't See Lil' Niggaz, The Money's in The Way

Idag kommer Marian hem från Das Vaterland, hurra hurra! Det känns väldigt bra. Har sänkt typ 3 säsonger Seinfeld, fett kul. Det växer verkligen om man ser det kronologiskt, och ser karaktärer utvecklas osv.'

Igår fick jag nåt jävla Trojan-virus på datorn, så jävla irriterande. Verkligen värdelöst, skrivbordet blev skitstort, och så kom det massa felmeddelanden, massa program som ville få tillåtelse att köras, och massa program som slutat fungera. För ett par år sen hade jag fått panik, men kände att jag höll det chill ändå. Lyckades komma ut på internet och ladda ner en Trojan-rensade. Hade inte så mycket val, men det verkade funka bra, Den plockade bort massa skit och sen gick datorn snabbare än någonsin, bara: vrooom! Så tack för den! Kanske ligger nåt och bubblar, men verkar inte som det. Fett!


Freedom Of Speech
här är mina två favoritlåtar just nu! Ska man spela in en musikvideo, så ska man göra det i Karlstad. Heja!

Tjocktung