Can't See Lil' Niggaz, The Money's in The Way

Idag kommer Marian hem från Das Vaterland, hurra hurra! Det känns väldigt bra. Har sänkt typ 3 säsonger Seinfeld, fett kul. Det växer verkligen om man ser det kronologiskt, och ser karaktärer utvecklas osv.'

Igår fick jag nåt jävla Trojan-virus på datorn, så jävla irriterande. Verkligen värdelöst, skrivbordet blev skitstort, och så kom det massa felmeddelanden, massa program som ville få tillåtelse att köras, och massa program som slutat fungera. För ett par år sen hade jag fått panik, men kände att jag höll det chill ändå. Lyckades komma ut på internet och ladda ner en Trojan-rensade. Hade inte så mycket val, men det verkade funka bra, Den plockade bort massa skit och sen gick datorn snabbare än någonsin, bara: vrooom! Så tack för den! Kanske ligger nåt och bubblar, men verkar inte som det. Fett!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Underbart att dessa trojaner kommer åt dig typ 3 dagar efter att du sagt till mig, "lugnt mannen, jag har ett program som typ är som en katt, det typ fångar trojanerna, sen leker de lite med dem, innan det lägger dom i en mapp och sparar alla virus." =)

2010-05-11 @ 11:12:37
Postat av: Adam

Skadeglädje!

2010-05-11 @ 17:43:27
Postat av: Kool E

det var jag som la det på din dator


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback