LÄHIÖROTAT SKUJAASå jävla bra video!!!!! SMC!

KYSSAR FÖRBJUDNA:Älskar fan Tyskland. De var 2010-hipsters när hipsters såg ut som Kurt Cobain. Tack till Björn K!

PROJEKTIDÉ: PANFLÖJTSINDIANER


Panflöjtsindianer vid Kopparmärra

Jag satt och läste igenom några gamla inlägg, har ju skrivit sen 2006. Det är 4 år. Jag skrev mycket roligare förr i tiden, hängde upp mig på småsaker och ältade i det evinnerliga. Jag var nog mer hatiskt på den tiden. Kan sakna det ibland.

Jag kom iallafall över ett inlägg som handlade om folk som gör saker på stan, typ panflöjtsindianer och mimare som står guldmålade och gör roliga gester för småpengar och kom osökt att tänka på min idé till ett event.

Projektet kräver stor förberedelse. Det man behöver:

- panflöjtsindianer
- hästar
- några goda vänner
- cowboy-utstyrslar
- lasso
- knallpulverpistoler
- stereo med intromelodin till Bonanza

Planen är lika enkel som den är briljant. Icke ont anande panflöjtsindianer står och spelar. Troligen Mio, min Mio-melodin, eller något annat "andligt". Kanske My heart will go on. Deltagarna står redo på sadlade hästar på en bakgata, ett par hundra meter bort, iförda cowboy-kläderna och med gatsen laddade med knallpulver. Stereon slås på av en av deltagarna, och man börjar hojta "Yieee Haaa!" och skjuta med pistolerna, bygger upp en stämning. Sen rider man i samlad tropp, fortfarande skrikandes klassiska western-uttryck och pangar med pistolerna. Vid detta laget har indianerna slutat spela och ser ett gäng cowboys rida ner för avenyn med dragna pistoler och svingande lasson. Här kan två saker ske; antingen så börjar indianerna springa, ELLER, det man hoppas på, så drar de fram pilbågar ur en av lådorna de har med sig och börjar skrika samtidigt som de slår sig för munnen. I första senariot så försöker man fånga så många som möjligt med lasso och drar dem längs med gatan tills man tröttnat. I andra senariot så tvingas man retirera då ens pistoler endast skjuter knallpulver och man är i  underläge. Hursomhelst så har alla fått sig ett gott skratt.

Fatta vad förvånade de skulle vara.

His name's DOOM


His name's DOOM
They wonder just who is he
But don't worry,
Believe me he'll get Bizzy.
When it comes to poetry he's got plenty.
La la la.
La la la la la